Volkswagen jarrujen ilmaus hinta

AutoJerryn hinnat:
Jarrujen ilmaus autoon Volkswagen

Keskihinta: 80 €

Mihin tämä hinta perustuu?
Tietoa toimenpiteestä Volkswagen jarrujen ilmaus

Jarrujen ilmauksella tarkoitetaan ilman poistamista jarrujärjestelmästä. Jarrujärjestelmässä jarruvoiman välittää jarruneste. Jarrunesteen sekaan voi päästä ilmaa esimerkiksi, kun jarrusatulat joudutaan uusimaan tai jarrunesteen vaihto tehdään huonosti. Myös esimerkiksi jarrupääsylinterin vaihdon aikana jarrujärjestelmään pääsee ilmaa.
Ilma painuu kasaan toisin kuin jarruneste. Tämä aiheuttaa sen, että jarruttaessa jarrupoljin painuu syvällä tai jopa pohjaan asti ja jarrut tuntuvat tehottomilta tai eivät hiljennä vauhtia juuri lainkaan.
Jarrujen ilmaus tuleekin suorittaa aina, kun on tehty sellaisia töitä, joissa ilman pääseminen jarrujärjestelmään on mahdollista.
Jarrut voidaan ilmata perinteisesti poljinta polkemalla samalla kun jarrujen ilmausruuvia avataan ja suljetaan jarrusatulasta pyörien luota. Jotkin autot voivat vaatia testerilaitteiston, jotta tällainen ilmaus on mahdollista tai ilmauksen ja jarrunesteiden vaihdon lähes kokonaan testerin ohjaamana.
Jarrujen ilmauksen hintaan vaikuttaa mm. se kuinka paljon ilmaa on jarrujärjestelmässä, eli kuinka kauan ilmausta joudutaan suorittamaan ja kuinka paljon uutta jarrunestettä joudutaan lisäämään.
Jarrunesteiden vaihdon yhteydessä tulevat jarrut myös ilmattua. Jarrunesteet onkin suositus vaihtaa 2-3 vuoden välein autosta riippumatta. Yleensä jarrunesteen vaihdon hinta on muutamasta kymmenestä eurosta maksimissaan sataan euroon.Miten keskihinta on laskettu?

AutoJerryn hinta-arviot perustuvat palvelussa välitettyihin huoltotarjouksiin. Ne auttavat sinua muodostamaan käsityksen yleisimpien huolto- ja korjaustoimenpiteiden hintatasosta. Hinnaston tavoite ei ole antaa 100 % tarkkaa hintaa, sillä hinta vaihtelee automerkin ja mallin, auton iän sekä varaosien tyypin ja laadun mukaan.

HOX HOX! Halvin ei ole aina edullisin.

Suosittelemme valitsemaan laadukkaita varaosia ja nesteitä, jotta autosi kestää pidempään.

Lue lisää aiheesta jarrujen ilmausKilpailuta Jarrujen ilmaus ilmaiseksi

Jo yli 100 miljoonaa euroa tarjouksia välitetty.

Valitse automalli

Volkswagen jarrujen ilmaus hintoja

Huolto Auto Vuosimalli Mittarilukema Keskihinta
Näytä huoltopyyntö Volkswagen Polo 1.4 2006 70000 146 €
Näytä huoltopyyntö Volkswagen Golf 1.6 2003 310000 62 €
Näytä huoltopyyntö Volkswagen Passat 1.8 Turbo 1997 290000 82 €
Näytä huoltopyyntö Volkswagen T3 TRANSPORTER 1.6 DT 1990 40 €
Näytä huoltopyyntö Volkswagen Golf 1.6 1999 235000 72 €
Näytä huoltopyyntö Volkswagen Golf 1.4 2004 160500 116 €
Näytä huoltopyyntö Volkswagen Touran 1,6 Fsi 2006 151000 90 €
Näytä huoltopyyntö Volkswagen Polo 1.6 1995 61 €

Kilpailuta alueesi tarjoukset tästä

Kilpailuta huoltosi tästä