Pajunkissoja ja rengasrikkoja

Pääsiäinen lähestyy, ja se tarkoittaa myös liikenteen vilkastumista. Jo 46. kerran järjestettävä Operaatio Pajunkissa on mukana suojaamassa pääsiäisliikennettä. Operaation aikana autoliiton vapaaehtoiset tiepalvelumiehet päivystävät tehostetusti ja auttavat liikenteessä pulaan joutuneita.

Operaatio Pajunkissa on käynnissä kiirastorstaista 2.4. pääsiäismaanantaihin 6.4.

Pääsiäisliikenteessä eteen voi tulla monenlaisia yllätyksiä, mutta erityisesti rengasongelmat ovat yleistyneet. Todennäköisesti ne työstävät työpalvelumiehiä myös tänä vuonna eniten. Suomen tiestö on paikoitellen niin huonossa kunnossa, että kuljettajien tulisi havannoida tien pintaa erityisen tarkasti. Syviä routakuoppia voi olla yllättävissäkin paikoissa!

Yleensä reissuun lähdetään täyteen pakatulla autolla, joten kannattaa kaivaa auton käyttöohjekirja esiin ja tarkistaa sieltä rengaspaineet täyteen kuormatulle autolle. Nostamalla rengaspaineet kuormituksen vaativalle tasolle voi välttää rengasrikkoja.

Jos matka keskeytyy, Autoliiton palvelukeskus päivystää numerossa 0200 8080 (1,95 €/min+pvm). Palvelukeskus selvittää, millaista apua tarvitaan ja ohjaa soittajan joko tiepalvelumiehen tai hinausyrityksen pakeille. Autoliiton jäsenille on oma palvelumaksuton avustusnumero, joka löytyy jäsenkortista. Molemmista numeroista tilatut palvelut ovat maksullisia, ja autoilija sopii niistä suoraan tiepalvelumiehen tai hinausyrityksen kanssa. Autoliiton Plus -jäsenet voivat käyttää veloituksetonta palvelunumeroa, josta tilatut palvelut eivät maksa mitään.

Leppoisaa pääsiäistä!

AutoJerry

Lähteet: Autoliitto
Kuva: http://pixabay.com/fi


OSALLISTU JA VOITA 100 € lahjakortti omalle lähikorjaamolle!

Kommentoimalla tätä esittelyä vähintään kolmella sanalla olet mukana arvonnassa. Kommentin on toki oltava positiivinen. Ja muistathan valita alla "Julkaise myös Facebookissa"Ja kun kilpaillaan pitäähän ne säännöt olla. Voit niitä lueskella tästä. :)


Tarvitsetko apua AutoJerryn käytössä?
Voit aloittaa palvelun käytön jättämällä
uuden tarjouspyynnön täältä >>

Jo yli 500 000 suomalaista käyttää AutoJerryä auton huoltamiseen!

Mikäli mieltäsi askarruttaa jokin, katso Asiakaspalvelu-sivumme josta löydät vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin.