123tuulilasi.fi Vantaa - Vantaa

Pyydä tarjous tästä

Varaa aika


123tuulilasi.fi Vantaa Vantaa

123tuulilasi.fi


Vapaita aikoja:

n. 1 arkipäivän sisällä

Aukioloajat

Ma-Pe: 8.00-17.00
La:
Su:

Asentajia 5

Perustettu v. 2012

Osoite

Sähkötie 8, 01510 Vantaa


Y-tunnus: 2510236-1

Yrityksen nimi: 123Huolto OY

123tuulilasi.fi Vantaa
Pyydä tarjous tästä Varaa aika

Kuvaus

Tuulilasin vaihto on välttämätöntä kun vaurio on mittava tai on kuljettajan näkökentän alueella.

Nykyaikaiset tuulilasit on valmistettu standardien mukaisesti, lasissa tulee olla merkintä E1, se on merkkinä siitä, että lasi vastaa kaikkiin vaatimuksiin ja varmistaa osaltaan käyttäjän turvallisuuden. Tässä on tärkein syy, miksi 123tuulilasi.fi käyttää vain tällaisia autolaseja, joita käyttävät myös kaikki johtavat autovalmistajat. Kaikki meidän valikoimissa olevat autolasit on valmistettu edellä mainittujen standardien mukaisesti ja meidän tavoitteena on tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista turvallisuustasoa.

Autolasien maailmassa on ollut monenlaisia muutoksia ja 123tuulilasi.fi tuo nämä muutokset teidän ulottuville!
Kun vasta muutama vuosi sitten saattoi todeta, että maailmassa on vain pari vakavasti otettavaa autonlasinvalmistajaa, tilanne on tällä hetkellä toinen. Hyviä valmistajia on paljon! Markkinoille on tullut useita pieniä valmistajia, jotka kasvattavat markkinaosuuttaan vuosi vuodelta. Myös Suomessa on autolasien alalla jatkunut pitkään monopolitilanne, jossa muutama johtava valmistaja on saneli hintaehdot omat parhaansa mukaisesti ja antoi kuluttajien elää virheellisessä luulossa, että autolasien vaihtaminen on kallis palvelu.

On totta, että tuulilasin vaihto on tarkkuutta vaativa homma ja siinä ei saa tehdä virheitä tai käyttää vääriä materiaaleja, mutta 123tuulilasi.fi on aivan toista mieltä kuin mitä Suomessa voimassa ollut hintapolitiikka on tähän mennessä osoittanut. Lasin vaihtaminen on uudessa tilanteessa laadukasta, mutta myös edullista. 123tuulilasi.fi on siitä mainio esimerkki! Tuomme autolasit itse suoraan valmistajatehtailta. Meidän varastossa Vantaalla on tällä hetkellä noin 4000 tuulilasia, mutta vuoden 2017 mennessä haluamme kolminkertaista tämän luvun. Miksi? Syy siihen on yksinkertainen: haluamme tarjota parasta mahdollista laatutasoa ja pitää hintatason edullisena.

Miten aiomme tehdä sen? 123tuulilasi.fi on nopeasti kehittyvä autolasien myyntiin ja vaihtamiseen keskittynyt ja ketjuuntunut yritys, joka hankkii kaikkien palvelupisteiden tarvitsemat varusteet itse. Paikalliset markkinatapahtumat eivät vaikuta toimintaamme paljonkaan, me hankimme tarvitsemamme tuotteet pitkäaikaisilta ulkomaisilta yhteistyökumppaneilta. Meillä on tällä hetkellä Suomessa kaksitoista palvelupistettä, ne toimivat Vantaalla, Helsingissä, Espoossa, Keravalla, Kotkassa, Kuopiossa, Kouvolassa, Lahdessa, Porvoossa, Hyvinkäälla, Tamperella ja Jyväskylässä. Eikä siinä kaikki, avaamme vuoden sisällä keskimäärin neljästä viiteen uutta palvelupistettä ja on hyvinkin todennäköistä, että meidän toiminimellä toimivia palvelupisteitä on piakkoin myös muissa Suomen kaupungeissa ja ne kaikki haluavat tarjota asiakkailleen korkeaa laatua edullisella hinnalla.

Kerromme lisää laatutasosta ja autolaseista
Onko tuttu vaatimus, että auton pitää pysyä tuulilasin vaihtamisen jälkeen vähintään yön yli lämpimässä hallissa? Asiakkaamme ovat kertoneet sen usein ja me taas olemme pohtineet, mistä sellainen Suomessa hyvinkin tavanomainen väärä tieto mahtaa johtua? Virossa ei ole kukaan sellaista kuullutkaan. Tuntuu siltä, että lasien vaihtoa tarjoavat korjaamot haluavat korostaa työnsä merkitystä liikakin ja pyytää tuplahinnan työstään siten, että auton annetaan olla korjaamolla yön yli. Tiesitkö, että 123tuulilasi.fi mistä tahansa palvelupisteestä voit hakea ajoneuvosi pois viimeistään kolme tuntia sillä korjaamon pihaan ajamisen jälkeen? Nyt tiedät!

Käytämme omissa palvelupisteissä vain SIKA-lasiliimamerkkejä ja SIKA on antanut takuun, että autolla voi turvallisesti ajaa jo tuntia lasinvaihdon jälkeen. Kolmen tunnin työaika muodostuu siten: ensimmäinen tunti kuluu lasin vaihtamiseen, toinen liiman kuivumiseen ja kolmas tunti on varalla, sillä työn aikana saattaa tulla myös yllätyksiä. Maailma on totisesti muuttunut. Lasinvaihto ei voi millään kestää yli kolme tuntia! Meidän kaikissa palvelupisteissä toimivat alansa asiantuntijat, joilla on kokemusta alalta vähintään viiden vuoden verran. Meidän kokeneimmat tekijät ovat olleet alalla jo parikymmentä vuotta ja toimineet useiden tunnettujen lasinvalmistajien, mm. AUTOVER Saint-Gobainin palveluksessa. Kaikki meidän ketjuun liittyneet yrittäjät ovat käyneet perusteellisen koulutuksen meidän Vantaalla sijaitsevassa pääkonttorissa, joissa kouluttajina toimivat juuri nämä parikymmentä vuotta alalla toimineet asiantuntijat. Laatu, yksityiskohtien huomioiminen ja asiakastyytyväisyys ovat meille ensiarvoisen tärkeitä. Me panostamme sen johdosta aina kaikkiin vähäisimpiinkin yksityiskohtiin ja olemme joustavia kaikissa toimissamme. Miten me muuten pystyisimmekään tarjoamaan laatutasoa, josta meidät tunnetaan?

Miten auton tuulilasi vaihdetaan ja mitä teille tarjoamme
123tuulilasi.fiTuulilasin vaihdossa poistamme ensin laadukkailla työkaluilla vanhan tuulilasin. Lasin vaihtaminen tuntuu melko yksitoikkoiselta hommalta, mutta kaikki autonmerkit ovat erilaisia ja vaativat erityisosaamista. Laseja ympäröivät lasilistat, laseissa on erilaisia sadetunnistimia, kameroita jne. Se kaikki kysyy tarkkuutta.

Prosessi alkaa puhdistamisesta eli ajoneuvosta poistetaan kaikki, mikä estää tuulilasin turvallisen poistamisen. Työn hoitavan asiantuntijan tulee olla tarkkana ja varottava auton maalikerroksen naarmuttamista niistä kohdista, jotka jäävät lasin alta näkyviin. Lasin peittämät pinnat eivät pelkää naarmuja, sillä käsittelemme kaikki sellaiset kohdat SIKA PRIMER – tuotteella, joka toimii ruostesuojana.

Vanhemmissa autoissa on lasin reunan alla usein ruostetta, se poistetaan ja pinnat käsitellään PRIMER:illä. Meiltä ei lähde yksikään auto huonosti tai ruosteiseen pintaan kiinnitetyllä lasilla. Annamme työlle elinikäisen takuun, joten meidän täytyy toimia erityisen tarkkana. Jos lasin alle jäävät korin reunat ovat ruostuneet puhki emmekä pysty käsittelemään pintoja asianmukaisella tavalla, otamme yhteyttä asiakkaaseen ja annamme hänen päättää, hoidattaako hän autonsa peltisepän luona kuntoon tai liimataanko lasi ilman takuita.

Kunnolla ja oikein asennettu tuulilasi pysyy ongelmattomana vuosia. On äärimmäisen tärkeää, että tuulilasi käsitellään ennen asennusta eli aktivoidaan. Käsittely suojaa tuulilasin liimaa UV-säteilyltä ja varmistaa suojan auringonsäteilyn haittavaikutusten varalta. Meidän palvelupisteisiin tulee kuukausittain 4-5 asiakasta, joiden ajoneuvoon on tuulilasi asennettu väärällä tavalla ja irronnut. Ongelma on aika paha, sillä irronneesta saumasta valuu autoon vettä tai tuulilasi pitää ajaessa outoa ääntä. Myös omin voimin ja kotioloissa asennetut tuulilasit saattavat olla merkittävä turvariski ja olemme nähneet sellaisia tapauksia, joissa tuulilasi on asennettu autoon kosteissa tiloissa käytettävällä silikonilla. Kuvittele, mitä tapahtuisi, jos sellainen auto joutuu kolariin eikä tuulilasi pysyy paikoillaan. Näin ei saisi toimia ja myös epäilyttäviä palveluntarjoajia kannattaisi välttää, anna tuulilasin vaihto asiantuntijoiden hoidettavaksi, näin pääset halvemmalla.

Me teemme aina hieman enemmän kuin kilpailijamme ja edullisella hintatasolla!
Asennamme autoosi laadukkaan tuulilasin ja käytämme vain parhaita lisätarvikkeita.
Poistamme lasin alta ruosteiset ongelmakohdat.
Puhdistamme myös ajoneuvon peilin, sivupeilit, sivuikkunat, kojelaudan ja auton kynnykset.
Annamme mukaan kiveniskemän suojateipin, jolla saa ensimmäisen avun kiven iskeytyessä tuulilasiin.
Annamme lasille vuoden ja työlle elinikäisen takuun, se tarkoittaa, että jos autossasi on meidän asentama tuulilasi, kannamme täyden vastuun työstämme!
Meiltä saat myös ilmaisen vaihtoauton lasinvaihdon eli kolmen tunnin ajaksi, sillä lasin vaihtamiseen ei mene koskaan enemmän aikaa. Vaihtoauto on lasinvaihdon tilaamisen yhteydessä varattava erikseen.

