American Car Show Oulu – näyttäviä menopelejä, popkornia ja rokkimeininkiä

Oulussa järjestetään äitienpäiväviikonloppuna American Car Show.

Tapahtuman takana on American Car Club Oulu, jonka jäsenet haluavat esitellä jenkkiautoharrastustaan suurelle yleisölle. Jo 37. kerran järjestettävä näyttely kasataan talkoovoimin, ja sen tuotoilla rahoitetaan kerhon toimintaa.

Kaksipäiväisessä näyttelyssä voi ihastella paitsi upeita jenkkiklassikoita, myös eurooppalaisia retroautoja. Lisäksi mukana on prätkiä ja tuning-autoja. Tänä vuonna näyttelyn teemana on elokuvista ja televisiosarjoista tutut menopelit, joten paikalta voi bongata esimerkiksi Ritari Ässän Kitt-auton.

Näyttely ei koostu pelkästään Pohjois-Suomen harrastajien kulkuneuvoista, vaan mukana on kalustoa myös muualta Suomesta. Kaukaisimmat näytteilleasettajat tulevat Ruotsista ja Norjasta. “Tapahtumassa näytteillä olevat autot vaihtuvat vuosittain, joten messuilla riittää nähtävää, vaikka olisikin vakikävijä” lupaa Hantte Oivo, toinen tapahtuman juontajista. Paikan päälle odotetaan 5000 katsojaa.

Lauantain ohjelma on räväkämpi, sillä luvassa on rokkibändejä ja burleskishow. Sunnuntaina otetaan vähän rauhallisemmin ja paikalle odotetaan enemmän perheitä. Äitienpäivän kunniaksi äideille on tarjolla ajelutusta jenkkiautoilla. Perheen nuorimpia ei ole unohdettu, vaan tapahtuman ohjelma tarjoaa tekemistä lapsille aina kasvomaalauksista autokuvien värittämiseen.

American Car Show on elämys, vaikka ei olisikaan intohimoinen autoharrastaja. Mukava tunnelma, monipuolinen ohjelma ja mielenkiintoiset yksityiskohdat takaavat, että näkemistä riittää kaikille. Todellistä jenkkimeininkiä täydentävät pinup-tytöt, ja tarjolla on tietenkin popkornia ja hattaraa.

American Car Show Ouluhallissa
Aukioloajat la 9.5. klo 16-00
su 10.5. klo 10-17
Aikuiset 20 €/ hlö, 2 päivän ranneke 25 €/hlö
Lapset 5 € (7-11 v.), 10 € (12-17 v.)

AutoJerry lähettää paikalle myös oman miehensä. Tulossa siis kuvia paikan päältä.

Tarvitsetko apua AutoJerryn käytössä?
Voit aloittaa palvelun käytön jättämällä
uuden tarjouspyynnön täältä >>

Jo yli 500 000 suomalaista käyttää AutoJerryä auton huoltamiseen!

Mikäli mieltäsi askarruttaa jokin, katso Asiakaspalvelu-sivumme josta löydät vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin.