123tuulilasi.fi Helsinki Konala - Helsinki

Pyydä tarjous tästä


123tuulilasi.fi Helsinki Konala Helsinki

123tuulilasi.fi


Vapaita aikoja:

n. 2 arkipäivän sisällä

Aukioloajat

Ma-Pe: 08.00-17.00
La:
Su:

Asentajia 1

Perustettu v. 2012

Osoite

Ristipellontie 25, 00390 Helsinki


Y-tunnus: 2713082-5

Yrityksen nimi: 123autolasi Oy

123tuulilasi.fi Helsinki Konala
Kuva autohuoltoliikkeestä 123tuulilasi.fi Helsinki Konala Helsinki

Kuvaus

Tuulilasin vaihto on välttämätöntä kun vaurio on mittava tai on kuljettajan näkökentän alueella.

Nykyaikaiset tuulilasit on valmistettu standardien mukaisesti, lasissa tulee olla merkintä E1, se on merkkinä siitä, että lasi vastaa kaikkiin vaatimuksiin ja varmistaa osaltaan käyttäjän turvallisuuden. Tässä on tärkein syy, miksi 123tuulilasi.fi käyttää vain tällaisia autolaseja, joita käyttävät myös kaikki johtavat autovalmistajat. Kaikki meidän valikoimissa olevat autolasit on valmistettu edellä mainittujen standardien mukaisesti ja meidän tavoitteena on tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista turvallisuustasoa.

Autolasien maailmassa on ollut monenlaisia muutoksia ja 123tuulilasi.fi tuo nämä muutokset teidän ulottuville!
Kun vasta muutama vuosi sitten saattoi todeta, että maailmassa on vain pari vakavasti otettavaa autonlasinvalmistajaa, tilanne on tällä hetkellä toinen. Hyviä valmistajia on paljon! Markkinoille on tullut useita pieniä valmistajia, jotka kasvattavat markkinaosuuttaan vuosi vuodelta. Myös Suomessa on autolasien alalla jatkunut pitkään monopolitilanne, jossa muutama johtava valmistaja on saneli hintaehdot omat parhaansa mukaisesti ja antoi kuluttajien elää virheellisessä luulossa, että autolasien vaihtaminen on kallis palvelu.

On totta, että tuulilasin vaihto on tarkkuutta vaativa homma ja siinä ei saa tehdä virheitä tai käyttää vääriä materiaaleja, mutta 123tuulilasi.fi on aivan toista mieltä kuin mitä Suomessa voimassa ollut hintapolitiikka on tähän mennessä osoittanut. Lasin vaihtaminen on uudessa tilanteessa laadukasta, mutta myös edullista. 123tuulilasi.fi on siitä mainio esimerkki! Tuomme autolasit itse suoraan valmistajatehtailta. Meidän varastossa Vantaalla on tällä hetkellä noin 4000 tuulilasia, mutta vuoden 2017 mennessä haluamme kolminkertaista tämän luvun. Miksi? Syy siihen on yksinkertainen: haluamme tarjota parasta mahdollista laatutasoa ja pitää hintatason edullisena.

Miten aiomme tehdä sen? 123tuulilasi.fi on nopeasti kehittyvä autolasien myyntiin ja vaihtamiseen keskittynyt ja ketjuuntunut yritys, joka hankkii kaikkien palvelupisteiden tarvitsemat varusteet itse. Paikalliset markkinatapahtumat eivät vaikuta toimintaamme paljonkaan, me hankimme tarvitsemamme tuotteet pitkäaikaisilta ulkomaisilta yhteistyökumppaneilta. Meillä on tällä hetkellä Suomessa kahdeksan palvelupistettä, ne toimivat Vantaalla, Helsingissä, Espoossa, Keravalla, Kotkassa, Kuopiossa, Kouvolassa ja Lahdessa. Meillä on lisäksi sivuliikkeet Ruotsissa Tukholmassa ja Virossa Tallinnassa. Eikä siinä kaikki, avaamme vuoden sisällä keskimäärin neljästä viiteen uutta palvelupistettä ja on hyvinkin todennäköistä, että meidän toiminimellä toimivia palvelupisteitä on piakkoin myös muissa Suomen kaupungeissa ja ne kaikki haluavat tarjota asiakkailleen korkeaa laatua edullisella hinnalla.

Kerromme lisää laatutasosta ja autolaseista
Onko tuttu vaatimus, että auton pitää pysyä tuulilasin vaihtamisen jälkeen vähintään yön yli lämpimässä hallissa? Asiakkaamme ovat kertoneet sen usein ja me taas olemme pohtineet, mistä sellainen Suomessa hyvinkin tavanomainen väärä tieto mahtaa johtua? Virossa ei ole kukaan sellaista kuullutkaan. Tuntuu siltä, että lasien vaihtoa tarjoavat korjaamot haluavat korostaa työnsä merkitystä liikakin ja pyytää tuplahinnan työstään siten, että auton annetaan olla korjaamolla yön yli. Tiesitkö, että 123tuulilasi.fi mistä tahansa palvelupisteestä voit hakea ajoneuvosi pois viimeistään kolme tuntia sillä korjaamon pihaan ajamisen jälkeen? Nyt tiedät!

Käytämme omissa palvelupisteissä vain SIKA-lasiliimamerkkejä ja SIKA on antanut takuun, että autolla voi turvallisesti ajaa jo tuntia lasinvaihdon jälkeen. Kolmen tunnin työaika muodostuu siten: ensimmäinen tunti kuluu lasin vaihtamiseen, toinen liiman kuivumiseen ja kolmas tunti on varalla, sillä työn aikana saattaa tulla myös yllätyksiä. Maailma on totisesti muuttunut. Lasinvaihto ei voi millään kestää yli kolme tuntia! Meidän kaikissa palvelupisteissä toimivat alansa asiantuntijat, joilla on kokemusta alalta vähintään viiden vuoden verran. Meidän kokeneimmat tekijät ovat olleet alalla jo parikymmentä vuotta ja toimineet useiden tunnettujen lasinvalmistajien, mm. AUTOVER Saint-Gobainin palveluksessa. Kaikki meidän ketjuun liittyneet yrittäjät ovat käyneet perusteellisen koulutuksen meidän Vantaalla sijaitsevassa pääkonttorissa, joissa kouluttajina toimivat juuri nämä parikymmentä vuotta alalla toimineet asiantuntijat. Laatu, yksityiskohtien huomioiminen ja asiakastyytyväisyys ovat meille ensiarvoisen tärkeitä. Me panostamme sen johdosta aina kaikkiin vähäisimpiinkin yksityiskohtiin ja olemme joustavia kaikissa toimissamme. Miten me muuten pystyisimmekään tarjoamaan laatutasoa, josta meidät tunnetaan?

Miten auton tuulilasi vaihdetaan ja mitä teille tarjoamme
123tuulilasi.fiTuulilasin vaihdossa poistamme ensin laadukkailla työkaluilla vanhan tuulilasin. Lasin vaihtaminen tuntuu melko yksitoikkoiselta hommalta, mutta kaikki autonmerkit ovat erilaisia ja vaativat erityisosaamista. Laseja ympäröivät lasilistat, laseissa on erilaisia sadetunnistimia, kameroita jne. Se kaikki kysyy tarkkuutta.

Prosessi alkaa puhdistamisesta eli ajoneuvosta poistetaan kaikki, mikä estää tuulilasin turvallisen poistamisen. Työn hoitavan asiantuntijan tulee olla tarkkana ja varottava auton maalikerroksen naarmuttamista niistä kohdista, jotka jäävät lasin alta näkyviin. Lasin peittämät pinnat eivät pelkää naarmuja, sillä käsittelemme kaikki sellaiset kohdat SIKA PRIMER – tuotteella, joka toimii ruostesuojana.

Vanhemmissa autoissa on lasin reunan alla usein ruostetta, se poistetaan ja pinnat käsitellään PRIMER:illä. Meiltä ei lähde yksikään auto huonosti tai ruosteiseen pintaan kiinnitetyllä lasilla. Annamme työlle elinikäisen takuun, joten meidän täytyy toimia erityisen tarkkana. Jos lasin alle jäävät korin reunat ovat ruostuneet puhki emmekä pysty käsittelemään pintoja asianmukaisella tavalla, otamme yhteyttä asiakkaaseen ja annamme hänen päättää, hoidattaako hän autonsa peltisepän luona kuntoon tai liimataanko lasi ilman takuita.