Palvelut ja automerkit

Näytä palvelut

Huollamme kaikki automerkit

Muut


Takuu työlle: 500 kk

Takuu varaosille: 12 kk

Työlle elinikäinen takuu!


Kahvitarjoilu
Langaton verkko asiakkaille
Odotustilat
Palvelemme englanniksi
Palvelemme venäjäksi
Rengashotelli
Sijaisauto
Vakuutusyhtiöiden valtuuttama vauriokorjaamo

Noutopalvelun hinta:
25

Sijaisauton hinta: 0


Alkuperäiset varaosat
Alkuperäistä vastaavat varaosat
Tarvikevaraosat

Käteinen
Lasku
Pankkikortti
Rahoitus tai osamaksu
American Express
Mastercard
Visa
Kokonaisarvosana

Keskiarvo 4.8 | Arvosteluja 209 kpl

Korjaamon yleisilme

Asiakaspalvelu

Hinta-arvion paikkansapitävyys08.12.2017

Peugeot 307 (2004)
Huollot: Tuulilasi ja lasit,

Nopea ja joustava palvelu.

Huollon varannut asiakas

11.12.2017

123tuulilasi.fi Vantaa

Kiitos!!


06.12.2017

Nissan NV400 (0)
Huollot: Tuulilasi ja lasit,

Yhdistelmä halvin hinta & paras palvelu

Huollon varannut asiakas

07.12.2017

123tuulilasi.fi Vantaa

Kiitos!!


05.12.2017

Mercedes-Benz C (2002)
Huollot: Tuulilasi ja lasit,

Kaikki sujui oikein mallikkaasti.

Huollon varannut asiakas

05.12.2017

123tuulilasi.fi Vantaa

Kiitos!! ;)


26.11.2017

Skoda Fabia (2013)
Huollot: Lohkolämmitin, Tuulilasi ja lasit,

Ystävällinen palvelu, homma hoitui ajallaan ja sovitusti.

Huollon varannut asiakas

27.11.2017

123tuulilasi.fi Vantaa

Kiitos!!


23.11.2017

Renault Laguna (2005)
Huollot: Tuulilasi ja lasit,

Lasin vaihto sujui sovitusti mutta sulkien vaihto oli unohtunut. Saatiin kyllä vaihtumaan nekin parissa minuutissa

Huollon varannut asiakas

24.11.2017

123tuulilasi.fi Vantaa

Kiitos!


22.11.2017

Ford Mondeo (2008)
Huollot: Tuulilasi ja lasit,

Lasin väriä ei kysytty, muuten toimi hienosti.

Huollon varannut asiakas

22.11.2017

123tuulilasi.fi Vantaa

Kiitos!


20.11.2017

Toyota Yaris (2008)
Huollot: Tuulilasi ja lasit,

Suosittelen, tekivät mitä lupasivat. Hinta-laatusuhde erinomainen.

Huollon varannut asiakas

20.11.2017

123tuulilasi.fi Vantaa

Kiitos!!


18.11.2017

Ford Focus (2007)
Huollot: Tuulilasi ja lasit,

Kaikki toimi loistavasti.

Huollon varannut asiakas

20.11.2017

123tuulilasi.fi Vantaa

Kiitos!!


18.11.2017

Honda CR-V (2012)
Huollot: Tuulilasi ja lasit,

Uusi tuulilasi: Kaikki meni oikein mallikkaasti. Auto oli valmis silloin kun sovittiin, jopa hieman aiemmin, ja hintakin oli erittäin kilpailykykyinen. Lasin laadusta ei pysty vielä päivän jälkeen sanomaan mitään, mutta todennäköisesti kelpo tuulilasi sekin.

Huollon varannut asiakas

20.11.2017

123tuulilasi.fi Vantaa

Kiitos..


14.11.2017

Mercedes-Benz E (2003)
Huollot: Tuulilasi ja lasit,

Ainoa puute oli se, että tilaamani lasin yläosan tummennus jäi puuttumaan. Se tosin huomioitiin hinnassa.

Huollon varannut asiakas

12.11.2017

Peugeot 407 (2007)
Huollot: Tuulilasi ja lasit,

Kaikki sujui, ajan sai seuraavalle päivälle.
Sijaisauto plussaa.

Huollon varannut asiakas

13.11.2017

123tuulilasi.fi Vantaa

Kiitos!!


12.11.2017

Ford Focus (2010)
Huollot: Tuulilasi ja lasit,

Kaikki toimi hienosti ja juuri niin kuin sovittu.

Huollon varannut asiakas

13.11.2017

123tuulilasi.fi Vantaa

Kiitos!!


08.11.2017

Porsche Cayenne (2011)
Huollot: Tuulilasi ja lasit,

O

Huollon varannut asiakas

08.11.2017

123tuulilasi.fi Vantaa

OHOOO.....


02.11.2017

Volkswagen Tiguan (2008)
Huollot: Huolto, Tuulilasi ja lasit,

Lasin vauhtoajan sai nopeasti, asiakkaan tarpeet huomioiden. Homma hoitui ripeästi. Asiakaspalvelu oli hyvää. Luvattu ilmastointihuoltoa ksupan päälle ei laitevian vuoksi saanut, mutta se korvattiin uusilla pyyhkimmillä ja lasin pinnoitteella. Kaiken kaikkiaan hyvä kokonaisuus.

Huollon varannut asiakas

02.11.2017

123tuulilasi.fi Vantaa

Kiitos!! :)


02.11.2017

Volvo V50 (2005)
Huollot: Tuulilasi ja lasit,

Homma hoitui sovitusti.

Huollon varannut asiakas

02.11.2017

123tuulilasi.fi Vantaa

Kiitos!


01.11.2017

Volvo V40 (2014)
Huollot: Huolto, Tuulilasi ja lasit,

Toimii. 👍

Huollon varannut asiakas

01.11.2017

123tuulilasi.fi Vantaa

Kiitos!


31.10.2017

Volvo S80 (2000)
Huollot: Tuulilasi ja lasit,

Erittäin hyvä palvelu, kiitokset!

Huollon varannut asiakas

01.11.2017

123tuulilasi.fi Vantaa

Kiitos!


28.10.2017

Opel Astra (2012)
Huollot: Tuulilasi ja lasit,

Hyvä palvelu ja 7 vuoden takuu tummennuksella.

Huollon varannut asiakas

31.10.2017

123tuulilasi.fi Vantaa

Kiitos!


26.10.2017

BMW 3-Sarja (2010)
Huollot: Tuulilasi ja lasit,

Palvelu oli hyvää nopeaa ja hintakin oli halpa

Huollon varannut asiakas

27.10.2017

123tuulilasi.fi Vantaa

Kiitos!


26.10.2017

Peugeot 207 (2011)
Huollot: Ilmastointi, Tuulilasi ja lasit,

Kaikki toimi tip-top kuten oli sovittu.

Huollon varannut asiakas

26.10.2017

123tuulilasi.fi Vantaa

Kiitos!


16.10.2017

BMW 5-Sarja (2001)
Huollot: Ilmastointi,

Hinta piti, ilmastointihuolto kesti 40 min

Huollon varannut asiakas

19.10.2017

123tuulilasi.fi Vantaa

Kiitos..


13.10.2017

Chevrolet Pickup (1992)
Huollot: Tuulilasi ja lasit,

Työ tehtiin sovitussa aikataulussa ja sovittuun hintaan. Hyvää asiakaspalvelua ja työn jälki erittäin laadukasta. Vara auto veloituksetta käyttöön.

Huollon varannut asiakas

16.10.2017

123tuulilasi.fi Vantaa

Kiitos!


11.10.2017

Mazda 3 (2005)
Huollot: Tuulilasi ja lasit,

.

Huollon varannut asiakas

13.10.2017

123tuulilasi.fi Vantaa

!


03.10.2017

Mini Cooper (2006)
Huollot: Tuulilasi ja lasit,

Hyvä ja nopea

Huollon varannut asiakas

03.10.2017

123tuulilasi.fi Vantaa

Kiitos!


30.09.2017

Volkswagen Passat (2005)
Huollot: Tuulilasi ja lasit,

Kaikki meni loistavasti

Huollon varannut asiakas

01.10.2017

123tuulilasi.fi Vantaa

Kiitos..


29.09.2017

Toyota Corolla (2000)
Huollot: Tuulilasi ja lasit,

Kaikki meni niin kuin oli suunniteltu. Homma hoitui nopeasti ja hinta piti paikkansa. Suosittelen!

Huollon varannut asiakas

30.09.2017

123tuulilasi.fi Vantaa

Kiitos.


29.09.2017

Chevrolet Astro (1990)
Huollot: Tuulilasi ja lasit,

lostava juttu ,voin suositella muillekkin. kaikki mitä lupas niin piti paikkansa ja vähän enemmänkin

Huollon varannut asiakas

29.09.2017

123tuulilasi.fi Vantaa

Kiitos!


26.09.2017

Volkswagen Touran (2007)
Huollot: Tuulilasi ja lasit,

Ok palvelu nordglass lasista ei vielä muuta kokemusta ainakin asennusjälki hyvä.

Huollon varannut asiakas

27.09.2017

123tuulilasi.fi Vantaa

Kiitos!


20.09.2017

Ford Mondeo (2001)
Huollot: Tuulilasi ja lasit,

Positiivinen kokemus.
Sain ajan nopeasti, oli edullisin ja homma tuli tehtyä. Pyyhkimensulatkin vaihdettiin pyynnöstäni. Hyvä.
Teipit unohtuivat kiinni lasin yläreunaan, eipä ollut suuri vaiva repiä pois itse mutta jätti vaikutelman että jäikö jotain(muutakin) kesken.
Vara-auto ajoi asiansa, mutta tyhjäkäynti yski, ja moottorin merkkivalo paloi välillä, että seuraava asiakas saattaa jäädä tien päälle..

