Mainostajalle

AutoJerry.fi on valtakunnallinen autohuoltojen verkkopalvelu ja autoalan alati kehittyvä kumppani. Perustimme AutoJerry.fi palvelun kesällä 2014 ja suuren suosion myötä olemme kasvaneet Suomen suurimmaksi autohuolto- ja korjaamosivustoksi. 

Tavoita korjaamot

Palveluumme on rekisteröitynyt 1 800 edelläkävijäkorjaamoa! Tarjoamme markkinoiden tehokkaimman mainoskanavan sinulle, joka haluat tavoittaa korjaamoyrittäjät. Kysy lisää!

Tavoita autonomistajat

Sivustomme kävijät ovat mainostajalle erityisen laadukkaita. Voidaan sanoa, että kaikki kävijät omistavat oman auton ja ovat juuri nyt kiinnostuneet autonsa huollattamisesta. 60% kävijöistä on ikähaarukassa 25v-44v. Miehiä kävijöistä on 71% ja naisia 29%. Joka kuukausi noin 10% - 15% suomalaisista autotalouksista vierailee sivustollamme.

AutoJerryn kävijäprofiilit

Tavoita tehokkaasti autoilevat suomalaiset mainostamalla AutoJerryssä. Tarjoamme nyt mainostilaa sivostomme näkyvimmillä paikoilla. Mainosmuotona kaikissa tarjoamissamme sivustomme sijainneissa on responsiivinen koko tilan levyinen banneri, joka mukautuu näytön koon mukaan taaten parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen ja näkyvyyden.

Banneri skaalautuu neljässä kokoluokassa näytön leveyden mukaan. Katso tarkemmat aineisto-ohjeet tämän sivun alaosasta. Voit myös valita tekstimainokset, jos haluat oman brändisi olevan kuin osa AutoJerry-maailmaa. Tarjoamme myös laskeutumissivut tai tuotteesi ostamisen palvelussamme, joka mahdollistaa verkkokauppamaisen sähköpostimainonnan!

Esimerkkejä toteuttamistamme mainoksista näet täältä

AutoJerry.fi -etusivu

Tarjoamme mainostajalle etusivullamme keskeisen paikan oman viestin läpilyömiseen.

  

Sisältösivut

Hinnat-sivut ovat palvelussamme tehtyjen tarjouspyyntöjen pohjalta luotuja dynaamisia sivuja, joita AutoJerryn käyttäjät voivat selata tutkiakseen eri huoltotoimenpiteiden hinta-arvioita eri automerkeille ja malleille. Palvelut-sivut antavat tietoa huoltotoimenpiteistä. Hinnat- ja Palvelut-sivut ovat suosittuja laskeutumissivuja palveluumme.

  

 

     

Yläpalkki

Varaa oma paikkasi sivuston yläpalkissa. Yläpalkki on näkyvissä jokaisella kuluttajalle suunnatulla sivulla. Yläpalkista sivuston kävijät ohjataan mainostajalle räätälöidylle AutoJerry-laskeutumissivulle. Yläpalkin mainos on AutoJerry.fi-yläpalkin fonttien mukainen, esimerkkikuvassa "BRANDI_TARJOUS". Mainoksen pituus on rajoitettu 14:sta merkkiin.

Verkkokauppa ja laskeutumissivu

Mainostajalle voidaan räätälöidä oma AutoJerry-laskeutumissivu, sekä tuotteelle paikka AutoJerryn verkkokaupassa. Tuotteesi voi tavoittaa näin jopa 350 000 rekisteröitynyttä kuluttaja-asiakasta.

Alueellinen mainostaminen

Kiinnostaako sinua mainostaa alueellisesti esimerkiksi pääkaupunkiseudulla, Tampereella, Turussa tai vaikka Oulussa ja Porissa. Ota meihin yhteyttä ja rakennamme tarpeitasi vastaavan paketin jonka voimme kohdistaa tehokkaasti alueellesi. 

Aineisto-ohje

Etusivulla, korjaamon työpöydällä, sekä hinnasto- ja palvelusivuilla käytettävä banneri voi olla joko kuvatiedostomuodossa (jpg, png tai gif) tai HTML5-muodossa.

Etusivu sekä hinnasto- ja palvelut-sivut

Banneri koko vaihtuu käyttäjän näytön koon mukaan. Tarjolla olevat kokoluokat ovat paraati 980x400px / 300x300px ja panorama 980x120px / 300x150px. Jos banneri toteutetaan kuvatiedostomuodossa, tulee mainostajan toimittaa mainoksesta kuvatiedostot kaikille edellä mainituille kokoluokille. HTML5-muotoinen mainos on suunniteltava responsiiviseksi niin, että se mukautuu näytön leveyden ja mainittujen kokoluokkien mukaan. Suurin sallittu tiedostokoko molemmissa toteutustavoissa on 60kt.


Paraati 980x400px / 300x300px

Panorama 980x120px / 300x150px

Korjaamon työpöytä

Korjaamon työpöydän bannerin mitat ovat 980x120px. Työpöydän mainosta ei näytetä mobiililaitteilla ollenkaan, vaan elementti piilotetaan. Banneri voi olla joko kuvatiedostomuodossa (jpg, png tai gif) tai HTML5-muodossa.

Jos yrityksellänne ei ole sähköistä markkinointimateriaalia, voimme luoda kaiken sivuillamme julkaistavan mainosmateriaalin tarpeidenne mukaan.

 

Soita meille numeroon 050 442 36 58 tai Jätä yhteydenottopyyntö

 

Katso Alma Media -konsernin mediamyynnin ehdot täältä

Tarvitsetko apua AutoJerryn käytössä?
Voit aloittaa palvelun käytön jättämällä
uuden tarjouspyynnön täältä >>

Jo yli 400 000 suomalaista käyttää AutoJerryä auton huoltamiseen!

Mikäli mieltäsi askarruttaa jokin, katso Asiakaspalvelu-sivumme josta löydät vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin.