AVJ-Styling Ky - Kirkkonummi


AVJ-Styling Ky Kirkkonummi


Aukioloajat

Ma-Pe:
La:
Su:

Osoite

Salmitie 3, 02430 Kirkkonummi


Y-tunnus: 2329162-1

Yrityksen nimi: AVJ-Styling Ky

AVJ-Styling Ky

Onko tämä korjaamosi?

Ota profiili haltuun tästä

AVJ-Styling Ky palvelee sinua alueella Kirkkonummi

Löydä paras autohuolto paikkakunnalla Kirkkonummi

  • Vastaanota ilmaiseksi alueesi korjaamoiden tarjoukset
  • Nopeuta vertailua ja valitse paras autohuolto helpommin!

Aloita tästä

Yli 100 miljoonaa euroa tarjouksia välitetty

Palvelut ja automerkit

Kokonaisarvosana

Keskiarvo 1.0 | Arvosteluja 1 kpl

Korjaamon yleisilme

Asiakaspalvelu

Hinta-arvion paikkansapitävyys04.10.2014

Ei luotettavaa palvelua. Paikan löytäminen ei ollut helppoa. Vien auton aamulla klo 09.00, eikä vastaanotossa ollut ketään paikalla, piti etsiä työntekijä huoltohuoneen puolelta. Lisäöljystä veloittivat 10 €/alkava litra, vaikka ehdoissa luki selkeästi, että 10 €/litra. Eli minun autooni tarvitsi 0,5 litraa lisää, ja he velottivat 10 € tästä, vaikka öljyä ei oltu lisätty, koska öljytikku oli puolessa välissä. Jarrunesteen vaihdon halusivat tehdä (70 €). Kieltäydyin, ja vein auton arvioitavaksi merkkihuoltoon, ja siellä totesivat jarrunesteen olevan kunnossa!

Vein toisen auton parin päivän päästä samaan huoltoon, koska minulla oli 2 lahjakorttia ostettu. Taas tuli sanomista samasta jarrunesteestä, vaikka autoon oli juuri vaihdettu uudet jarrunesteet. Ja edelleen halusivat veloittaa lisäöljystä, jota meni tähän autoon 0,3 litraa (pyöristetty ylöspäin) 10 €. Valitin tästä, koska lahjakortin ehdoissa ei lue per alkava litra. Vastaus oli, että olet ensimmäinen, joka valittaa tästä "pienestä" 10 eurosta. Tämä oli kummallista, koska kaikissa muissa groupon-huolloissa on periaatteena /per litra, joka jaetaan lisäöljyn määrälle.

Huollon jälkeen avasin konepellin korjaamon pihalla, ja yllätys oli suurin, kun näin saman vanhan öljynsuodattimen vaihtamatta paikallaan!! Valitin asiasta, ja vastaus oli: "Inhimmillinen virhe". Kysymys kuuluu, miten se oli mahdollista, kun huoltajia oli 2 (esimies ja mekaanikko), ja molemmat unohtivat vaihtaa suodattimen.

Uskomatonta liiketoimintaa! En suosittele tälläisen korjaamon huonoa työnjälkeä, enkä heidän rahastustyyliä!