AVJ-Styling Ky - Kirkkonummi

Kilpailuta huollot ilmaiseksi


AVJ-Styling Ky Kirkkonummi


Aukioloajat

Ma-Pe:
La:
Su:

Osoite

Salmitie 3, 02430 Kirkkonummi


Y-tunnus: 2329162-1

Yrityksen nimi: AVJ-Styling Ky

AVJ-Styling Ky

Onko tämä korjaamosi?

Ota profiili haltuun tästä

Kilpailuta huollot ilmaiseksi tästä

AVJ-Styling Ky palvelee sinua alueella Kirkkonummi

Löydä paras autohuolto paikkakunnalla Kirkkonummi

  • Vastaanota ilmaiseksi alueesi korjaamoiden tarjoukset
  • Nopeuta vertailua ja valitse paras autohuolto helpommin!

Aloita tästä

Yli 100 miljoonaa euroa tarjouksia välitetty

Palvelut ja automerkit

Kokonaisarvosana

Keskiarvo 1.0 | Arvosteluja 1 kpl

Korjaamon yleisilme

Asiakaspalvelu

Hinta-arvion paikkansapitävyys

Ei vielä tarpeeksi arvosteluja04.10.2014

Ei luotettavaa palvelua. Paikan löytäminen ei ollut helppoa. Vien auton aamulla klo 09.00, eikä vastaanotossa ollut ketään paikalla, piti etsiä työntekijä huoltohuoneen puolelta. Lisäöljystä veloittivat 10 €/alkava litra, vaikka ehdoissa luki selkeästi, että 10 €/litra. Eli minun autooni tarvitsi 0,5 litraa lisää, ja he velottivat 10 € tästä, vaikka öljyä ei oltu lisätty, koska öljytikku oli puolessa välissä. Jarrunesteen vaihdon halusivat tehdä (70 €). Kieltäydyin, ja vein auton arvioitavaksi merkkihuoltoon, ja siellä totesivat jarrunesteen olevan kunnossa!

Vein toisen auton parin päivän päästä samaan huoltoon, koska minulla oli 2 lahjakorttia ostettu. Taas tuli sanomista samasta jarrunesteestä, vaikka autoon oli juuri vaihdettu uudet jarrunesteet. Ja edelleen halusivat veloittaa lisäöljystä, jota meni tähän autoon 0,3 litraa (pyöristetty ylöspäin) 10 €. Valitin tästä, koska lahjakortin ehdoissa ei lue per alkava litra. Vastaus oli, että olet ensimmäinen, joka valittaa tästä "pienestä" 10 eurosta. Tämä oli kummallista, koska kaikissa muissa groupon-huolloissa on periaatteena /per litra, joka jaetaan lisäöljyn määrälle.

Huollon jälkeen avasin konepellin korjaamon pihalla, ja yllätys oli suurin, kun näin saman vanhan öljynsuodattimen vaihtamatta paikallaan!! Valitin asiasta, ja vastaus oli: "Inhimmillinen virhe". Kysymys kuuluu, miten se oli mahdollista, kun huoltajia oli 2 (esimies ja mekaanikko), ja molemmat unohtivat vaihtaa suodattimen.

Uskomatonta liiketoimintaa! En suosittele tälläisen korjaamon huonoa työnjälkeä, enkä heidän rahastustyyliä!


Kilpailuta huoltosi tästä