Kunnolla ja oikein asennettu tuulilasi pysyy ongelmattomana vuosia. On äärimmäisen tärkeää, että tuulilasi käsitellään ennen asennusta eli aktivoidaan. Käsittely suojaa tuulilasin liimaa UV-säteilyltä ja varmistaa suojan auringonsäteilyn haittavaikutusten varalta. Meidän palvelupisteisiin tulee kuukausittain 4-5 asiakasta, joiden ajoneuvoon on tuulilasi asennettu väärällä tavalla ja irronnut. Ongelma on aika paha, sillä irronneesta saumasta valuu autoon vettä tai tuulilasi pitää ajaessa outoa ääntä. Myös omin voimin ja kotioloissa asennetut tuulilasit saattavat olla merkittävä turvariski ja olemme nähneet sellaisia tapauksia, joissa tuulilasi on asennettu autoon kosteissa tiloissa käytettävällä silikonilla. Kuvittele, mitä tapahtuisi, jos sellainen auto joutuu kolariin eikä tuulilasi pysyy paikoillaan. Näin ei saisi toimia ja myös epäilyttäviä palveluntarjoajia kannattaisi välttää, anna tuulilasin vaihto asiantuntijoiden hoidettavaksi, näin pääset halvemmalla.

Me teemme aina hieman enemmän kuin kilpailijamme ja edullisella hintatasolla!
Asennamme autoosi laadukkaan tuulilasin ja käytämme vain parhaita lisätarvikkeita.
Poistamme lasin alta ruosteiset ongelmakohdat.
Puhdistamme myös ajoneuvon peilin, sivupeilit, sivuikkunat, kojelaudan ja auton kynnykset.
Annamme mukaan kiveniskemän suojateipin, jolla saa ensimmäisen avun kiven iskeytyessä tuulilasiin.
Annamme lasille vuoden ja työlle elinikäisen takuun, se tarkoittaa, että jos autossasi on meidän asentama tuulilasi, kannamme täyden vastuun työstämme!
Meiltä saat myös ilmaisen vaihtoauton lasinvaihdon eli kolmen tunnin ajaksi, sillä lasin vaihtamiseen ei mene koskaan enemmän aikaa. Vaihtoauto on lasinvaihdon tilaamisen yhteydessä varattava erikseen.

Palvelut ja automerkit

Näytä palvelut

Huollamme kaikki automerkit

Muut


Takuu työlle: 500 kk tai 1000000 km

Takuu varaosille: 12 kk

Työlle elinikäinen takuu!


Langaton verkko asiakkaille
Noutopalvelu
Odotustilat
Palvelemme englanniksi
Palvelemme venäjäksi
Rengashotelli
Sijaisauto
Vakuutusyhtiöiden valtuuttama vauriokorjaamo

Noutopalvelun hinta:
25

Sijaisauton hinta: 0


Alkuperäiset varaosat
Alkuperäistä vastaavat varaosat

Käteinen
Lasku
Pankkikortti
Mastercard
Visa
Kokonaisarvosana

Keskiarvo 4.7 | Arvosteluja 62 kpl

Korjaamon yleisilme

Asiakaspalvelu

Hinta-arvion paikkansapitävyys11.04.2017

Peugeot 607 (2003)
Huollot: Tuulilasi ja lasit,

Työnjälki hyvää, hinta oli kohdillaan ilmaisine sijaisautoineen. Tuulilasi heijastaa eri väriä kuin auton muut värilasit, joka kannattaa ottaa huomioon mikäli haluaa "hifistellä" tuulilasin muiden värilasien kanssa.

Huollon varannut asiakas

11.04.2017

123tuulilasi.fi Helsinki Konala

Hei. Kiitos, vihreä lasi kun kaikki muut mutta muut on vanhat ja kuluneet, tuulilasi uusi, siitä voi tulla pieni ero mutta lasi kun lasi...


27.03.2017

Opel Astra (2006)
Huollot: Tuulilasi ja lasit,

Suosittelen

Huollon varannut asiakas

28.03.2017

123tuulilasi.fi Helsinki Konala

Kiitos..


23.03.2017

Seat Toledo (2014)
Huollot: Tuulilasi ja lasit,

-

Huollon varannut asiakas

23.03.2017

123tuulilasi.fi Helsinki Konala

-


17.03.2017

Volkswagen Tiguan (2013)
Huollot: Tuulilasi ja lasit,

Todella ystävällinen palvelu ja siistipaikka. Harvoin kaikki menee tarkalleen niin kuin on sovittu, nyt meni.

Huollon varannut asiakas

22.03.2017

123tuulilasi.fi Helsinki Konala

Hop hop, kiitos:)


16.03.2017

BMW 5-Sarja (2009)
Huollot: Tuulilasi ja lasit,

Hyvä ja nopea palvelu. Suosittelen!

Huollon varannut asiakas

16.03.2017

123tuulilasi.fi Helsinki Konala

Kiitos.


11.03.2017

Toyota Avensis (2005)
Huollot: Tuulilasi ja lasit,

Kaikki meni sujuvasti ja just niinku luvattiin. Kustannusarvio piti, ilmainen sijaisauto.

