Kommentoi blogia -öljynvaihto kilpailu

Tämä kilpailu ei ole Facebookin sponsoroima, organisoima tai ylläpitämä. Informaatio annetaan AutoJerrylle, ei Facebookille. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä AutoJerry Oy:hyn.

Arvonnan tarkemmat säännöt

1. Järjestäjä

AutoJerry Oy. Myöhemmin käytetään termiä järjestäjä.

2. Ehtojen hyväksyminen

Tässä kerrotaan kilpailun osallistumisehdoista. Ehdot tulee lukea huolellisesti. Kilpailuun osallistuminen tarkoittaa sitä, että ehdot on hyväksytty.

3. Osallistumisoikeus

Osallistumisoikeus on kaikilla Suomessa asuvilla luonnollisilla henkilöillä. Järjestäjän tai muiden kilpailun tuottamiseen osallistuneiden organisaatioiden työntekijät eivät voi osallistua kilpailuun.

4. Osallistumisaika

Arvontaan voi osallistua 1.7.-30.9.2015. Palkinto arvotaan 1.10.2015. klo 12.00.

5. Osallistumisohjeet

Arvontaan voi osallistua jättämällä kommentin ja valitsemalla "julkaise myös Facebookissa" järjestäjän internetsivuilla oleviin blogijulkaisuihin. Säännöt täyttävä kommentti oikeuttaa yhteen arpaan. Kommentoimalla järjestäjän blogissa julkaistuja eri blogitekstejä kerran voittomahdollisuudet kasvavat, sillä jokaiseen eri blogijulkaisuun jätetty kommentti lasketaan yhdeksi ääneksi.

Arvontaan osallistuvan kommentin tulee olla hengeltään positiivinen ja kommentin tulee sisältää vähintään kolme sanaa, joista järjestäjä voi todentaa, että osallistuja on lukenut blogin.

6. Palkinnot, niiden arvonta ja voittajan ilmoittaminen

Osallistuneiden kesken arvomme öljynvaihdon, jollain järjestäjän palvelussa mukana olevaan autokorjaamoon. Öljynvaihtopalkinto sisältää korjaamon suositteleman öljyn, öljyn suodattimen ja öljynvaihtotyön. Öljynvaihtopalkinnon arvo voi olla enintään 120 €. Voittaja voi halutessaan sopia järjestäjän kanssa että öljynvaihtopalkinto vaihdetaan 100 € arvoiseksi muuksi eduksi jollain järjestäjän palvelussa mukana olevassa autokorjaamossa.

Voittajaan ollaan yhteydessä Facebookin välityksellä. Järjestäjä pidättää oikeuden ilmoittaa voittajan valitsemissaan medioissa, mukaan lukien mutta ei rajoittuen järjestäjän Twitter ja Facebook tileihin.

Kilpailun voittajille ilmoitetaan voitosta viipymättä arvonnan suorittamisen jälkeen. Mikäli voittajaa ei tavoiteta, tai voittaja ei ilmoita yhteystietoja järjestäjälle, tai hän ei muuten ole kykeneväinen ilmoittamaan palkinnon vastaanottamisesta seitsemän (7) vuorokauden kuluessa arvonnasta oikeus palkintoon evätään ja järjestäjällä on oikeus käyttää tätä palkintoa seuraavassa arvonnassa.

7. Palkintoihin liittyvät rajoitteet ja voittajien vastuut

Palkinto on henkilökohtainen, eikä sitä voi siirtää. Palkinto tulee lunastaa kolmen kuukauden sisällä arvonnan järjestämisestä. Palkintoa ei vaihdeta rahaksi tai muuksi tavaraksi.

Järjestäjä esittää voittajalle yhdestä kolmeen voittajaa lähimpänä olevaa järjestäjän palveluun reiströitynyttä korjaamoa. Palkinnon voittaja voi valita järjestäjän esittämistä korjaamoista hänelle parhaiten sopivan korjaamon palkinnon lunastamiseen. Jos öljynvaihto kyseisellä korjaamolla ylittää 120 € rajan palkinnon voittajan tulee itse maksaa ylimenevä osa. Mikäli voittaja ei halua lunastaa palkintoaan tulee hänen ilmoittaa asiasta viipymättä järjestäjälle.

Jollei järjestäjä kohtuudella pysty sopimaan öljynvaihdosta tai muusta edusta voittajan valitsemalla korjaamolla, tai voittajan niin halutessa, järjestäjä pidättää oikeuden muuttaa voitto 80 € arvoiseen lahjakorttiin päivittäistavarakauppaan tai verkkokauppa.com:iin.

Järjestäjä ei vastaa muista oheiskustannuksista kuten huollettavan auton siirtämisestä valittuun autokorjaamoon.

8. Järjestäjän vastuu

Järjestäjä vastaa lakisääteisen arpajaisveron suorittamisesta näissä säännöissä mainituista palkinnoista. Palkinnon voittaja vastaa muista mahdollisista palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen tai kilpailuun osallistumiseen liittyvistä kustannuksista. Palkinnon voittaja vapauttaa kilpailun järjestäjän ja yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen tähän kilpailuun osallistumisesta tai palkinnon vastaanottamisesta tai palkinnon käyttämisestä. Palkinnon voittaja vapauttaa järjestäjän ja yhteistyökumppanit myös kaikesta vastuusta liittyen palkinnon myöhempään käyttöön tai siinä ilmeneviin vikoihin sekä kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia. Järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä säännöissä mainitun palkinnon arvoa tai määrää. Järjestäjä toimii palvelun välittäjänä, mutta ei tule itse osapuoleksi palkinnon voittajan ja korjaamon välillä  syntyneeseen toimeksiantosopimukseen. 

9. Sääntöjen hyväksyminen ja muutosoikeus

Tämä kilpailu ei ole kolmansien osapuolien sponsoroima, organisoima tai ylläpitämä. Informaatio annetaan järjestäjälle, ei kolmansille osapuolille. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä järjestäjään. Osallistumalla tähän kilpailuun osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin tarpeen vaatiessa ilman eri ilmoitusta.

Tarvitsetko apua AutoJerryn käytössä?
Voit aloittaa palvelun käytön jättämällä
uuden tarjouspyynnön täältä >>

Jo yli 500 000 suomalaista käyttää AutoJerryä auton huoltamiseen!

Mikäli mieltäsi askarruttaa jokin, katso Asiakaspalvelu-sivumme josta löydät vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin.