Mikä on AutoJerry?

Suomen suurin autohuoltojen markkinapaikka

AutoJerryssä on mukana yli 1800 huoltoliikettä ja yli 400 000 autoilijaa Helsingistä Rovaniemelle. Palvelun kautta annetaan autohuolto- ja korjaustarjouksia 10 miljoonalla eurolla joka kuukausi.

 

Pyydä alueesi huoltotarjoukset tästä >>


Miten AutoJerry voi auttaa sinua?

  • Ajoneuvon omistajana pystyt helposti ja nopeasti vertailemaan alueesi huoltoliikkeet ja hintatason.
  • Saat tarjoukset alueesi korjaamoilta ja voit sopia huoltoajan valitsemasi yrityksen kanssa.
  • Korjaamoyrittäjille AutoJerry on tehokas markkinointikanava, jonka avulla asiakkaat tavoittavat yrityksen.

 

Palvelu on 100% ilmainen eikä sido sinua!

AutoJerryn käyttäminen on autoilijoille täysin ilmaista. Saat palvelussa autosi huollolle tai korjaukselle tarjouksia lähialueen korjaamoilta.

Jos mikään tarjouksista ei sovi sinulle, sinun ei tarvitse hyväksyä yhtään tarjousta. Palvelun kautta voit kysyä korjaamoilta lisätietoja ja saat AutoJerryn edut käyttöösi.

 

Voit maksaa auton huollot myös osissa!

AutoJerryn kautta voit myös rahoittaa autohuollot kätevästi. Maksa huollot osissa haluamaasi tahtiin. Katso lisää autohuollon tai -korjauksen rahoituksesta tästä >>


 

Kilpailuta autosi huollot tästä >> 

Näin asiakkaat sanovat meistä

 

Palvelun käyttäminen oli erittäin helppoa ja löysin nopeasti sopivan korjaamon. Ei tarvitse soitella monia korjaamoja läpi. Oikein mukava ja vaivaton tapa varata huoltoaika.

Jukka Härkönen, Oulu

Palvelu näyttää toimivan erinomaisen hyvin. Ensimmäinen tarjous tuli nopeasti, mikä kertonee yrityksen aktiivisuudesta. Tähän tarjoukseen myös tartuin nähtyäni myös toisen vaihtoehdon. Lienee enemmän yrityksistä kiinni kuin palvelun tarjoajasta kuinka monta tarjousta tulee. Kiinnostava uusi kokemus käyttää tällaista vaihtoehtoa. Kiitoksia muistutuksista tarjouspyynnön suhteen. Tarjousten voimassaoloaika oli sopivan mittainen.Terveisin Timo Vertanen

Timo Vertanen, Vantaa

Toimii hyvin yksinkertaisesti, eikä palveluun ole ängetty turhia asioita.

Markus Sarja, Oulu

Hienosti toimi palvelu. Sain pari tarjousta, joista valitsin maantieteellisesti lähemmän. Toteutunut hinta oli lopulta tarjouttua hintaa korkeampi, koska korjauskohteitakin oli useampia.

Heikki Rantala, Järvenpää

Jerryn kautta tuntuu saavan paremmin yksilöityjä tarjouksia, kuin puhelimitse tai käymällä

Pekka Alamommo, Rovaniemi

Hei! Autojerry.fi helpotti tosi paljon löytämään isommasta joukosta juuri ne korjaamot, jotka ovat valmiit tekemään tarjouspyynnössäni mainitsemani huollon. Toiseksi kilpailuttaminen auttaa löytämään edullisimman huoltamon. Tein tällä kertaa jarruhuollon läheisessä paikallisessa autokorjaamossa, joka teki parhaan tarjouksen. Kolmas hyvä Autojerryssä on, että se on ilmainen palvelu. Kiitos jo nyt melko hyvin toimivasta systeemistä! Oletettavasti toiminta vielä paranee, kun tunnettuus lisääntyy. Kerron palvelusta myös tuttavilleni.

Kari K., Asikkala

Hienoa, että on tämän kaltainen palvelu. Kokemukseni oli oikein hyvä. Vielä kun vähän nopeammin saisi tarjouksia niin olisin todella todella tyytyväinen. Aion jatkossakin käyttää tätä palvelua!

Mika Sotaniemi, Oulu

Palvelu toimii hienosti! Helppokäyttöinen ja nopea! Kiitos palvelusta. Suosittelen kavereille

Henry Kilpeläinen, Vantaa

Jätä tarjouspyyntö huollosta >>

AutoJerryssä on jo 300 000 suomalaista autoilijaa!

Tarvitsetko apua AutoJerryn käytössä?
Voit aloittaa palvelun käytön jättämällä
uuden tarjouspyynnön täältä >>

Jo yli 400 000 suomalaista käyttää AutoJerryä auton huoltamiseen!

Mikäli mieltäsi askarruttaa jokin, katso Asiakaspalvelu-sivumme josta löydät vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin.