Huoltorahoitus – Kilpailuta edullinen rahoitus

Aloita rahoitushakemus tästä

Lainasumma
Laina-aika

Kuukausierä (arvio)*
45€


Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% - 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 - 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100€ - 60000€. AutoJerry ei käsittele tällä sivulla antamiasi henkilötietoja, vaan tiedot välittyvät rekisterinpitäjänä toimivalle LVS Brokers Oy:lle, joka käsittelee niitä tietosuojakäytäntönsä mukaisesti. *Esimerkkilaskelma.


Hakemuksen tekeminen on ilmaista eikä sido sinua rahoituksen nostamiseen.


Huoltorahoitus – maksuaikaa kaikkiin autoilun kustannuksiin

Autohuollossa voi tulla paljon kuluja kerralla maksettavaksi ja ennakoivat huollotkin kannattaa teettää ajoissa. Onneksi on Huoltorahoitus, jolla voit maksaa huollon osissa – juuri sinulle sopivissa erissä.

Täytä luottohakemus ja katso henkilökohtainen tarjouksesi:

  1. Täytä hakemus
  2. Vertaile luotonmyöntäjät
  3. Valitse sopivin laina
  4. Tarvitsemasi luottosumma siirretään tilillesi nopeasti!

Miten huoltorahoitus toimii?

Yläpuolella olevan laskurin avulla voit valita tarpeisiisi sopivan lainasumman ja takaisinmaksuajan. Näet heti arvion rahoituksen kuukausierästä. ”Hae rahoitus” -napista pääset täyttämään rahoitushakemuksen.

Hakemukseen tulee täyttää hakijan omat tiedot, työtilanne sekä tulot ja menot, jotta pankit voivat laskea sinulle henkilökohtaisen tarjouksen. Saat luottopäätöksen nopeasti ja rahat tilillesi jopa saman päivän aikana. Huoltorahoitus on toteutettu suomalaisen Omalaina lainanvertailupalvelun kanssa.

Luoton maksaminen takaisin

Voit itse päättää, haluatko maksaa kaiken kerralla vai lyhentää lainaa valitsemallasi kuukausisummalla. Lainasumman maksaminen kokonaisuudessaan on aina mahdollista tai voit tehdä kuukausierää isompia lyhennyksiä, vaikka laina-aikaa olisi vielä jäljellä.

Siirry täyttämään rahoitushakemus tästä >>