Huollon varannut asiakas

20.09.2017

123tuulilasi.fi Vantaa

Hei,
Teipit tuulilasissa asennuksen jälkeen pitävät vaan lasia varmemmin paikalla, ei jäänyt mitään kesken!
Kiitos sijaisauton palautteesta, tutkitaan asiaa! Toki, sen olis voinut sanoa heti palautuksen jälkeen, eikä tässä antaessa palautetta!


17.09.2017

Mercedes-Benz C (2001)
Huollot: Tuulilasi ja lasit,

Hyvä palvelu. Pieni puute varaosassa korattiin hienosti ja viive hyvitettiin asiallisesti.

Huollon varannut asiakas

18.09.2017

123tuulilasi.fi Vantaa

Kiitos..


15.09.2017

Mercedes-Benz Vito (2006)
Huollot: Tuulilasi ja lasit,

Kaikki meni hienosti. Suosittelen.

Huollon varannut asiakas

18.09.2017

123tuulilasi.fi Vantaa

Kiitos..


13.09.2017

Volkswagen T5 TRANSPORTER (2006)
Huollot: Tuulilasi ja lasit,

Volkswagen Transporterin takaikkunan vaihto,hinta, aikataulu, sekä sijaisauton käyttö meni juuri niin kuin pitikin. Toisin, kuin VW Airportissa, jonne soitin ensin, mutta sieltä asiaa tiedustellessa tuli laiska vastaus, "että menee ainakin kuukausi, ennen, kuin keritään tekemään"! Asiakaspalvelija yhdisti kuitenkin huoltoon, mutta sieltä lyötiin luuri korvaan, joten otin yhteyttä 123Tuulilasiin ja homma hoitui heti, ja varmasti huomattavasti edullisemmin, kuin VW:llä.

Huollon varannut asiakas

13.09.2017

123tuulilasi.fi Vantaa

Kiitos😊😎😎


12.09.2017

Mazda 6 (2006)
Huollot: Tuulilasi ja lasit,

Palvelu nopeaa ja hinta vastasi sovittua.

Huollon varannut asiakas

13.09.2017

123tuulilasi.fi Vantaa

Kiitos😊


31.08.2017

Nissan Qashqai (2011)
Huollot: Ilmastointi,

Asiallinen, asiantunteva ja rento palvelu. Olen erittäin tyytyväinen käyntiin.
Esa kylmälä

Huollon varannut asiakas

01.09.2017

123tuulilasi.fi Vantaa

Kiitos


31.08.2017

Volkswagen Golf (2010)
Huollot: Huolto, Tuulilasi ja lasit,

Huollon varannut asiakas

01.09.2017

123tuulilasi.fi Vantaa

Kiitos


27.08.2017

Mercedes-Benz E (2009)
Huollot: Tuulilasi ja lasit,

Korjaus oli nopea. Palvelu erittäin hyvää, Kävin samalla korjauttamassa toisen auton kiveniskemät ja sain tähän reilun tarjouksen.

Huollon varannut asiakas

27.08.2017

123tuulilasi.fi Vantaa

Kiitos.


23.08.2017

Toyota Corolla (2004)
Huollot: Tuulilasi ja lasit,

Laitoin viikonloppuna tarjouspyynnön,he vastasi ekana jo sunnuntaina ja minusta hinta oli ok en jäänyt odottamaan muita,hyväksyin ja soitin maanantaina ja sovittiin tiistaille työ.Olen todella tyytyväinen!

Huollon varannut asiakas

23.08.2017

123tuulilasi.fi Vantaa

Kiitos ja ajamisen iloa😊


22.08.2017

Saab 9-5 (1999)
Huollot: Tuulilasi ja lasit,

Sujui kuten sovittu.

Huollon varannut asiakas

23.08.2017

123tuulilasi.fi Vantaa

Kiitos😊


19.08.2017

Volkswagen Polo (2002)
Huollot: Ilmastointi, Nelipyöräsuuntaus,

Hinta-arvio piti paikkaansa, ei tullut mitään lisä-/piilokuluja. Korjaamo hoiti homman hyvin. Suosittelen,

Huollon varannut asiakas

19.08.2017

123tuulilasi.fi Vantaa

Kiitos..


15.08.2017

Ford Focus (2003)
Huollot: Ilmastointi,

kaikki meni niikuin sovittiin ja ajan sai heti.

Huollon varannut asiakas

15.08.2017

123tuulilasi.fi Vantaa

Kiitos..


10.08.2017

Honda Civic (2007)
Huollot: Ilmastointi,

Käytin autoni ilmastointihuollossa ja palvelu oli priimaa. Huolto valmistui jopa annettua arviota nopeammin ja hinta-arviokin oli spot on. Suosittelen lämpimästi ! Kiitos erinomaisesta palvelusta !

Huollon varannut asiakas

12.08.2017

123tuulilasi.fi Vantaa

Kiitos Joel!


08.08.2017

Chevrolet Aveo (2010)
Huollot: Ilmastointi,

Hyvä ja nopea palvelu

Huollon varannut asiakas

09.08.2017

123tuulilasi.fi Vantaa

Kiitos..


08.08.2017

Toyota Yaris (2008)
Huollot: Ilmastointi,

Ystävällinen palvelu. Ilmoitettu hinta piti paikkaansa.

Huollon varannut asiakas

09.08.2017

123tuulilasi.fi Vantaa

Kiitos..


07.08.2017

Skoda Superb (2010)
Huollot: Tuulilasi ja lasit,

Nopeaa ja sovitun mukaista pakvelua.

Huollon varannut asiakas

08.08.2017

123tuulilasi.fi Vantaa

Kiitos..


02.08.2017

BMW 3-Sarja (2000)
Huollot: Tuulilasi ja lasit,

Asiallinen ja nopea. Teki minkä lupasi, siitä voi moni ottaa mallia.

Huollon varannut asiakas

03.08.2017

123tuulilasi.fi Vantaa

Kiitos tosi paljon..


01.08.2017

Audi A6 (2006)
Huollot: Tuulilasi ja lasit,

Lasien tummennukset sovittuun hintaan ja aikataulussa. Hyvä kädenjälki ja 10 vuoden takuu. Voin suositella.

Huollon varannut asiakas

01.08.2017

123tuulilasi.fi Vantaa

Kiitos..


31.07.2017

Toyota Avensis (2005)
Huollot: Ilmastointi,

Palvelu oli nopeaa ja työn jälki hyvää.

Huollon varannut asiakas

31.07.2017

123tuulilasi.fi Vantaa

Kiitos..


30.07.2017

Honda Civic (2008)
Huollot: Ilmastointi,

Hyvä palvelu ja teki sen mitä pitikin. Ei lähtenyt tekemään mitään mitä ei osannut ja mistä ei puhuttu. LOISTAVAA!

Huollon varannut asiakas

30.07.2017

123tuulilasi.fi Vantaa

Kiitos Ville ja tervetuloa uudestaan :)


29.07.2017

Honda Accord (1998)
Huollot: Ilmastointi,

Mukavaa ja asiallista palvelua. Työ hoidettiin nopeasti ja juuri siihen hintaan kuin pitikin.

Huollon varannut asiakas

29.07.2017

123tuulilasi.fi Vantaa

Kiitos😎


28.07.2017

Chrysler Grand Voyager (2002)
Huollot: Huolto, Ilmastointi, Pakoputkisto,

Loistava asiakaspalvelu, ajan sai samalle päivälle. Työt hoidettiin nopeasti ja luvatusti! Suosittelen todella lämpimästi!

Huollon varannut asiakas

28.07.2017

123tuulilasi.fi Vantaa

Isot kiitokset Susanna🌺


26.07.2017

Nissan Almera (1996)
Huollot: Tuulilasi ja lasit,

Meni niinkuin sovittiin.

Huollon varannut asiakas

26.07.2017

123tuulilasi.fi Vantaa

Kiitos..


23.07.2017

Citroen Xsara Picasso (2002)
Huollot: Ilmastointi,

Ajan sai samalle päivälle ja korjauskaan ei kestänyt kauaa. Hyvä asiakaspalvelu.

Huollon varannut asiakas

25.07.2017

123tuulilasi.fi Vantaa

Kiitos..


22.07.2017

Audi TT (2000)
Huollot: Ilmastointi,

Sanoi ettei ilmastointi toimi eikä tiennyt missä vika. Ei vaan osannut käyttää😊

Huollon varannut asiakas

25.07.2017

123tuulilasi.fi Vantaa

Aina jotain uutta, mutta huolto on tehty ja kaikki toimii:) Kiitos.


22.07.2017

Nissan Almera (2003)
Huollot: Ilmastointi,

Asiallinen paikka. Homma meni juuri niinkuin oli sovittu👍

Huollon varannut asiakas

22.07.2017

123tuulilasi.fi Vantaa

Kiitos..


21.07.2017

Ford Fiesta (2009)
Huollot: Tuulilasi ja lasit,

Hinta huomattavasti edullisempi kuin muiden korjaamoiden lähettämissä tarjouksissa, palvelu oli ystävällistä ja tuulilasikin näyttää pysyvän mainiosti paikallaan!

Huollon varannut asiakas

22.07.2017

123tuulilasi.fi Vantaa

Kiitos..


20.07.2017

Toyota Corolla (2004)
Huollot: Ilmastointi,

Henkilokunta jossain maarin tylyn tuntuista (olisin mennyt huoltoalueelle katsomaan miten huolto edistyy, mutta alue tuntui olevan pyha, huidottiin heti pois). Lopulta kuitenkin avuliasta, huoltohenkilo antoi huollettavasta kohdasta lisatietoja ja naytti mita pitaa seurata jatkossa.

Huollon varannut asiakas

20.07.2017

123tuulilasi.fi Vantaa

Kiitos Antti ja anteeksi mutta asiakaat ei sa olla vieressä, turvallisuus syystä. Emme halua ongelmia niin teille kuin meille.


20.07.2017

Citroen Xsara (1999)
Huollot: Ilmastointi,

Ilmastointihuolto hoitui hyvin ja vapaan ajan sai heti.

Huollon varannut asiakas

20.07.2017

123tuulilasi.fi Vantaa

Kiitos.


19.07.2017

Opel Combo (2004)
Huollot: Tuulilasi ja lasit,

nopea,ystavallinen....vaika etumatot olivat liikaisia.Olisi ollu hyvä jos olisi imuroitu.Kaikki mut OK.

