Mainostajalle

AutoJerry.fi on valtakunnallinen autohuollon verkkopalvelu ja autoalan alati kehittyvä kumppani. Perustimme AutoJerry.fi palvelun kesällä 2014 ja suuren suosion myötä olemme kasvaneet Suomen suurimmaksi autohuolto- ja korjaamosivustoksi. Ylivoimaisesti! 

Tavoita korjaamot

Palveluumme on rekisteröitynyt 1 800 edelläkävijä korjaamoa! Tarjoamme markkinoiden tehokkaimman mainoskanavan sinulle, joka haluat tavoittaa korjaamoyrittäjät. Kysy lisää!

Tavoita autonomistajat

Sivustomme kävijät ovat mainostajalle erityisen laadukkaita. Voidaan sanoa, että kaikki kävijät omistavat oman auton ja ovat juuri nyt kiinnostuneet autonsa huollattamisesta. 60% kävijöistä on ikähaarukassa 25v-44v. Miehiä kävijöistä on 71% ja naisia 29%. Joka kuukausi noin 10% - 15% suomalaisista autotalouksista vierailee sivustollamme.

Tavoita tehokkaasti ajattelevat autoilevat suomalaiset mainostamalla AutoJerryssä. Tarjoamme nyt mainostilaa sivostomme näkyvimmillä paikoilla. Mainosmuotona kaikissa tarjoamissamme sivustomme sijainneissa on responsiivinen koko tilan levyinen banneri, joka mukautuu näytön koon mukaan, taaten parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen ja näkyvyyden.

Banneri skaalautuu neljässä kokoluokassa näytön leveyden mukaan. Katso tarkemmat aineisto-ohjeet tämän sivun alaosasta. Voit myös valita tekstimainokset, jos haluat oman brändisi olevan kuin osa AutoJerry-maailmaa. Tarjoamme myös laskeutumissivut tai tuotteesi ostamisen palvelussamme, joka mahdollistaa verkkokauppamaisen sähköpostimainonnan!

Esimerkkejä toteuttamistamme mainoksista näet täältä

AutoJerry.fi -etusivu

Tarjoamme mainostajalle etusivullamme keskeisen paikan oman viestin läpilyömiseen.

Sisältösivut

Hinnat-sivut ovat palvelussamme tehtyjen tarjouspyyntöjen pohjalta luotuja dynaamisia sivuja, joita AutoJerryn käyttäjät voivat selata tutkiakseen eri huoltotoimenpiteiden hinta-arvioita eri automerkeille ja malleille. Palvelut sivut antavat tietoa huoltotoimenpiteistä. Hinnat- ja palvelut sivut ovat suosittuja laskeutumissivuja palveluumme.

 

  

 

Yläpalkki

Varaa oma paikkasi sivuston yläpalkissa. Yläpalkki on näkyvissä jokaisella kuluttajalle suunnatulla sivulla. Yläpalkista sivuston kävijät ohjataan mainostajalle räätälöidylle AutoJerry laskeutumissivulle. Yläpalkkin mainos on AutoJerry.fi yläpalkin fonttien mukainen ja suositellaan olevan tyyliin "BRANDI_TARJOUS". Mainoksen pituus on rajoitettu 14:sta merkkiin.

Verkkokauppa ja laskeutumissivu

Mainostajalle voidaan räätälöidä oma AutoJerry laskeutumissivu, sekä tuotteelle paikka AutoJerryn verkkokaupassa. Tuotteesi voi tavoittaa näin jopa 350 000 rekisteröitynyttä kuluttaja-asiakasta.

Alueellinen mainostaminen

Kiinnostaako sinua mainostaa alueellisesti esimerkiksi pääkaupunkiseudulla, Tampereella, Turussa tai vaikka Oulussa ja Porissa. Ota meihin yhteyttä ja rakennamme tarpeitasi vastaavan paketin jonka voimme kohdistaa tehokkaasti alueellesi. 

Pääyhteistyökumppanuus 

AutoJerryn pääyhteistyökumppanuus tuo yrityksellesi kaikista laajimman näkyvyyden palvelussamme ja paljon muuta!
Jos sinulla ei ole sähköistä markkinointimateriaalia, älä huoli, pystymme auttamaan sinua ja luomaan kaiken mainostusta varten. 

Aineisto-ohje

Etusivulla, korjaamon Työpöydällä, sekä hinnasto- ja palvelut sivuilla käytettävä banneri voi olla joko kuvatiedostomuodossa (jpg, png tai gif) tai HTML5-muodossa.

Etusivu, sekä hinnasto- ja palvelut-sivut

Banneri skaalautuu neljässä eri kokoluokassa käyttäjän näytön koon mukaan. Käytettävät kokoluokat ovat 980x400px ja XS 300x300px. Jos banneri toteutetaan kuvatiedostomuodossa, tulee mainostajan toimittaa mainoksesta kuvatiedostot kaikille edellä mainituille kokoluokille. HTML5-muotoinen mainos on suunniteltava responsiiviseksi niin, että se mukautuu näytön leveyden ja mainittuja kokoluokkien mukaan. Suurin sallittu tiedostokoko molemmissa toteutustavoissa on 60kt.

Korjaamon työpöytä

Korjaamon työpöydän bannerin mitat ovat 728x90px. Työpöydän mainosta ei näytetä mobiliilaitteilla ollenkaan, vaan elementti piilotetaan. Banneri voi olla joko kuvatiedostomuodossa (jpg, png tai gif) tai HTML5-muodossa.

 

Soita meille numeroon 040 579 5219 tai Jätä yhteydenottopyyntö

 

Katso AutoJerryn mediamyynnin ehdot täältä