Hyundai kannentiivisteen vaihto hinta

AutoJerryn hinnat:
Kannentiivisteen vaihto autoon Hyundai

Keskihinta: 1240 €

Mihin tämä hinta perustuu?
Tietoa toimenpiteestä Hyundai kannentiivisteen vaihto


Moottorin ventiilit on suojattu moottorin kannella. Kannen ja moottorin välissä on kannen tiiviste. Kannentiiviste menettää ominaisuuksia ajan mittaan ja jos moottori öljyyntyy kannen alta on vika yleensä kannen tiivisteissä. Vuotava kannen tiiviste kannattaa vaihtaa, jotta auton öljymäärä ei pääse ajanmittaan kriittisen alhaiseksi, joka puolestaan voi johtaa moottoririkkoon. Lisäksi rikkoutunut kannentiiviste voi aiheuttaa esimerkiksi jäähdytynesteen häviämistä, sillä jäähdytysneste pääsee vuotamaan tiivisteen ohi sylinteriin ja sitä poistuu palamisen mukana moottorista.Miten keskihinta on laskettu?

AutoJerryn hinta-arviot perustuvat palvelussa välitettyihin huoltotarjouksiin. Ne auttavat sinua muodostamaan käsityksen yleisimpien huolto- ja korjaustoimenpiteiden hintatasosta. Hinnaston tavoite ei ole antaa 100 % tarkkaa hintaa, sillä hinta vaihtelee automerkin ja mallin, auton iän sekä varaosien tyypin ja laadun mukaan.

HOX HOX! Halvin ei ole aina edullisin.

Suosittelemme valitsemaan laadukkaita varaosia ja nesteitä, jotta autosi kestää pidempään.Kilpailuta Kannentiivisteen vaihto ilmaiseksi

Jo yli 100 miljoonaa euroa tarjouksia välitetty.

Valitse automalli

Hyundai kannentiivisteen vaihto hintoja

Huolto Auto Vuosimalli Mittarilukema Keskihinta
Näytä huoltopyyntö Hyundai i30 1.4 2011 85000 863 €
Näytä huoltopyyntö Hyundai Trajet 2.0 2004 230000 815 €
Näytä huoltopyyntö Hyundai i30 CW 1.6 2010 145000 1550 €

Kilpailuta alueesi tarjoukset tästä

Kilpailuta huoltosi tästä