Huollon varannut asiakas

20.07.2017

123tuulilasi.fi Vantaa

Ensi kerralla tehä paremmin. Kiitos..


19.07.2017

Volkswagen Golf (2014)
Huollot: Tuulilasi ja lasit,

Mukavia jannuja

Huollon varannut asiakas

20.07.2017

123tuulilasi.fi Vantaa

Kiitos😊


18.07.2017

Skoda Octavia (2007)
Huollot: Tuulilasi ja lasit,

Kaikki sujui niinkuin pitikin. Hinta kuten sovittiin ja aikataulu piti. Ystävällinen palvelu ja sijaintikin hyvä.

Huollon varannut asiakas

19.07.2017

123tuulilasi.fi Vantaa

Kiitos.


18.07.2017

Citroen Xsara Picasso (2007)
Huollot: Ilmastointi,

Täyttivät Citikkani ilmastointinesteet ja. 789 teki karkean tarkastuksen ,. Ilmastoinnin toimivuudesta* homma. OK keerrann vaithdatin tuulilasin 3 v sitten sama .paja 🎹☎hom. ma ok, osuu. Työmatkalle

Huollon varannut asiakas

19.07.2017

123tuulilasi.fi Vantaa

Kiitos.


16.07.2017

BMW 5-Sarja (2011)
Huollot: Ilmastointi,

Joustavuus aikataulun suhteen oli huippuluokka.

Huollon varannut asiakas

16.07.2017

123tuulilasi.fi Vantaa

Kiitos..


15.07.2017

Mercedes-Benz C (2000)
Huollot: Tuulilasi ja lasit,

Asiantunteva ja edullinen palvelu.

Huollon varannut asiakas

15.07.2017

123tuulilasi.fi Vantaa

Kiituus:)


14.07.2017

Citroen C4 (2007)
Huollot: Ilmastointi, Tuulilasi ja lasit,

Todella nopea ja asiantunteva palvelu

Huollon varannut asiakas

15.07.2017

123tuulilasi.fi Vantaa

Heipparalla:)


13.07.2017

Peugeot 207 (2009)
Huollot: Tuulilasi ja lasit,

Homma toimi oikein hyvin. Aika löytyi noepasti ja tuulilasin vaihto tapahtui jopa arvioitua aikaa nopeammin. Ilmainen sijaisauto on mukava ja hyödyllinen lisä.

Huollon varannut asiakas

13.07.2017

123tuulilasi.fi Vantaa

Kiitos..


12.07.2017

Peugeot 206 (2006)
Huollot: Ilmastointi,

Nopea, ystävällinen ja edullinen. Autoani ei voitu fiksata, ei myöskään maksanut mitään.

Huollon varannut asiakas

12.07.2017

123tuulilasi.fi Vantaa

Kiitos..


11.07.2017

Hyundai i20 (2009)
Huollot: Ilmastointi,

Loistopalvelu! Aika löytyi ja ilmastointi tuli kuntoon nopeasti ja hyvään hintaan, ei voi muuta kuin suositella!

Huollon varannut asiakas

12.07.2017

123tuulilasi.fi Vantaa

Kiitos..


09.07.2017

Audi S6 (1996)
Huollot: Ilmastointi,

Nopea ja hyvä palvelu, kiitos.

Huollon varannut asiakas

09.07.2017

123tuulilasi.fi Vantaa

Kiitos..


06.07.2017

Hyundai iX35 (2015)
Huollot: Ilmastointi,

Ilmastointihuollon aluksi oli pieniä
Vaikeuksia, mutta lopputulos oli hyvä. Antoivat loppulaskussa hyvitystä viivytyksen johdosta.

Huollon varannut asiakas

06.07.2017

123tuulilasi.fi Vantaa

Kiitos..


05.07.2017

KIA Ceed (2010)
Huollot: Tuulilasi ja lasit,

Hinta oli kohdillaan. Nopea ja hyvä palvelu. Ilmainen sijaisauto myös tosi hyvä juttu!

Huollon varannut asiakas

05.07.2017

123tuulilasi.fi Vantaa

Kiitos..


01.07.2017

Mercedes-Benz C (2002)
Huollot: Tuulilasi ja lasit,

Loistavaa palvelua ja hinta kohdallaan. Suosittelen todellla!

Huollon varannut asiakas

01.07.2017

123tuulilasi.fi Vantaa

Kiitos:)


21.06.2017

Skoda Roomster (2008)
Huollot: Tuulilasi ja lasit,

Kaikki toimi sovitusti ja ajat pitivät. Hintaan kuului vielä sijaisauto vaihdon ajaksi.

Huollon varannut asiakas

23.06.2017

123tuulilasi.fi Vantaa

Kiitos..


18.06.2017

Seat Altea (2005)
Huollot: Tuulilasi ja lasit,

Auto oli valmis luvatun 3 tunnin sijaan jo kahdessa tunnissa, ja korjaamolta soitettiin puoli tuntia ennen, koska auto on noudettavissa.

Huollon varannut asiakas

18.06.2017

123tuulilasi.fi Vantaa

Kiitos..


17.06.2017

BMW X3 (2005)
Huollot: Tuulilasi ja lasit,

Hyvä yhteydenpito, ystävällinen palvelu. Aikataulut juuri niin kuin sovittiin, suosittelen

Huollon varannut asiakas

18.06.2017

123tuulilasi.fi Vantaa

Kiitos..


17.06.2017

Peugeot Partner (2006)
Huollot: Tuulilasi ja lasit,

Kaikki tehtiin mitä sovittiin.

Huollon varannut asiakas

18.06.2017

123tuulilasi.fi Vantaa

Kiitos..


16.06.2017

Mercedes-Benz GLK (2014)
Huollot: Lisävarusteet,

Hyvä palvelu!

Huollon varannut asiakas

17.06.2017

123tuulilasi.fi Vantaa

Kiitos..


16.06.2017

Nissan Primera (2006)
Huollot: Ilmastointi,

Olin liikenteessä aivan korjaamon lähellä,enkä ollut vielä sopinut huoltoaikaa korjaamon kanssa. Yllätys olikin melkoinen kun korjaamolta soitettiin ja kysyttiin milloin haluan huollon tehtäväksi? No aikaa on vaikka heti,myöhemminkin sopii. Korjaamo ehdotti vaihtoehtoa "heti" joten ilmoitin olevani 10 min. kuluttua paikalla. Työ tehtiin ohjeajassa ja asiakaspalvelu oli loistavaa. *****

Huollon varannut asiakas

16.06.2017

123tuulilasi.fi Vantaa

Isot kiitokset..


15.06.2017

Fiat Bravo (2007)
Huollot: Tuulilasi ja lasit,

Ystävälliset asentajat ja hyvä asiakaspalvelu. Työ valmistui nopeasti ja kaikki sujui sovitusti.

Huollon varannut asiakas

16.06.2017

123tuulilasi.fi Vantaa

Isot kiitokset..


15.06.2017

Audi S8 (1998)
Huollot: Ilmastointi,

Ok

Huollon varannut asiakas

16.06.2017

123tuulilasi.fi Vantaa

Kiitos..


14.06.2017

Chrysler Neon (2004)
Huollot: Ilmastointi,

Ilmastointihuolto tehtiin sovittuun aikaan ja hintaan. Ei mitään moittimista.

Huollon varannut asiakas

15.06.2017

123tuulilasi.fi Vantaa

Kiitos..


14.06.2017

Ford Mondeo (2005)
Huollot: Lisävarusteet, Tuulilasi ja lasit,

Homma toimii, kaikki meni sovitusti.

Huollon varannut asiakas

15.06.2017

123tuulilasi.fi Vantaa

Kiitos..


10.06.2017

Opel Insignia (2009)
Huollot: Ilmastointi,

Virolainen heppu hoitaa hommat hyvin.

Huollon varannut asiakas

15.06.2017

123tuulilasi.fi Vantaa

😉


10.06.2017

Hyundai i30 (2010)
Huollot: Tuulilasi ja lasit,

Kaikki toimi kuten sovittu.

Huollon varannut asiakas

15.06.2017

123tuulilasi.fi Vantaa

Kiitos..


09.06.2017

Hyundai i30 (2012)
Huollot: Ilmastointi,

Kaikki meni hyvin!

Huollon varannut asiakas

15.06.2017

123tuulilasi.fi Vantaa

Kiitos..


09.06.2017

Honda Accord (2005)
Huollot: Ilmastointi,

Ilmastointihuolto oli kyseessä ja hinta-arvio ja työnkestoaika pitivät hyvin paikkansa, asiakaspalvelu oli ystävällistä. Ei mitään pahaa sanottavaa siis :)

Huollon varannut asiakas

15.06.2017

123tuulilasi.fi Vantaa

Kiitos..


09.06.2017

Renault Laguna (2004)
Huollot: Tuulilasi ja lasit,

Näin kun kaikki toimisi. Alkaen tarjouksesta ja päättyen työn valmistumiseen, hinta ja toimitusaika piti täsmälleen sopimuksen mukaisesti.

Huollon varannut asiakas

15.06.2017

123tuulilasi.fi Vantaa

Kiitos..


08.06.2017

Volvo V50 (2006)
Huollot: Tuulilasi ja lasit,

Hinta piti paikkansa, nopea palvelu.

Huollon varannut asiakas

15.06.2017

123tuulilasi.fi Vantaa

Kiitos..


07.06.2017

Citroen C5 (2012)
Huollot: Tuulilasi ja lasit,

Kaikki sujui niin kuin luvattiin. erittäin tyytyväisiä olemme.

Huollon varannut asiakas

15.06.2017

123tuulilasi.fi Vantaa

Kiitos..


07.06.2017

Audi A4 (2010)
Huollot: Ilmastointi,

hinnan arvoinen

Huollon varannut asiakas

15.06.2017

123tuulilasi.fi Vantaa

Kiitos..


06.06.2017

Citroen C4 (2007)
Huollot: Ilmastointi,

Nopea ja hyvä palvelu. Hinta-arvio piti täysin paikkansa.

Huollon varannut asiakas

06.06.2017

123tuulilasi.fi Vantaa

Kiitos..


