Mercedes-Benz vauriokorjaus hinta

AutoJerryn hinnat:
Vauriokorjaus autoon Mercedes-Benz

Keskihinta: 750 €

Mihin tämä hinta perustuu?
Tietoa toimenpiteestä Mercedes-Benz vauriokorjaus

Vauriokorjauksen kustannukset riippuvat täysin vaurion laajuudesta. Useimmiten liikennevaurioiden korjaukset maksaa vakuutusyhtiö, jos vastapuoli on syyllinen vaurioon tai hänellä on täyskaskovakuutus.

Kolarikorjauksen voi tällöin teetättää virallisella korikorjaamolla, joka voi tehdä vahinkolaskelman vakuutusyhtiötä varten. Kolarikorjauksessa kustannuksiin vaikuttaa vahingon laajuus. Vakuutusyhtiön on korjautettava aina autosi siihen kuntoon, kuin se oli ennen vahinkoa. Pieneltä tuntuva kopsaus etupuskuriin voi äkkiä kustantaa nelinumeroisen summan, kun autoon joudutaankin uusimaan jäähdytysnesteen kenno, puskurin kiinnikkeet ja tekemään muovikorjaus puskuriin sekä maalaamaan puskuri. Hintaan vaikuttaa siis uusittavien osien määrä ja korjattavien/maalattavien osien pinta-ala.Miten keskihinta on laskettu?

AutoJerryn hinta-arviot perustuvat palvelussa välitettyihin huoltotarjouksiin. Ne auttavat sinua muodostamaan käsityksen yleisimpien huolto- ja korjaustoimenpiteiden hintatasosta. Hinnaston tavoite ei ole antaa 100 % tarkkaa hintaa, sillä hinta vaihtelee automerkin ja mallin, auton iän sekä varaosien tyypin ja laadun mukaan.

HOX HOX! Halvin ei ole aina edullisin.

Suosittelemme valitsemaan laadukkaita varaosia ja nesteitä, jotta autosi kestää pidempään.Kilpailuta huoltosi ilmaiseksi

Jo yli 100 miljoonaa euroa tarjouksia välitetty.

Valitse automalli >

Mercedes-Benz vauriokorjaus hintoja

Huolto Auto Vuosimalli Mittarilukema Keskihinta
Näytä huolto Mercedes-Benz A 180 CDI 2013 100000 700 €
Näytä huolto Mercedes-Benz E 240 1999 270000 516 €
Näytä huolto Mercedes-Benz C 200 CDI 2010 1000 €
Näytä huolto Mercedes-Benz E 270 CDI 2001 300000 72 €
Näytä huolto Mercedes-Benz C 2004 900 €

Pyydä parhaat tarjoukset alueeltasi