Huollon varannut asiakas

15.03.2017

123tuulilasi.fi Helsinki Konala

Kiitos.


24.02.2017

Peugeot 207 (2009)
Huollot: Tuulilasi ja lasit,

Huoltoajan sai seuraavalle päivälle, palvelu oli ystävällistä ja sijaisauto järjestyi kätevästi. Työ valmistui luvatussa ajassa ja parkkitarratkin oli kiinnitetty uuteen lasiin!

Huollon varannut asiakas

27.02.2017

123tuulilasi.fi Helsinki Konala

Kiitos..


22.02.2017

Peugeot 307 (2001)
Huollot: Tuulilasi ja lasit,

Nopea sujuva hyvä jälki

Huollon varannut asiakas

23.02.2017

123tuulilasi.fi Helsinki Konala

Kiitos..


22.02.2017

Volkswagen Golf (2011)
Huollot: Tuulilasi ja lasit,

Hinta-arvio ja työn kesto pitivät sovitusti, jaksoi kärsivällisesti vastata huoltoon liittyviin kysymyksiin..En muista montaa korjaamoa joita suosittelisin muille, tätä suosittelen.

Huollon varannut asiakas

22.02.2017

123tuulilasi.fi Helsinki Konala

Hop Hop Hop ja kiitos:)


21.02.2017

Volkswagen Touran (2005)
Huollot: Tuulilasi ja lasit,

Palvelu oli ystävällistä, lasinvaihto toimi nopeasti. Sopivia lasinpyyhkijöitä ei harmikseni ollut. Sijaisauto palveli myös hyvin.

Huollon varannut asiakas

22.02.2017

123tuulilasi.fi Helsinki Konala

Sulat vaan väliaikaisesti loppunut, tänä taas kaikki olemassa:) Kiitos....


20.02.2017

Hyundai i40 (2012)
Huollot: Tuulilasi ja lasit,

Homma toimii!

Huollon varannut asiakas

20.02.2017

123tuulilasi.fi Helsinki Konala

Kiitos..


17.02.2017

Citroen C3 (2007)
Huollot: Tuulilasi ja lasit,

Ei valittamista, kaikki meni sovitusti. Bonuksena uuteen tuulilasiin oli siirretty myös parkkikortin kiinnitysklipsi -- erityiskiitokset siitä!

Huollon varannut asiakas

17.02.2017

123tuulilasi.fi Helsinki Konala

:) Kiitos


15.02.2017

Ford Focus (2003)
Huollot: Tuulilasi ja lasit,

Kaikki meni kuten puhelimessa sovittiin. Hyvä ja nopea palvelu.

Huollon varannut asiakas

16.02.2017

123tuulilasi.fi Helsinki Konala

kiitos..


10.02.2017

Smart Roadster (2004)
Huollot: Tuulilasi ja lasit,

Ystävällistä palvelua nopealla toimitusajalla.
Tunsivat harvinaisemman autoni ja hoitivat homman.
Sijaisauto veloituksetta ja ilmoitus heti kun auto oli valmis.
Hinta-arvio piti eurolleen ja oli edullinen.
Suosittelen.

Huollon varannut asiakas

10.02.2017

123tuulilasi.fi Helsinki Konala

Kiitos...


08.02.2017

Volkswagen Tiguan (2011)
Huollot: Tuulilasi ja lasit,

Nopea ja toimiva palvelu.
Työnjälki erinomainen ainakin tuulilasin vaihdossa.
Suosittelen!

Huollon varannut asiakas

08.02.2017

123tuulilasi.fi Helsinki Konala

Kiitos.... Kaupo aloitti lasimiehena vuonna 1996 Autover (Saint-Gobain) yhtiössä. Hyvä työnjälki on pakko tehä :)


02.02.2017

Honda CR-V (2004)
Huollot: Tuulilasi ja lasit,

Hyvä ja nopea palvelu.

Vaihtoautonkin sai ilmaiseksi käyttöön korjauksen ajaksi.

Huollon varannut asiakas

02.02.2017

123tuulilasi.fi Helsinki Konala

Kiitos...


28.01.2017

Fiat Grande Punto (2008)
Huollot: Tuulilasi ja lasit,

Erittäin mukava ja ystävällinen palvelu. Aika järjestyi nopeasti. Työn jälki hyvä. Kiitos!

Huollon varannut asiakas

29.01.2017

123tuulilasi.fi Helsinki Konala

Kiitos:)


19.01.2017

Renault Clio (2005)
Huollot: Tuulilasi ja lasit,

Ystävällinen palvelu, asiantunteva, ainoa miinus, ettei luvattua vaihtoautoa työn ajaksi ollutkaan.