05.06.2017

Citroen DS4 (2013)
Huollot: Ilmastointi,

Kaikki toimii sovitusti. Tätä paikkaa suosittelen!

Huollon varannut asiakas

06.06.2017

123tuulilasi.fi Vantaa

Kiitos..


05.06.2017

Jaguar XJ (1996)
Huollot: Ilmastointi,

Hyvä ja nopea palvelu.

Huollon varannut asiakas

05.06.2017

123tuulilasi.fi Vantaa

Kiitos..


03.06.2017

Smart Fortwo (2008)
Huollot: Tuulilasi ja lasit,

Parempaa ei voisi toivoa!

Huollon varannut asiakas

04.06.2017

123tuulilasi.fi Vantaa

Uhuhuuuuu, kiitos :)


01.06.2017

Mitsubishi Pajero Sport (2000)
Huollot: Ilmastointi,

Mahtavaa ja nopeaa palvelua! Homma toimii!

Huollon varannut asiakas

02.06.2017

123tuulilasi.fi Vantaa

Kiitos.


01.06.2017

Toyota Corolla (2006)
Huollot: Tuulilasi ja lasit,

Iso peukku, homma toimii!

Huollon varannut asiakas

01.06.2017

123tuulilasi.fi Vantaa

Kiitos.


01.06.2017

Nissan Note (2008)
Huollot: Ilmastointi,

Kaikki sujui hyvin ja nopeasti.

Huollon varannut asiakas

01.06.2017

123tuulilasi.fi Vantaa

Kiitos..


01.06.2017

Nissan Note (2013)
Huollot: Ilmastointi,

Asiallinen tehokas palvelu, kesto arvion mukainen.

Huollon varannut asiakas

01.06.2017

123tuulilasi.fi Vantaa

Kiitos..


31.05.2017

Volkswagen Bora (2001)
Huollot: Tuulilasi ja lasit,

Huoltotyö oli odotettua nopeammin valmis.

Huollon varannut asiakas

31.05.2017

123tuulilasi.fi Vantaa

Kiitos..


31.05.2017

Nissan Primera (2005)
Huollot: Ilmastointi,

Toimi niinkuin oli sovittu

Huollon varannut asiakas

31.05.2017

123tuulilasi.fi Vantaa

Kiitos..


30.05.2017

Peugeot 5008 (2010)
Huollot: Huolto, Ilmastointi,

hinta piti tarkalleen paikkansa ,mitä tarjosivat ja pääsin huoltoon samantien, kun ajoin paikanpäälle.
suosittelen!!!

Huollon varannut asiakas

31.05.2017

123tuulilasi.fi Vantaa

Kiitos.


29.05.2017

Renault Megane (0)
Huollot: Ilmastointi,

Ilmastointihuolto toimi niin kuin piti. Valitettavasti autoni järjestelmä vuoti, ja se oli vietävä korjattavaksi eri (merkki)liikkeeseen. 123tuulilasista soitettiin minulle jälkeenpäin ja kysyttiin varauksesta. Ilmoitin jo käyneeni heillä ja kerroin ilmastointijärjestelmän korjauksesta. Tällöin minulle tarjottiin järjestelmän uudelleen täyttöä veloituksetta, mikä kuulosti kyllä hyvältä asiakaspalvelulta. Tietysti merkkikorjaamo täytti järjestelmän, joten tarjouksesta ei ollut konkreetista hyötyä.

Huollon varannut asiakas

31.05.2017

123tuulilasi.fi Vantaa

Ensi kerralla sitten....kiitos.


28.05.2017

Renault Megane (2007)
Huollot: Ilmastointi,

Nopea ja ystävällinen palvelu. Hinta-arvio piti.

Huollon varannut asiakas

29.05.2017

123tuulilasi.fi Vantaa

Kiitos.


27.05.2017

Renault Laguna (1999)
Huollot: Ilmastointi,

Halvalla tuli ilmastointilaitteeseen uudet aineet sisään. Hinta oli sovitun mukainen ja nopealla aikataululla ottivat auton huoltoon. Pitää toinenkin auto käyttää täällä.
Suosittelut! :)

Huollon varannut asiakas

28.05.2017

123tuulilasi.fi Vantaa

Kiitos..


26.05.2017

Volkswagen Golf (2003)
Huollot: Ilmastointi,

Kiitos tuli sellainen tunne että vois tulla asioimaan myös jatkossa

Huollon varannut asiakas

26.05.2017

123tuulilasi.fi Vantaa

Kiitos.. Tervetuloa.


25.05.2017

Mercedes-Benz B (2011)
Huollot: Ilmastointi,

.

Huollon varannut asiakas

25.05.2017

123tuulilasi.fi Vantaa

.


24.05.2017

Volkswagen Jetta (2007)
Huollot: Ilmastointi,

Hyvin meni ja annetussa ajassa (45min)

Huollon varannut asiakas

25.05.2017

123tuulilasi.fi Vantaa

Kiitos.


24.05.2017

Peugeot 206 (2006)
Huollot: Ilmastointi,

Sovittu työ tehtiin sovittuun hintaan, ja palvelu oli ystävällistä. Oman kokemukseni perusteella suosittelen!

Huollon varannut asiakas

25.05.2017

123tuulilasi.fi Vantaa

Kiitos.


23.05.2017

Seat Leon (2008)
Huollot: Ilmastointi, Tuulilasi ja lasit,

Suosittelen

Huollon varannut asiakas

23.05.2017

123tuulilasi.fi Vantaa

Kiitos.


22.05.2017

Peugeot 508 (2014)
Huollot: Tuulilasi ja lasit,

Nopea palvelu, kiitos!

Huollon varannut asiakas

23.05.2017

123tuulilasi.fi Vantaa

Kiitos..


20.05.2017

Nissan Qashqai (2011)
Huollot: Ilmastointi,

Hyvä ja täsmällinen palvelu

Huollon varannut asiakas

20.05.2017

123tuulilasi.fi Vantaa

Kiitos..


17.05.2017

Fiat Grande Punto (2007)
Huollot: Tuulilasi ja lasit,

Homma sujui sovitusti, käytän jatkossa jos tarvetta.

Huollon varannut asiakas

18.05.2017

123tuulilasi.fi Vantaa

Kiitos..


16.05.2017

Hyundai Getz (2007)
Huollot: Ilmastointi,

Nopea ja tehokas huolto, ainakin ilmastointi pelittää taas, eikä hinta pompannut mihinkään.

Huollon varannut asiakas

17.05.2017

123tuulilasi.fi Vantaa

Kiitos


16.05.2017

Mazda 6 (2009)
Huollot: Nelipyöräsuuntaus, Öljynvaihto, Tuulilasi ja lasit,

Homma skulas

Huollon varannut asiakas

17.05.2017

123tuulilasi.fi Vantaa

Kiitos


15.05.2017

Nissan Qashqai (2014)
Huollot: Tuulilasi ja lasit,

Aikataulu piti ja sijaisauto oli valmiina.Kaikki meni ihan asiallisesti

Huollon varannut asiakas

15.05.2017

123tuulilasi.fi Vantaa

Kiitos..


11.05.2017

Nissan Micra (2006)
Huollot: Tuulilasi ja lasit,

Ainut pulma oli, että sijaisauto oli käytössä vain 3 tuntia, joka hankaloittaa asian hoitamista, kun täytyy kesken työpäivän lähteä palauttamaan autoa korjaamolle.

Huollon varannut asiakas

11.05.2017

123tuulilasi.fi Vantaa

Ilmainen auto, on se ehkä vaikea mutta! Virolainen sanoa: kun hevonen tulee lahjaksi niin ei kannatta katsoa hampaita :D Kiitos, kaikki meni siltin hyvin.


11.05.2017

Citroen Berlingo Multispace (2004)
Huollot: Ilmastointi,

Hyvää ja asiallista palvelua. Ilmastointihuollon hinta oli se mitä tarjottiin. Antoivat tarjouksen tuulilasin uusimisesta joka alitti oman arvioni.

Huollon varannut asiakas

11.05.2017

123tuulilasi.fi Vantaa

Kiitos..


10.05.2017

Toyota Corolla (1998)
Huollot: Tuulilasi ja lasit,

Luotettava ja ystävällinen palvelu!

Huollon varannut asiakas

11.05.2017

123tuulilasi.fi Vantaa

Kiitos.


09.05.2017

Volkswagen Golf (2008)
Huollot: Ilmastointi, Valot,

Hinta arvio oli 50 euroa mutta eivät veloittaneet yhtään sillä eivät saaneet kuntoon.

Huollon varannut asiakas

10.05.2017

123tuulilasi.fi Vantaa

Juu, niin oli. Vuoto..


09.05.2017

Mazda 6 (2012)
Huollot: Ilmastointi,

Tekivät ilmastointihuollon sovittuun hintaan.

Huollon varannut asiakas

10.05.2017

123tuulilasi.fi Vantaa

Helppo. Kiitos..


09.05.2017

Citroen Jumper (2002)
Huollot: Tuulilasi ja lasit,

Hyvä ja nopea palvelu.
Ja hinta kohdillaan.

Huollon varannut asiakas

10.05.2017

123tuulilasi.fi Vantaa

Kiitos..


05.05.2017

Toyota Corolla Verso (2004)
Huollot: Tuulilasi ja lasit,

Työ hoidettiin nopeasti, hyvin ja sovittuun hintaan.

Huollon varannut asiakas

05.05.2017

123tuulilasi.fi Vantaa

Kiitos..


02.05.2017

Toyota Corolla (1993)
Huollot: Tuulilasi ja lasit,

Minulle luvattiin tuulilasin vaihto 3:ssa tunnissa hintaan 210€. Vähän yli 2:n tunnin kuluttua korjaamolta soitettiin että auto on valmis ja kustannusarvio pitää. Sain varaauton käyttööni veloituksetta. Kaikki ikkunat oli pesty sisältä ja ulkoa. Tätä on helppo suositella.

Huollon varannut asiakas

03.05.2017

123tuulilasi.fi Vantaa

Kiitos..


28.04.2017

KIA Cerato (2005)
Huollot: Tuulilasi ja lasit,

Kilpailukykyinen hinta, nopea ja kiitettävä asennuksen jälki. Parkkifirmojen tarratkin oli laitettu uuteen lasiin. 10+.

