Opel polttimoiden vaihto hinta

AutoJerryn hinnat:
Polttimoiden vaihto autoon Opel

Keskihinta: 100 €

Mihin tämä hinta perustuu?
Tietoa toimenpiteestä Opel polttimoiden vaihto


Ajovalojen, vilkkujen ja muiden valojen polttimot. Periaattessa auton polttimot on helppo vaihtaa jopa itse ja näin ennen vanhaan paljon tehtiin. Mutta uudemmissa autoissa se voi olla joskus hyvinkin haastavaa. Uudemmissa autoissa ajovalojen polttimot voivat sijaita todella hankalissa paikoissa, joihin tarvitaan erikoistyökaluja ja jopa auton osien purkamista vaativia töitä.

Vinkki: Jos huomaat toisen ajovalon palaneen on hyvin yleistä, että myös toisen puolen ajovalo palaa lyhyen ajan sisään, koska yleensä voidaan olettaa polttimoiden olevan kohtuullisen tasalaatuisia ja siksi kannattaakin aina harkita ajovalopolttimoiden vaihtamista parettain. Se ei suoranaisesti säästä rahaa, mutta säästää yleensä vaivaa ja parantaa turvallisuuttasi, kun molemmat ajovalot ovat yhtä kirkkaita.Miten keskihinta on laskettu?

AutoJerryn hinta-arviot perustuvat palvelussa välitettyihin huoltotarjouksiin. Ne auttavat sinua muodostamaan käsityksen yleisimpien huolto- ja korjaustoimenpiteiden hintatasosta. Hinnaston tavoite ei ole antaa 100 % tarkkaa hintaa, sillä hinta vaihtelee automerkin ja mallin, auton iän sekä varaosien tyypin ja laadun mukaan.

HOX HOX! Halvin ei ole aina edullisin.

Suosittelemme valitsemaan laadukkaita varaosia ja nesteitä, jotta autosi kestää pidempään.Kilpailuta huoltosi AutoJerryssä

Jo yli 100 miljoonaa euroa tarjouksia välitetty.

Valitse automalli >

Opel polttimoiden vaihto hintoja

Huolto Auto Vuosimalli Mittarilukema Keskihinta
Näytä huolto Opel Vectra 1.8 2007 186000 257 €
Näytä huolto Opel Astra 2005 56 €
Näytä huolto Opel Meriva 1.8 EasyTronic 2004 150000 69 €
Näytä huolto Opel Vectra 1.9 cdti 2008 116000 190 €

Pyydä parhaat tarjoukset alueeltasi