Mikä on AutoJerry?

Suomen suurin autohuoltojen markkinapaikka

Mukana on yli 1200 autokorjaamoa ja autopalvelua Helsingistä Rovaniemelle. Tarjouksia palvelun kautta lähetetään yli 5 miljoonalla eurolla joka kuukausi.

Pyydä alueesi huoltotarjoukset tästä  


Miten AutoJerry voi auttaa sinua?

  • Ajoneuvon omistajana pystyt helposti ja nopeasti vertailemaan alueesi huoltoliikkeet ja hintatason.
  • Saat tarjoukset alueesi korjaamoilta ja voit sopia huoltoajan valitsemasi korjaamon kanssa.
  • Korjaamoyrittäjille AutoJerry on tehokas markkinointikanava, jonka avulla hankit nopeasti uusia asiakkaita.

Jos olet miettinyt seuraavia asioita, palvelumme on tehty juuri sinua varten

  • Onko lähellä hyvää korjaamoa?
  • Voinko varata korjaamo- ja huoltoajat netissä?
  • Paljonko autoni huolto maksaa?
  • Kuinka pitkät jonot korjaamoilla on?
  • Minkälaisen takuun saan autoni korjaukselle?

Palvelu on täysin ilmainen eikä sido sinua!

AutoJerry.fi-palvelun käyttäminen on sinulle täysin ilmaista. Saat palvelussa autosi huollolle tai korjaukselle tarjouksia lähikorjaamoiltasi. Jos kävisi niin, että mikään tarjouksista ei sovi sinulle, sinun ei toki tarvitse hyväksyä yhtään tarjousta. Palvelun kautta voit myös kysyä korjaamoilta lisää tietoja.
 

Kilpailuta auton huollot tästä! 

Näin asiakkaat kertovat palvelustamme

Palvelu näyttää toimivan erinomaisen hyvin. Ensimmäinen tarjous tuli nopeasti, mikä kertonee yrityksen aktiivisuudesta. Tähän tarjoukseen myös tartuin nähtyäni myös toisen vaihtoehdon. Lienee enemmän yrityksistä kiinni kuin palvelun tarjoajasta kuinka monta tarjousta tulee. Kiinnostava uusi kokemus käyttää tällaista vaihtoehtoa. Kiitoksia muistutuksista tarjouspyynnön suhteen. Tarjousten voimassaoloaika oli sopivan mittainen.Terveisin Timo Vertanen

Timo Vertanen, Vantaa

Toimii hyvin yksinkertaisesti, eikä palveluun ole ängetty turhia asioita.

Markus Sarja, Oulu

Hei! Autojerry.fi helpotti tosi paljon löytämään isommasta joukosta juuri ne korjaamot, jotka ovat valmiit tekemään tarjouspyynnössäni mainitsemani huollon. Toiseksi kilpailuttaminen auttaa löytämään edullisimman huoltamon. Tein tällä kertaa jarruhuollon läheisessä paikallisessa autokorjaamossa, joka teki parhaan tarjouksen. Kolmas hyvä Autojerryssä on, että se on ilmainen palvelu. Kiitos jo nyt melko hyvin toimivasta systeemistä! Oletettavasti toiminta vielä paranee, kun tunnettuus lisääntyy. Kerron palvelusta myös tuttavilleni.

Kari K., Asikkala

Hienoa, että on tämän kaltainen palvelu. Kokemukseni oli oikein hyvä. Vielä kun vähän nopeammin saisi tarjouksia niin olisin todella todella tyytyväinen. Aion jatkossakin käyttää tätä palvelua!

Mika Sotaniemi, Oulu

Jätä tarjouspyyntö huollosta