Huollon varannut asiakas

29.04.2017

123tuulilasi.fi Vantaa

Kiitos:)


25.04.2017

Renault Grand Scenic (2005)
Huollot: Tuulilasi ja lasit,

Toimi hyvin ja luvatussa ajassa

Huollon varannut asiakas

25.04.2017

123tuulilasi.fi Vantaa

Kiitos.


21.04.2017

Ford Mondeo (2002)
Huollot: Ilmastointi,

Nopeasti sain ajan ja vaihto onnistui minulle sopivasti.

Huollon varannut asiakas

22.04.2017

123tuulilasi.fi Vantaa

Kiitos..


21.04.2017

Fiat 500 (2008)
Huollot: Jarrut, Renkaat, Tuulilasi ja lasit,

Erittäin sujuva ja hyvä kokonaispalvelu. Jäin miettimään mikä oli lopullinen summa koska maksoin vain omavastuuosuuden. Heräsi mielenkiinto pysykö loppulasku samana mikä alunperin sovittiin.

Huollon varannut asiakas

22.04.2017

123tuulilasi.fi Vantaa

Kiitos..


12.04.2017

Volvo V70 (2002)
Huollot: Ilmastointi,

Hinta ja laatu kohdallaan.

Huollon varannut asiakas

12.04.2017

123tuulilasi.fi Vantaa

Kiitos..


05.04.2017

Volkswagen Golf (2009)
Huollot: Tuulilasi ja lasit,

Nopea palvelu ja asianmukainen

Huollon varannut asiakas

06.04.2017

123tuulilasi.fi Vantaa

Kiitos..


04.04.2017

Volvo S40 (2004)
Huollot: Tuulilasi ja lasit,

Kaikki hoitui siististi ja sovitusti. Työ jäljessä ei Valittamista.

Huollon varannut asiakas

06.04.2017

123tuulilasi.fi Vantaa

Kiitos..


26.03.2017

Volkswagen Jetta (2007)
Huollot: Tuulilasi ja lasit,

Kaikki toimi kuten luvattiin; itse asiassa homma oli valmis nopeammin kuin arvioitiin. Kiitokset siitä.

Huollon varannut asiakas

26.03.2017

123tuulilasi.fi Vantaa

Kiitos..


16.03.2017

Ford Focus (2007)
Huollot: Tuulilasi ja lasit,

Toimi nopeasti ja tehokkaasti

Huollon varannut asiakas

17.03.2017

123tuulilasi.fi Vantaa

Kiitos..


07.03.2017

Volkswagen Passat (2003)
Huollot: Tuulilasi ja lasit,

Hyvä asiakaspalvelu, nopea ajanvaraus ja hyvin tehty tuulilasin vaihto. Sijaisauton käyttö veloituksetta erittäin hyvä.

Huollon varannut asiakas

08.03.2017

123tuulilasi.fi Vantaa

Kiitos..


02.03.2017

BMW 3-Sarja (1993)
Huollot: Tuulilasi ja lasit,

Palvelu toimi kuten pitikin ja jopa hieman nopeammin kuin alkuperäinen aikataulu oli. Eli täydet pisteet palvelusta. Vain 4 tähteä siksi että heidän asentamansa tuulilasivalmistajan tuote on minulle tuntematon ja nyt jäädään katsomaan kuinka laadukas se on.

Huollon varannut asiakas

03.03.2017

123tuulilasi.fi Vantaa

Mikä lasi on laadukas? :D Samat vaatimukset jokaiselle tuottajalle! Esim: BMW 300 sarjalainen 2011- kaikki lasit kiinalaiset. Range Rover Evoque kaikki lasit tulee kiinasta, Volvolla ja Volkswagenilla on aika usein Kiinalaiset lasit, Audi A4 2009- lasit Kiinasta jne jne. Meillä ei ole kiinalaisia laseja mutta olemme sitä mieltä että tuulilasit pitä olla edullisia koska laadu on kaikissa sama. Kun uuelle pemarille kelpa kiinalainen sit miksi maksaisit lasista enemmän? "Maailman parhat tuulilasi" on historia! Kun lasissa on E merkintä sit kaikki lasit merkistä riippumatta on yhtä hyviä ja hinta siinä on tärkeä!!


20.02.2017

Skoda Octavia (2005)
Huollot: Tuulilasi ja lasit,

Palvelu oli ystävällistä, työn laatu oli kunnossa ja se tuli valmiiksi etuajassa, arvioitu ja kilpailukykyinen hinta piti kutinsa. Suosittelen lämpimästi.

Huollon varannut asiakas

20.02.2017

123tuulilasi.fi Vantaa

Kiitos..


20.02.2017

Volvo S80 (2004)
Huollot: Tuulilasi ja lasit,

Tuuilasin vaihto oli nopeaa. Alle kolme tuntia meni. Sijaisauto palvelee asiansa. Hinta oli kuten sovittu ja palvelu ystävällistä.
Viides tähti olisi tullut jos tuulettimen puhallinkoteloon vaihdon yhteydessä pudonneet roskat (havunneulasia) olisi huomattu siivota. Melkoinen pärinä oli seurauksena. Otin itse suojamuovit pois ja siivosin paikat. Sattuuhan sitä.

Huollon varannut asiakas

20.02.2017

123tuulilasi.fi Vantaa

Kiitos, ollaan tulevaisuudessa siinä tarkkoja..


18.02.2017

Ford Focus (2004)
Huollot: Tuulilasi ja lasit,

Ystävällinen palvelu ja kaikki sujui erinomaisesti.

Huollon varannut asiakas

18.02.2017

123tuulilasi.fi Vantaa

Kiitos..


15.02.2017

Opel Astra (2002)
Huollot: Tuulilasi ja lasit,

Hyvä, nopea palvelu ja hyvä hinta. Ei mitään moitittavaa. Kiitos!

Huollon varannut asiakas

15.02.2017

123tuulilasi.fi Vantaa

Kiitos...


13.02.2017

Renault Grand Scenic (2006)
Huollot: Tuulilasi ja lasit,

Nopea ja ystävällinen palvelu! Suosittelen!

Huollon varannut asiakas

14.02.2017

123tuulilasi.fi Vantaa

Kiitos..


07.02.2017

Volkswagen Passat (2007)
Huollot: Tuulilasi ja lasit,

Nopeaa, ripeää, vauhdikasta, laadusta tinkimättä. Kaikin tavoin miellyttävä kokemus

Huollon varannut asiakas

07.02.2017

123tuulilasi.fi Vantaa

Kiitos..


03.02.2017

BMW 5-Sarja (2014)
Huollot: Tuulilasi ja lasit,

Aikataulu silloin kun minulle sopi.
Nopea 1,5h.

Käytän toisekkin varmasti!
Kiitos!

Huollon varannut asiakas

03.02.2017

123tuulilasi.fi Vantaa

Kiitos:)


29.01.2017

Toyota Avensis (2005)
Huollot: Tuulilasi ja lasit,

Sujuva asiointi ja asiallisen ystävällinen vastaanotto.

Huollon varannut asiakas

29.01.2017

123tuulilasi.fi Vantaa

Kiitos:)


28.01.2017

Ford Mondeo (2007)
Huollot: Tuulilasi ja lasit,

Nopea huoltoaika, työ sovittu 3 h, suoraviivainen palvelu ja hinta kohdillaan. Viisi tähteä.

Huollon varannut asiakas

29.01.2017

123tuulilasi.fi Vantaa

Kiitos Jarno:)


28.01.2017

BMW 3-Sarja (2007)
Huollot: Tuulilasi ja lasit,

Hämmentävän nopeasti valmista! Auto kahdeksalta aamulla työn alle. Kahden tunnin päästä soitetaan että työ valmis. Hädin tuskin kerkesi sijaisautolla työmaalle ja aamukahvin juotua! Suosittelen!

Huollon varannut asiakas

29.01.2017

123tuulilasi.fi Vantaa

Sika liima! 1h kuivumisaika ja kaikki ok! Yön yli kuivuminen on historia ollut viimeiset 25 vuotta :) Kiitos....


27.01.2017

BMW X5 (2002)
Huollot: Tuulilasi ja lasit,

Nopea ja hyvää toimintaa!

Huollon varannut asiakas

28.01.2017

123tuulilasi.fi Vantaa

Kiitos..


26.01.2017

Ford Focus (2005)
Huollot: Tuulilasi ja lasit,

Palvelu sekoilevaa ja tylyhköä, mutta hommat hoidettiin sovitusti ja asiallisesti

Huollon varannut asiakas

26.01.2017

123tuulilasi.fi Vantaa

Kiitos, yritettän paremmin sit ensi kerralla:)


26.01.2017

Ford S-MAX (2012)
Huollot: Tuulilasi ja lasit,

Hienosti hoitui!

Yhteydenotto tuli nopeasti ja aika saatiin sovittua nopeasti. Sijaisauto oli hieman pommi mutta olipahan ilmainen ja "ajoi" asiansa. Huolto oli sovitun hintainen ja tehtiin ajallaan, henkilökunta hoiti suoraan vakuutusyhtiön kanssa asiat.

Ei mitään valittamista. Jo toinen auto, jonka tuulilasin vaihdatin ja jos tulee tarve jatkossa niin käyttäisin uudestaankin.

Huollon varannut asiakas

26.01.2017

123tuulilasi.fi Vantaa

Hei. Kiitos, meidän laguna (2005) on varmasti pommi kuin teillä on 2012 S-max missä vielä huippu varusteinen lasi mutta hyvä että asiat on kunnossa.


20.01.2017

Citroen C4 (2006)
Huollot: Tuulilasi ja lasit,

Asiallista työtä.

Huollon varannut asiakas

20.01.2017

Opel Zafira (2006)
Huollot: Tuulilasi ja lasit,

Homma hoitui näppärästi. Huonona puolena sijaisauton vain 3 h aika, eli piti työpäivän aikana sekä viedä auto että hakea.

Huollon varannut asiakas

20.01.2017

123tuulilasi.fi Vantaa

Ilmainen sijaisauto:) ehkä meilläkin pitaisi siitä veloitta 30-40 euroa päivästä, niin kuin muut tekee. No ei....parempi kolme ilmaista tuntia:) Kiitos


20.01.2017

Toyota Avensis (2002)
Huollot: Tuulilasi ja lasit,

Hyvä ja nopea palvelu. Asioisin myös uudelleen.

