Seat kannentiivisteen vaihto hinta

AutoJerryn hinnat:
Kannentiivisteen vaihto autoon Seat

Keskihinta: 1250 €

Mihin tämä hinta perustuu?
Tietoa toimenpiteestä Seat kannentiivisteen vaihto


Moottorin ventiilit on suojattu moottorin kannella. Kannen ja moottorin välissä on kannen tiiviste. Kannentiiviste menettää ominaisuuksia ajan mittaan ja jos moottori öljyyntyy kannen alta on vika yleensä kannen tiivisteissä. Vuotava kannen tiiviste kannattaa vaihtaa, jotta auton öljymäärä ei pääse ajanmittaan kriittisen alhaiseksi, joka puolestaan voi johtaa moottoririkkoon. Lisäksi rikkoutunut kannentiiviste voi aiheuttaa esimerkiksi jäähdytynesteen häviämistä, sillä jäähdytysneste pääsee vuotamaan tiivisteen ohi sylinteriin ja sitä poistuu palamisen mukana moottorista.Miten keskihinta on laskettu?

AutoJerryn hinta-arviot perustuvat palvelussa välitettyihin huoltotarjouksiin. Ne auttavat sinua muodostamaan käsityksen yleisimpien huolto- ja korjaustoimenpiteiden hintatasosta. Hinnaston tavoite ei ole antaa 100 % tarkkaa hintaa, sillä hinta vaihtelee automerkin ja mallin, auton iän sekä varaosien tyypin ja laadun mukaan.

HOX HOX! Halvin ei ole aina edullisin.

Suosittelemme valitsemaan laadukkaita varaosia ja nesteitä, jotta autosi kestää pidempään.Kilpailuta huoltosi ilmaiseksi

Jo yli 100 miljoonaa euroa tarjouksia välitetty.

Valitse automalli

Seat kannentiivisteen vaihto hintoja

Huolto Auto Vuosimalli Mittarilukema Keskihinta
Näytä huoltopyyntö Seat Cordoba 1.6 2001 296000 1250 €
Näytä huoltopyyntö Seat Ibiza 1.9 TDI 2002 290000 510 €
Näytä huoltopyyntö Seat Alhambra 2.0 1999 340000 1300 €

Kilpailuta alueesi tarjoukset tästä

Kilpailuta huoltosi tästä