Huollon varannut asiakas

20.01.2017

123tuulilasi.fi Helsinki Konala

Hei. On se välilla vaikea kun asiakaat ei palautta autoa niin kuin pitää. Anteeksi, ei voi mitään :(


18.01.2017

Peugeot 407 (2008)
Huollot: Tuulilasi ja lasit,

Erittäin nopea! Sijaisauto! Hyvä palvelu ja erinomainen hinta-laatu. Tätä voi kyl aidosti suositella muillekin.

Huollon varannut asiakas

19.01.2017

123tuulilasi.fi Helsinki Konala

Kiitos sinnepäin....


18.01.2017

Volkswagen Passat (2000)
Huollot: Tuulilasi ja lasit,

kiire oli vastaanottajalla ja asentajallakin
auton kojetaulun päällys oli tuhrittu pisaroin jotka levinneet kuiviksi valkeiksi töhnäläikiksi eikä yritettykään puhdistaa.
kun kävin edellisenä päivänä varaamasssa aikaa paikan päällä ei vara-autosta ollut puhettakaan. yritin sen sitten varata autojerryn kauttaillalla.
liikkeessä todettiin lakoonisesti että taisi olla jo varattu yrittäessäni varata.
hinta täsmäsi ja lasi on kunnossa

Huollon varannut asiakas

19.01.2017

123tuulilasi.fi Helsinki Konala

Meidän tarjouksesta lukee selvästi että varaa sijaisauto puhelimessa ennen korjamolle tuloa, teidän auto oli tunti ollut meillä työn alle kuin tuli kysely autojerrysta että oisko mahdollista saata sijaisauto. Välillä vaan ei pysty autamaan ja tarjoukset kannata aina lukea loppuun saakka. Meillä on käytössä alkoholia sisältava lasinpesuneste mikä ikinä ei kuivu valkoiseksi, on niitä koettu paljon koska laseja on vaikea saata puhtaksi kun neste kuivuu valkoiseksi. On se vähen semmosta mutta kiitos siltin.


17.01.2017

Volkswagen Passat (2001)
Huollot: Tuulilasi ja lasit,

Tuulilasin vaihto sujui aikataulussa ja jälki oli siistiä. Laina-auto myös hyvä juttu.
Peruutuspeilin väri vaihtui lasin mukana mustasta vaalean harmaaseen, eli asia kannattaa speksata ennen tilausta, jos pitää sitä tärkeänä.

Huollon varannut asiakas

17.01.2017

123tuulilasi.fi Helsinki Konala

Kaikki kunnossa, kiitos:) Asiakas ei ollut varma mikä värinen se peili sit oikeasti oli, oli se sit mikä oli mutta semmonen kuin se oli on se myös nytkin... Kiitos ja hyvä vitsi se oli :D


14.01.2017

Citroen C5 (2008)
Huollot: Tuulilasi ja lasit,

Erittäin hyvä huolto.

Huollon varannut asiakas

15.01.2017

123tuulilasi.fi Helsinki Konala

Kiitos:)


11.01.2017

Toyota Prius (2009)
Huollot: Tuulilasi ja lasit,

Erittäin hyvää palvelua. Ilmainen laina "ralli-auto". ;)

Huollon varannut asiakas

12.01.2017

123tuulilasi.fi Helsinki Konala

Ville (Jari-Matti Latvala) Taskinen :) Kiiiitoooos.... MOOR GÄÄS:)


04.01.2017

Volvo S60 (2002)
Huollot: Tuulilasi ja lasit,

Luvattu sijaisauto olisi pitänyt vielä erikseen varmistaa mikä aiheutti pientä lisäsäätöä ja ajanhukkaa. Uusi tuulilasi pysynyt kuitenkin toistaiseksi paikoillaan.

Huollon varannut asiakas

04.01.2017

123tuulilasi.fi Helsinki Konala

Nyt on meidän tarjouspohja korjattu, sieltä lukee: Varaa sijaisauto puhelimessa ennen korjaamolle tuloa. Kiitos, meille se palaute oli eritäin tärkeä. Meillä on selän takana 20 vuotta lasitöitä, toistaiseksi paikoillaan :D :D


29.12.2016

Citroen Xsara (1999)
Huollot: Tuulilasi ja lasit,

Maksoi mitä pitikin, hyvä ja nopea palvelu!