Huollon varannut asiakas

20.01.2017

123tuulilasi.fi Vantaa

Kiitos.


17.01.2017

Mazda 6 (2007)
Huollot: Tuulilasi ja lasit,

Nopeaa toimintaa ja valikoima taitaa kattaa kaiken traktorista panssarivaunuun, koska tuulilasi löytyi samantien sadetunnistimilla sekä ilman. Kyseessä siis vanhempi -07 Mazda 6. Vaihtoon meni n. 3h.

Huollon varannut asiakas

17.01.2017

123tuulilasi.fi Vantaa

Kiitos, onko teillä myös panssarivaunu? ois kiva kokeillaaa....


12.01.2017

Opel Zafira (2001)
Huollot: Tuulilasi ja lasit,

Hei, toin auton tuulilasikorjaukseen ja vastassani oli tiskin takana hyväntuulinen ja avoin mieshenkilö, josta huokui ilo palvella. Kiitos siitä ja hyvästä työstä :-)

Huollon varannut asiakas

12.01.2017

123tuulilasi.fi Vantaa

Kiitos:)


05.01.2017

Volvo V70 (2007)
Huollot: Tuulilasi ja lasit,

Hyvä ja joustava palvelu. Kaikki sujui niinkuin pitikin. Suosittelen.

Huollon varannut asiakas

06.01.2017

123tuulilasi.fi Vantaa

Kiitos Sari:)


05.01.2017

Hyundai i30 (2009)
Huollot: Tuulilasi ja lasit,

Kaikki meni kuin oli sovittu.

Huollon varannut asiakas

06.01.2017

123tuulilasi.fi Vantaa

Kiitos....


30.12.2016

Renault Megane (2004)
Huollot: Tuulilasi ja lasit,

Reipasta meininkiä. Hyvä työ+++++

Huollon varannut asiakas

31.12.2016

123tuulilasi.fi Vantaa

😊


21.12.2016

Mercedes-Benz E (2000)
Huollot: Tuulilasi ja lasit,

Hyvää palvelua,ja hinta piti paikkansa.Hinta/laatusuhde kohdallaan.

Huollon varannut asiakas

21.12.2016

123tuulilasi.fi Vantaa

Kiitos. Kaupan päälle elinikäinen takuu työlle:)


18.12.2016

Volvo V40 (2004)
Huollot: Tuulilasi ja lasit,

Edullinen, nopea, sijaisauto= 10+

Huollon varannut asiakas

19.12.2016

123tuulilasi.fi Vantaa

;)


17.12.2016

Audi A6 (1999)
Huollot: Tuulilasi ja lasit,

Ripeää toimintaa. Käytän jatkossakin.

Huollon varannut asiakas

18.12.2016

123tuulilasi.fi Vantaa

Kiitos ja tervetuloa😊


26.11.2016

Fiat Punto (1996)
Huollot: Tuulilasi ja lasit,

Palvelu oli hyvää ja hinta oli se mitä oli sovittu

Huollon varannut asiakas

27.11.2016

123tuulilasi.fi Vantaa

Kiitos..


24.11.2016

Opel Vivaro (2005)
Huollot: Tuulilasi ja lasit,

Kaikki meni niinkuin pitikin ja nopeasti.

Huollon varannut asiakas

25.11.2016

123tuulilasi.fi Vantaa

Kiitos..


23.11.2016

Nissan Micra (1998)
Huollot: Tuulilasi ja lasit,

Todella helposti hoitui homma. Aamulla auto huoltoon ja iltapäivällä valmiina noudetavaksi.
Hintakin oli kohdallaan. Tosiaan puolet auton arvosta, mutta ei se mitään!

Huollon varannut asiakas

23.11.2016

123tuulilasi.fi Vantaa

:D :D Kiitos......


20.11.2016

Saab 9-3 (2005)
Huollot: Tuulilasi ja lasit,

Ajanvaraus toimi hyvin.
Paikanpäällä työ tehtiin nopeasti ja siististi. Henkilökunta oli ystävällistä ja avuliasta, Ja työn hinta oli kohdallaan.

Huollon varannut asiakas

20.11.2016

123tuulilasi.fi Vantaa

Kiitos:)


15.11.2016

Skoda Octavia (2007)
Huollot: Tuulilasi ja lasit,

Luovutin autoni tuulilasin vaihtoon klo 8.15 ja hyppäsin ilmaiseen sijaisautoon. Ajoin töihin. Kello kymmenen jälkeen aamupäivällä puhelin kilahti, tuli ilmoitus että auton voi noutaa. Tein niin.

Erinomaisen nopea ja hinta-laatu -suhteeltaan mainio paja. Suuret suosittelut.

Huollon varannut asiakas

16.11.2016

123tuulilasi.fi Vantaa

Buum Buum Buum :) Kiitos


14.11.2016

Volkswagen T5 TRANSPORTER (2011)
Huollot: Tuulilasi ja lasit,

Lasin vaihto valmistui ennakko aikaa nopeammin ja hyvä palvelu.

Huollon varannut asiakas

15.11.2016

123tuulilasi.fi Vantaa

Kiitos Arto.


09.11.2016

Peugeot 308 (2008)
Huollot: Tuulilasi ja lasit,

Tosi hyvä, asiantunteva ja ystävällinen palvelu; sain vastaukset kaikkiin kysymyksiini ja maksu olisi onnistunut myös osamaksulla, joka oli minusta hyödyllinen asia. Sain autoni valmiina samana iltapäivänä - kyseessä oli tuulilasin vaihto. Hinta oli myös kohdallaan ja oli sama joka alunperin ilmoitettiin tarjouspyynnössä. Olen erittäin tyytyväinen 123tuulilasin toimintaan!

Huollon varannut asiakas

11.11.2016

123tuulilasi.fi Vantaa

Isommat kiitokset sinnepäin😊


14.10.2016

BMW 5-Sarja (1997)
Huollot: Tuulilasi ja lasit,

Oikein super! Nopea, tosi laadukas työ, ystävälliset työntekijät! Suosittelen lämpimästi!!!!

Huollon varannut asiakas

18.10.2016

123tuulilasi.fi Vantaa

Kiitos:)


07.10.2016

Fiat Punto (2004)
Huollot: Tuulilasi ja lasit,

Kaikki meni oikein mainiosti. Puntossa nyt uusi kirkas tuulilasi.

Huollon varannut asiakas

07.10.2016

123tuulilasi.fi Vantaa

😉


27.09.2016

Toyota Yaris (2000)
Huollot: Tuulilasi ja lasit,

Positiivinen kokemus. Ajan sai nopeasti, tuulilasin vaihto kävi näppärästi, ja hinta piti, suosittelen. 😊

Huollon varannut asiakas

27.09.2016

123tuulilasi.fi Vantaa

Kiitos..


23.09.2016

Seat Alhambra (2015)
Huollot: Tuulilasi ja lasit,

Tehtiin mitä oli sovittu. Aikataulu ja hinta pitivät.

Huollon varannut asiakas

26.09.2016

123tuulilasi.fi Vantaa

Kiitos..


09.09.2016

Peugeot 307 (2003)
Huollot: Tuulilasi ja lasit,

Loistavaa asiakaspalvelua ja erittäin hyvä työn jälki. Suosittelen.

Huollon varannut asiakas

11.09.2016

123tuulilasi.fi Vantaa

Kiitos Sergei:)


03.09.2016

Mazda MPV (2004)
Huollot: Tuulilasi ja lasit,

Loistavaa palvelua!Todella kilpailukykyisellä hinnalla😊 Suosittelen!!

Huollon varannut asiakas

05.09.2016

123tuulilasi.fi Vantaa

Kiitos:)


23.08.2016

Ford Focus (2003)
Huollot: Tuulilasi ja lasit,

Hyvä palvelu. Kaupanpäälle lasinpyyhkijät kun jouduin vähän aikaa odottamaan :)

Huollon varannut asiakas

24.08.2016

123tuulilasi.fi Vantaa

Kiitos:)


23.08.2016

Mercedes-Benz E (2006)
Huollot: Tuulilasi ja lasit,

Nopeaa ja täsmällistä toimintaa erittäin kilpailukykyiseen hintaan. Suosittelen!

Huollon varannut asiakas

23.08.2016

123tuulilasi.fi Vantaa

Kiitos.


27.07.2016

BMW 5-Sarja (2006)
Huollot: Tuulilasi ja lasit,

Kaikki meni niinkuin piti, suosittelen kaikille!

Huollon varannut asiakas

28.07.2016

123tuulilasi.fi Vantaa

Kiitos.


19.07.2016

Toyota Avensis (1999)
Huollot: Tuulilasi ja lasit,

Huolto neni ajan mukaan niin kun piti.

Huollon varannut asiakas

26.07.2016

123tuulilasi.fi Vantaa

Kiitokset sinnepäin:)


14.07.2016

Skoda Octavia (2011)
Huollot: Tuulilasi ja lasit,

Hinta piti, huolto hoidettiin nopeasti ja aikataulussa. Ei valittamista mistään.

Huollon varannut asiakas

15.07.2016

123tuulilasi.fi Vantaa

Kiitos Teemu:)


07.07.2016

Chrysler Neon (2005)
Huollot: Ilmastointi,

Nopea, halpa ja onnistunut ilmastointihuolto.

Huollon varannut asiakas

08.07.2016

123tuulilasi.fi Vantaa

Kiitos:)


07.07.2016

Nissan Qashqai (2008)
Huollot: Ilmastointi,

Työ vastasi täysin tilattua ja palvelu oli nopeaa.

Huollon varannut asiakas

08.07.2016

123tuulilasi.fi Vantaa

Kiitos:)


02.07.2016

Toyota Hiace (2006)
Huollot: Tuulilasi ja lasit,

Hyvä palvelu, asiallinen hinta 👍🏻

Huollon varannut asiakas

02.07.2016

123tuulilasi.fi Vantaa

Kiitos:)


30.06.2016

Opel Astra (2005)
Huollot: Tuulilasi ja lasit,

Hinta kuten sovittiin.

