Jeep vauriokorjaus hinta

AutoJerryn hinnat:
Vauriokorjaus autoon Jeep

Keskihinta: 580 €

Mihin tämä hinta perustuu?
Tietoa toimenpiteestä Jeep vauriokorjaus

Vauriokorjauksen kustannukset riippuvat täysin vaurion laajuudesta. Useimmiten liikennevaurioiden korjaukset maksaa vakuutusyhtiö, jos vastapuoli on syyllinen vaurioon tai hänellä on täyskaskovakuutus.

Kolarikorjauksen voi tällöin teetättää virallisella korikorjaamolla, joka voi tehdä vahinkolaskelman vakuutusyhtiötä varten. Kolarikorjauksessa kustannuksiin vaikuttaa vahingon laajuus. Vakuutusyhtiön on korjautettava aina autosi siihen kuntoon, kuin se oli ennen vahinkoa. Pieneltä tuntuva kopsaus etupuskuriin voi äkkiä kustantaa nelinumeroisen summan, kun autoon joudutaankin uusimaan jäähdytysnesteen kenno, puskurin kiinnikkeet ja tekemään muovikorjaus puskuriin sekä maalaamaan puskuri. Hintaan vaikuttaa siis uusittavien osien määrä ja korjattavien/maalattavien osien pinta-ala.Miten keskihinta on laskettu?

AutoJerryn hinta-arviot perustuvat palvelussa välitettyihin huoltotarjouksiin. Ne auttavat sinua muodostamaan käsityksen yleisimpien huolto- ja korjaustoimenpiteiden hintatasosta. Hinnaston tavoite ei ole antaa 100 % tarkkaa hintaa, sillä hinta vaihtelee automerkin ja mallin, auton iän sekä varaosien tyypin ja laadun mukaan.

HOX HOX! Halvin ei ole aina edullisin.

Suosittelemme valitsemaan laadukkaita varaosia ja nesteitä, jotta autosi kestää pidempään.Kilpailuta huoltosi ilmaiseksi

Jo yli 100 miljoonaa euroa tarjouksia välitetty.

Valitse automalli

Jeep vauriokorjaus hintoja

Huolto Auto Vuosimalli Mittarilukema Keskihinta
Näytä huoltopyyntö Jeep Compass 2.4 2014 50000 243 €
Näytä huoltopyyntö Jeep Grand Cherokee 4.0 1994 172000 1000 €
Näytä huoltopyyntö Jeep Grand Cherokee 1995 1995 300000 580 €
Näytä huoltopyyntö Jeep Grand Cherokee 4.0 1999 199000 300 €
Näytä huoltopyyntö Jeep Wagoneer 1974 80 €

Kilpailuta alueesi tarjoukset tästä

Kilpailuta huoltosi tästä