Huollon varannut asiakas

01.01.2017

123tuulilasi.fi Helsinki Konala

Kiitos Miikka:)


23.12.2016

Nissan Qashqai+2 (2009)
Huollot: Tuulilasi ja lasit,

Ystävällinen henkilökunta ja nopeasti hoidettu työ

Huollon varannut asiakas

27.12.2016

123tuulilasi.fi Helsinki Konala

Kiitos ja hyvää joulua:)


24.11.2016

Opel Combo (2004)
Huollot: Tuulilasi ja lasit,

Ajan sai varattua huoltoon nopeasti ja joustavasti.Työ osineen oli edullinen ja homma toimi hyvin.

Huollon varannut asiakas

25.11.2016

123tuulilasi.fi Helsinki Konala

Kiitos.


03.11.2016

Volkswagen Passat (2006)
Huollot: Tuulilasi ja lasit,

Nopeaa ja laadukasta toimintaa. Edullisuudesta puhumattakaan. Lisäksi sain hyvää asiakaspalvelua.

Huollon varannut asiakas

04.11.2016

123tuulilasi.fi Helsinki Konala

Kiitos Jussi, kiitos tosi paljon.


22.10.2016

Toyota RAV4 (2005)
Huollot: Tuulilasi ja lasit,

Kaikki meni sovitusti!

Huollon varannut asiakas

25.10.2016

123tuulilasi.fi Helsinki Konala

:)


19.10.2016

Volkswagen Polo (2007)
Huollot: Tuulilasi ja lasit,

Erinomaista palvelua sovitun hintaisesti, sovitussa aikataulussa.

Huollon varannut asiakas

20.10.2016

123tuulilasi.fi Helsinki Konala

😊


17.10.2016

Skoda Yeti (2011)
Huollot: Tuulilasi ja lasit,

Hyvä nopea palvelu, hyvää myöskin, että sain sijaisauton veloituksetta.

Huollon varannut asiakas

18.10.2016

123tuulilasi.fi Helsinki Konala

Kiitos:)


29.09.2016

Subaru Outback (2011)
Huollot: Tuulilasi ja lasit,

Kaikki sujui erittäin hienosti, jopa Parkman-tarra löytyi valmiina uudesta lasista.

Huollon varannut asiakas

30.09.2016

123tuulilasi.fi Helsinki Konala

Kiitos...


27.09.2016

Skoda Fabia (2011)
Huollot: Tuulilasi ja lasit,

Oli hyvä. 3 tuntia meni ja hintalaatu suhde kohdallaan.

Huollon varannut asiakas

28.09.2016

123tuulilasi.fi Helsinki Konala

Kiitos..


22.09.2016

Opel Astra (1999)
Huollot: Tuulilasi ja lasit,

Homma toimi ja uusi lasi on asiallinen. Olivat myös laittaneet uuden Parkman tarran tuulilasiin vanhan tilalle, ihan oma aloitteisesti. Arvostan :-)

Huollon varannut asiakas

23.09.2016

123tuulilasi.fi Helsinki Konala

Kiitos:)


20.09.2016

Ford Mondeo (2005)
Huollot: Tuulilasi ja lasit,

nopea ja ystävällinen,suosittelen.

Huollon varannut asiakas

21.09.2016

123tuulilasi.fi Helsinki Konala

Isot kiitokset..


18.09.2016

Opel Astra (2011)
Huollot: Tuulilasi ja lasit,

Homma toimi täsmälleen kuten oli sovittu ja hinta piti. Kaikin puolin miellyttävä kokemus ja kilpailukykyinen hinta. Ilmainen laina-auto ratkaisi kaupan. Suosittelen!

Huollon varannut asiakas

19.09.2016

123tuulilasi.fi Helsinki Konala

Kiitos Jukka.


13.09.2016

Mercedes-Benz E (1997)
Huollot: Tuulilasi ja lasit,

Tosi hyvä liike. Suosittelen.

Huollon varannut asiakas

14.09.2016

123tuulilasi.fi Helsinki Konala

Kiitos tosi paljon...


30.08.2016

Peugeot 307 (2003)
Huollot: Tuulilasi ja lasit,

Ystävällinen ja asiansa osaava palvelu.

Huollon varannut asiakas

30.08.2016

123tuulilasi.fi Helsinki Konala

Kiitos:)


05.08.2016

Volkswagen Golf (1998)
Huollot: Tuulilasi ja lasit,

ok, tylsää. pari istumapaikkaa ja jahvia nii vois viihtyä. ja oisin ollu kiinnostunu seuraamaan miten homma tehdään, ei käy. *ulos`!*

Huollon varannut asiakas

05.08.2016

123tuulilasi.fi Helsinki Konala

Nahkasohva on toimistossa istumisen varten!?? Auton vieressä ei tosissaan saa seistä, kuin asiakalle jotain tapahtuu niin kenen ongelma? Uskon että meidän? Turvallisuus syy. Ollaan Suomessa, hyvä maa, hyvät säännöt. Kiitos.