Huollon varannut asiakas

01.07.2016

123tuulilasi.fi Vantaa

Kiitos, meillä ei ikinä hinnat nouse, kaikki on aina niin kuin etukäten sovittu.


29.06.2016

Volvo S40 (2008)
Huollot: Ilmastointi,

Ystävällinen palvelu, asiallinen ja siisti mesta. Käytän jatkossakin;)

Huollon varannut asiakas

29.06.2016

123tuulilasi.fi Vantaa

Tiinalle isot kiitokset. Tervetuloa milloin vaan ;)


28.06.2016

Audi A8 (1997)
Huollot: Ilmastointi,

Hienoa palvelua! Asioin jo kerran aiemminkin ja samaa tasoa oli myös silloin!

Huollon varannut asiakas

29.06.2016

123tuulilasi.fi Vantaa

Kiitos Harri :)


15.06.2016

Volvo V70 (1997)
Huollot: Ilmastointi,

Hyvä ja nopea palvelu. Suosittelen!

Huollon varannut asiakas

15.06.2016

123tuulilasi.fi Vantaa

Kiitos


06.06.2016

Volvo XC70 (2008)
Huollot: Ilmastointi,

Kaikki toimi hyvin.

Huollon varannut asiakas

06.06.2016

123tuulilasi.fi Vantaa

Kiitos


31.05.2016

BMW 520 (2010)
Huollot: Tuulilasi ja lasit,

Nopeaa ja laadukasta palvelua. Lisäksi hinnat kohdillaan. Ei voi kun suositella!

Huollon varannut asiakas

01.06.2016

123tuulilasi.fi Vantaa

Kiitos.


15.05.2016

Mercedes-Benz E (2004)
Huollot: Tuulilasi ja lasit,

Kaikki toimi kuten sovittu. Yllätyksenä EasyPark-tarrakin oli laitettu valmiiksi kiinni, ei tarvinnut itse alkaa etsimään uutta tarraa. Hintalupaus piti, suosittelen

Huollon varannut asiakas

17.05.2016

123tuulilasi.fi Vantaa

Kiitos Harri.


21.04.2016

Volkswagen Golf (2003)
Huollot: Tuulilasi ja lasit,

Homma toimi just niin kun pitikin. Voin suositella.

Huollon varannut asiakas

22.04.2016

123tuulilasi.fi Vantaa

Kiitoooos:)


19.04.2016

Toyota Corolla (2003)
Huollot: Tuulilasi ja lasit,

Vastaanotto oli hieman epämääräinen, mutta hyvä lopputulos ja siistivät liimajäjet pyytäessä. Asiantuntevaa palvelua, koska osasivat kertoa väärää liimaa käytetyn aiemmassa tuulilasinvaihdossa. Suosittelen ja menisin uudelleen.

Huollon varannut asiakas

20.04.2016

123tuulilasi.fi Vantaa

Vastaanotto oli epämääräinen:( Kiitos, se oli meille tärkeä! Ensi kerralla on parempi...


07.04.2016

Mazda 6 (2009)
Huollot: Tuulilasi ja lasit,

Hyvää työtä. Hyvä asiallinen palvelu.

Huollon varannut asiakas

08.04.2016

123tuulilasi.fi Vantaa

Kiitoksia paljon.

Team 123tuulilasi.fi


10.03.2016

Ford Focus (2004)
Huollot: Tuulilasi ja lasit,

Kaikki meni sovitusti ja hinta-arvion mukaan.

Huollon varannut asiakas

12.03.2016

123tuulilasi.fi Vantaa

Mahtava. Kiitos:)


08.03.2016

Citroen Jumper (2003)
Huollot: Tuulilasi ja lasit,

Täältä sain joustavaa ja ammattitaitoista palvelua. Hinta ja työ oli juuri mistä sovimme, eli voin hyvillä mielin suositella palvelua myös muille.
Kiitos!

Huollon varannut asiakas

08.03.2016

123tuulilasi.fi Vantaa

Kiitos Timo!


03.03.2016

Ford Focus (2003)
Huollot: Tuulilasi ja lasit,

Nopeaa, edullista ja laadukasta palvelua, suosittelen

Huollon varannut asiakas

04.03.2016

123tuulilasi.fi Vantaa

Kiitos:)


03.03.2016

Mercedes-Benz E (1996)
Huollot: Tuulilasi ja lasit,

Nopea palvelu ja hyvä työnlaatu kohtuuhintaan.

Huollon varannut asiakas

04.03.2016

123tuulilasi.fi Vantaa

Kiitos:)


27.02.2016

Honda Civic (1998)
Huollot: Tuulilasi ja lasit,

Toiminta oli ripeää ja homma hoitui sovituin hinnoin ja aikataulussa.

Huollon varannut asiakas

28.02.2016

123tuulilasi.fi Vantaa

Kiitos:)


26.02.2016

Volkswagen Passat (2004)
Huollot: Tuulilasi ja lasit,

Ajanvaraus ja huolto sujuivat todella hyvin!
Olen tyytyväinen työn lopputulokseen ja asiakaspalveluun. Suosittelen myös tuttavilleni.

Huollon varannut asiakas

28.02.2016

123tuulilasi.fi Vantaa

Kiitos Marie.


23.02.2016

Volkswagen T5 TRANSPORTER (2005)
Huollot: Tuulilasi ja lasit,

Kaikki hoitui sovitusti...suosittelen.

Huollon varannut asiakas

25.02.2016

123tuulilasi.fi Vantaa

Kiitos:)


23.01.2016

Hyundai H-1 (2003)
Huollot: Tuulilasi ja lasit,

Hyvä hinta ja nopea asennus! Suosittelen.

Huollon varannut asiakas

24.01.2016

123tuulilasi.fi Vantaa

Kiitokset sinnepäin..


21.01.2016

Volvo 960 (1995)
Huollot: Tuulilasi ja lasit,

Erittäin sujuva ja nopea palvelu!

Huollon varannut asiakas

21.01.2016

123tuulilasi.fi Vantaa

Kiitos paljon ;)


15.01.2016

Toyota Corolla (1997)
Huollot: Tuulilasi ja lasit,

Nopeasti sain hoidettua huollon, ja kohtuuhintaisesti. Liikkeessä oli mielestäni hyvä palvelu.

Huollon varannut asiakas

17.01.2016

123tuulilasi.fi Vantaa

Janille kiitokset!


15.01.2016

Volvo 940 (1994)
Huollot: Tuulilasi ja lasit,

Kaikki sujui sovitusti ja nopeasti.

Huollon varannut asiakas

17.01.2016

123tuulilasi.fi Vantaa

Kiitos:)


14.01.2016

Volkswagen Touran (2008)
Huollot: Tuulilasi ja lasit,

Hyvä asiakaspalvelu ja hinta piti.

Huollon varannut asiakas

17.01.2016

123tuulilasi.fi Vantaa

Kiitos:)


14.11.2015

Volkswagen Transporter (1996)
Huollot: Tuulilasi ja lasit,

Kaikki sujui tosi hyvin ja työ tuli hyvin tehtyä. Olen oikein tyytyväinen.

Huollon varannut asiakas

14.11.2015

123tuulilasi.fi Vantaa

Kiitos Kari :)


28.10.2015

Audi A6 (2000)
Huollot: Tuulilasi ja lasit,

Erittäin hyvä hinta-/laatusuhde työllä!
Sain itse ajan seuraavaksi aamuksi ja työnjälki oli hyvää, tosin listat saivat pari naarmua mutta niin ne saavat missä tahansa muuallakin kun ne joudutaan irti repimään.

Suosittelen ehdoitta paikkaa, koska mistään muualta et saa niin hyvään hintaan!

Huollon varannut asiakas

28.10.2015

123tuulilasi.fi Vantaa

Olemme vaihtaneet autonlaseja 19 vuotta ja 2000 vuoden Audin listat irto niin helposti että irroitus onnistu sormilla. En usko että naarmut on meidän tekemä mutta saa tulla näyttämään. Jos niin sit uudet listat 123tuulilasi.fi kustannuksella paikalle!

Kiitos


20.10.2015

Peugeot 307 (2004)
Huollot: Tuulilasi ja lasit,

Kaikki toimi niinkuin sovittiin. Ei mitään huomautettavaa.

Huollon varannut asiakas

20.10.2015

123tuulilasi.fi Vantaa

Kiitos Hannes:)


13.10.2015

Opel Movano (2009)
Huollot: Tuulilasi ja lasit,

Hyvä ja nopea palvelu ja edullinen hinta! Suosittelen!

Huollon varannut asiakas

13.10.2015

123tuulilasi.fi Vantaa

Isot kiitokset!


08.09.2015

Volvo V40 (1997)
Huollot: Tuulilasi ja lasit,

Aika järjestyi pian, ystävällinen palvelu, edullinen, hinta-arvio piti.

Huollon varannut asiakas

08.09.2015

123tuulilasi.fi Vantaa

Kiitos Ossi.


31.07.2015

Volkswagen Passat (2003)
Huollot: Tuulilasi ja lasit,

En voi kuin suositella! Kaikki toimi täydellisesti ja todella ystävällistä palvelua.

Huollon varannut asiakas

25.08.2015

123tuulilasi.fi Vantaa

Kiitos Jonna:)


29.07.2015

Toyota Avensis (2010)
Huollot: Tuulilasi ja lasit,

Tuulilasi oli edullinen. Vaihto seuraavalla päivälle.
Aikataulu piti täydellisesti.
Suosittelen.

Huollon varannut asiakas

25.08.2015

123tuulilasi.fi Vantaa

Kiitos Petri:)


18.07.2015

BMW X3 (2005)
Huollot: Tuulilasi ja lasit,

Homma toimi hyvin, aikataulu ja budjetti piti

Huollon varannut asiakas

25.08.2015

123tuulilasi.fi Vantaa

Kiitos Antti:)


10.07.2015

Seat Cordoba (2000)
Huollot: Tuulilasi ja lasit,

Nopea ja asiallinen palvelu.
Tuulilasin vaihdon sai päivän varoituksella. Työ kesti vaajaan 3 tuntia.

Huollon varannut asiakas

25.08.2015

123tuulilasi.fi Vantaa

Kiitos Jani:)