TKP-palvelut Espoo - Espoo


TKP-palvelut Espoo Espoo


Vapaita aikoja:

2-3 arkipäivän sisällä

Aukioloajat

Ma-Pe: 08:00-16:30
La: Suljettu
Su: Suljettu

Osoite

koskelontie 14 A, 02920 Espoo


Y-tunnus: 21334559-9

Yrityksen nimi: TKP-palvelut Oy

TKP-palvelut Espoo

TKP-palvelut Espoo palvelee sinua alueella Espoo

Löydä paras autohuolto paikkakunnalla Espoo

  • Vastaanota ilmaiseksi alueesi korjaamoiden tarjoukset
  • Nopeuta vertailua ja valitse paras autohuolto helpommin!

Aloita tästä

Yli 100 miljoonaa euroa tarjouksia välitetty

Kuvaus

TKP-Palvelut Oy:n taustaa:

TKP-Palvelut on nykyaikainen autonhoitoa tarjoava yritys, jonka henkilökunta on jo pitkään alalla olleita, ammattiosaajia.
TKP-Palvelut on perustettu vuonna 2008, jolloin palveluihin kuuluivat kolhujen korjaukset sekä tuulilasien vaihdot.
Vuoden 2009 alussa toiminta laajeni käsittämään myös pesulapalvelut, kiveniskujen täsmäkorjaukset kynäruiskumenetelmällä sekä ikkunoiden kalvotukset. Erilaisten autoalan palveluita tarjoavien ihmisten kohdatessa syntyi TKP-Palvelut, jonka perustamisen ydinajatuksena olivat asiakkaiden tarpeet ja palvelun tuominen asiakkaan luo.

Yrityksen kaikki osakkeenomistajat ovat oman alansa osaajia, jo monta vuotta. Yrityksen johtohahmona, sekä idean isänä on alusta asti toiminut Gunnar "Frasse" Alm, jolla on yli kymmenen vuoden vankka kokemus PDR-tekniikasta eli kansanomaisesti sanottuna kolhujen täsmäkorjauksesta. Frassella on ollut oma kolhunkorjausyrityksensä jo seitsemän vuoden ajan ja tämän lisäksi hän on kouluttanut useampia henkilöitä Suomessa PDR-tekniikan käyttöön saatuaan tähän itse koulutuksen Yhdysvalloissa .

Lasinvaihdon ammattilaisina TKP-Palveluissa toimivat Tuomas Paukkunen ja Pekka Salmi, joiden työkokemus lasinvaihdosta on yli 10 vuoden mittainen. Nyt heidän tavaramerkkeihinsä kuuluvat tehdyn työn laadukkuus, nopeus ja siisteys. Myös tämä osaamisen alue tuodaan asiakkaan luo, mutta tätä palvelua on tarjolla myös kiinteissä toimipisteissämme.
Näiden johtohenkilöiden mestarillisten työnjälkien lisäksi yrityksen palveluksessa on suuri joukko tunnollisia autonhoidon osaajia. Edelleen TKP-Palvelut pystyy tarjoamaan myös autonlasien kalvotusten asennuksia ja kiveniskukorjauksia kynäruiskumenetelmää käyttäen sekä paikkamaalauksia.

Tällä hetkellä pesulatoimintamme kanavoituu kahteen kiinteään toimipisteeseen, Vantaa Virkatie 7 sekä Herttoniemen Bilia. Henkilökuntamme on tarkoin valittuja autonhoidon rautaisia ammattilaisia, joiden perehdyttämisessä on panostettu laadun lisäksi hyvän asiakaspalvelun vaalimiseen.
Työasumme ovat yhtenäisiä ja siistejä, joista henkilökuntamme tunnistaa helposti tarpeen tullessa.
Arvostamme mitä suurimmassa mittakaavassa tekemämme työn laatua ja toimimme aina asiakkaan edun mukaisesti, joustavasti sekä ystävällisesti henkilökohtaisella tasolla asioista keskustellen ja niitä hoitaen. Johtajisto on jalkautunut kentälle ja toimii tiiviisti kaikkien työntekijöidemme asiantuntijalähteenä. Hyvä asiakassuhde on tärkein osa toimintatapaamme. Palvelemme hyvin kaikkia asiakkaitamme sekä yhteistyökumppaneitamme. Tarjoamme teille täyden palvelun autonhoitoa, joka sisältää kaikki edellä mainitut menetelmät ja työtavat.

Palvelut ja automerkit

Näytä palvelut

Huollamme kaikki automerkit

Muut


Takuu työlle: 12 kk

Takuu varaosille: 12 kk


Palvelemme ruotsiksi


Käteinen
Lasku
Pankkikortti
Mastercard
Visa
Kokonaisarvosana

Keskiarvo 5.0 | Arvosteluja 2 kpl

Korjaamon yleisilme

Asiakaspalvelu

Hinta-arvion paikkansapitävyys13.01.2016

Mazda 323 (1996)
Huollot: Tuulilasi ja lasit,

Todella hyvä asiakaspalvelu. Ei pystynyt muut yritykset kilpailemaan tkpn hintojen kanssa. Nopeaa ja luoetttavaa toimintaa ! Suosittelen

Huollon varannut asiakas

22.12.2015

Chrysler PT Cruiser (2003)
Huollot: Tuulilasi ja lasit,

Työ tehtiin juuri niinkuin oli sovittu, juuri sovittuun aikaan ja hintaan. Jopa huoltopaikka vaihdettiin helpompaan/lähempään puhelun aikana. Vastaavaa joustavuutta ja palvelun helppoutta ei ole ihan heti äskettäin tullut vastaan. Kiitos.

Huollon varannut asiakas