04.08.2016

Volkswagen Passat (2008)
Huollot: Tuulilasi ja lasit,

Hyvin meni. Pyyhkijänsulat unohtuivat asentaa ja kun osia ei ollut "kotona", niin kaveri lupasi ne ilmaiseksi kaupan päälle seuraavan kerran kun ajelen ohi, eli ihan mallikkaasti hoitunee sekin.

Huollon varannut asiakas

04.08.2016

123tuulilasi.fi Helsinki Konala

Kiitos ja sulat sinulle heti kuin sopivat saapuu! Kaupan päälle :)


28.07.2016

Toyota Celica (2004)
Huollot: Tuulilasi ja lasit,

Kaikki meni hienosti sekä työnjälki oli hyvää.

Huollon varannut asiakas

28.07.2016

123tuulilasi.fi Helsinki Konala

Tättärääää, kiitos:)


27.07.2016

Skoda Octavia (2012)
Huollot: Tuulilasi ja lasit,

Nopeaa, joustavaa ja helppoa!

Huollon varannut asiakas

28.07.2016

123tuulilasi.fi Helsinki Konala

Kiitos:)


20.07.2016

Volkswagen Bora (2004)
Huollot: Tuulilasi ja lasit,

Kiitos, nopeaa ja tehokasta!

Huollon varannut asiakas

20.07.2016

123tuulilasi.fi Helsinki Konala

Kiitos:)


19.07.2016

Ford Focus (2001)
Huollot: Tuulilasi ja lasit,

Kaikki toimi kuten sovittu, ystävällinen palvelu ja hinta kohdallaan. Ja ainakaan ensimmäisessä vesisateessa ei vettä tullut sisälle... :)

Huollon varannut asiakas

20.07.2016

123tuulilasi.fi Helsinki Konala

Hei. Kiitos. Vuonna 1996 laitettiin ensimmäinen tuulilasi paikalle. Vettä ei tullut sisälle :))))


22.06.2016

Fiat Punto (2004)
Huollot: Tuulilasi ja lasit,

Erinomainen palvelu, kaikki tapahtui sovitusti. Sain paljon lisätietoa tuulilaseista. Paikan siisteys kertoo myös paljon. Bonuksena tuli sijaisauto veloituksetta.

Huollon varannut asiakas

22.06.2016

123tuulilasi.fi Helsinki Konala

Kiitos Kimmo.


06.06.2016

Peugeot 308 (2008)
Huollot: Tuulilasi ja lasit,

Muutoin hyvä, mutta ei kerrottu, että ilmainen sijaisauto olisi pitnyt tilata etukäteen enkä huomannut kysyä.

Huollon varannut asiakas

06.06.2016

123tuulilasi.fi Helsinki Konala

Meidän Autojerry sivulta kyllä lukee että ilmainen sijaisauto. Muttä ensi kerralla sit....


03.06.2016

Volvo 960 (1995)
Huollot: Tuulilasi ja lasit,

Muuten ok, odotuspaikka vaan puuttu. Tosin sijaisautolla ois saanu huristella mut ei ollu erityistä tarvetta.

Huollon varannut asiakas

03.06.2016

123tuulilasi.fi Helsinki Konala

Oi Oi Oi, kuka sit eilen meidän odotuspaikassa nahkasohvalla oli istumassa? Meilläkin muisti on hyvä mutta lyhyt :D


30.05.2016

Chrysler Grand Voyager (2003)
Huollot: Tuulilasi ja lasit,

Hyvä ja nopea. Suosittelen

Huollon varannut asiakas

30.05.2016

123tuulilasi.fi Helsinki Konala

Kiitos.


26.05.2016

KIA Rio (2008)
Huollot: Tuulilasi ja lasit,

Nopeaa ja vaivatonta.

Huollon varannut asiakas

30.05.2016

123tuulilasi.fi Helsinki Konala

Kiitos:)


26.05.2016

Toyota Auris (2010)
Huollot: Tuulilasi ja lasit,

Todella nopea lasinvaihto ja auto huollon ajaksi kuului hintaan.

Huollon varannut asiakas

30.05.2016

123tuulilasi.fi Helsinki Konala

Ja vielä rally auto :D Kiitos.


26.05.2016

Nissan Almera (2000)
Huollot: Tuulilasi ja lasit,

Hyvin nopeasti ja näppärästi etulasin vaihdettu ja hyvällä hinnalla, ei muualta löyty näin laatuista vaihdelua ollenkaan,, suosittelen kaikille....

Huollon varannut asiakas

30.05.2016

123tuulilasi.fi Helsinki Konala

Kiitos Kiitos Kiitos.


23.05.2016

Ford Transit (1994)
Huollot: Tuulilasi ja lasit,

Erittäin sujuvaa ja nopea palvelua myös vanhemmalle autolle! Mukavana bonuksena sijaisauto sisältyi hintaan. Voin suositella!

Huollon varannut asiakas

24.05.2016

123tuulilasi.fi Helsinki Konala

Kiitos:)


22.05.2016

Volkswagen Golf (2000)
Huollot: Tuulilasi ja lasit,

Korjaamokäynti meni juurikin niin kuin liikkeen kanssa sovittiin.

Huollon varannut asiakas

24.05.2016

123tuulilasi.fi Helsinki Konala

Kiitos Markolle:)


19.05.2016

Opel Vectra (2003)
Huollot: Tuulilasi ja lasit,

Supernopea palvelu.

Huollon varannut asiakas

24.05.2016

123tuulilasi.fi Helsinki Konala

Kiiiiitos:)


18.05.2016

Mb e300 1999. Tuulilasin vaihto. Nopea palvelu, mutta sadetunnistin ei enää toimii.


18.05.2016

123tuulilasi.fi Helsinki Konala

Juuri niin, sadetunnistin ei toimi koska tä lasi ei ole meillä vaihdettu!! 123tuulilasi.fi Konala on ollut auki kaksi kuukautta ja tässä vaiheessa on saanut uuden tuulilasin kaksi E-sarjalaista. Yhessä on ollut sadetunnistin ja toisessa ei. Pauli Engström (autojerryn asiakas) on saanut uuden lasin sadetunnistimella ja autossa sadetunnistin toimi erinomaisesti (soitimme just Paulille).
Soitimme myös Autojerryn asiakaspalvelun ja kyllä tä kommentti tästä lähiaikona poistetaan.


14.05.2016

Volkswagen Passat (2007)
Huollot: Tuulilasi ja lasit,

Kaikki jees tuulilasin vaihdossa, hyvä palvelu.

Huollon varannut asiakas

18.05.2016

123tuulilasi.fi Helsinki Konala

Kiitos.


10.05.2016

Renault Trafic (2005)
Huollot: Tuulilasi ja lasit,

Toimi nopeasti.

Huollon varannut asiakas

12.05.2016

123tuulilasi.fi Helsinki Konala

Kiitos kiitos kiitos:)


10.05.2016

Toyota Corolla (2006)
Huollot: Tuulilasi ja lasit,

Aikataulu piti. Palvelu ystävällistä. Ensimmäinen silmämääräinen arvio työn laadusta erinomainen. Aika näyttää, miten kestää ajan rasitusta.

Huollon varannut asiakas

12.05.2016

123tuulilasi.fi Helsinki Konala

Hei.

Ensimmäinen autolasi vaihdettiin vuonna 1996 Autover yhtiössä, kyllä kestää! Kiitos Antti.


10.05.2016

Mercedes-Benz E (1998)
Huollot: Tuulilasi ja lasit,

Nopea ja ystävällinen palvelu, Helsingin parhaimpia tuulilasin vaihtopaikkoja.

Huollon varannut asiakas

10.05.2016

123tuulilasi.fi Helsinki Konala

Isot kiitokset :)


27.04.2016

Opel Vectra (1999)
Huollot: Huolto, Moottori, Tuulilasi ja lasit, Vaihteisto, Vikakoodien luku,

Nopeaa toimintaa ja laadukasta jälkeä. Ilmainen sijaisauto pelkkää plussaa. Suosittelen muillekkin.

Huollon varannut asiakas

28.04.2016

123tuulilasi.fi Helsinki Konala

Kiitos:)


26.04.2016

Mercedes-Benz A (2006)
Huollot: Tuulilasi ja lasit,

Erinomaista palvelua

Huollon varannut asiakas

27.04.2016

123tuulilasi.fi Helsinki Konala

Kiitos:)


06.04.2016

Volvo V40 (2001)
Huollot: Tuulilasi ja lasit,

Sujuvaa ja todella mukavaa palvelua!

Huollon varannut asiakas

14.04.2016

123tuulilasi.fi Helsinki Konala

Kiitos:)