BMW turbon huolto hinta

AutoJerryn hinnat:
Turbon huolto autoon BMW

Keskihinta: 1250 €

Mihin tämä hinta perustuu?
Tietoa toimenpiteestä BMW turbon huolto

Auton turboahdinta ei yleensä ole missään autossa määrätty säännöllisesti vaihdettavaksi huoltokohteeksi. Turbo vaatii toimenpiteitä yleensä vasta hajotessaan.
Turboahtimen huolto voi tulla ajankohtaiseksi silloin, jos esimerkiksi turbon laakerointi on päässyt väljistymään, hukkaportti ei toimi kunnolla tai esimerkiksi jokin muu turbossa oleva ongelma aiheuttaa auton tehon laskun tai esimerkiksi epämääräisen äänen auton käydessä.
Turbon laakerointia voidellaan moottoriöljyllä ja siksi myös turbon vuoksi on tärkeä huolehtia öljynvaihdoista.
Turbon tehtävä yksinkertaisesti ilmaistuna on ahtaa lisää ilmaa moottoriin ja tehostaa palotapahtumaa, jolloin auton teho kasvaa.
Turbon huollossa voidaan tehdä esimerkiksi seuraavia toimenpiteitä: koko turbo irrotetaan autosta ja puretaan osiin ja osat pestään huolellisesti, yleensä ultraäänipesurissa. Tarpeen vaatiessa katkenneet pultit korvataan uusilla ja kierteet korjataan ahtimen koteloista. Kotelot ja laakeripesät voidaan puhaltaa puhtaaksi lasikuulapuhalluksella. Osat tutkitaan virheiden varalta ja mitataan tarvittavat mitat kulumisien tutkimiseksi. Turbon akseli tasapainotetaan ja kaikki laakerit ja tiivisteet, sekä o-renkaat uusitaan. Ahtimen huolto on asiantuntemusta vaativa työ ja erityisesti tasapainottaminen on erikoisvälineitä vaativa vaihe.Miten keskihinta on laskettu?

AutoJerryn hinta-arviot perustuvat palvelussa välitettyihin huoltotarjouksiin. Ne auttavat sinua muodostamaan käsityksen yleisimpien huolto- ja korjaustoimenpiteiden hintatasosta. Hinnaston tavoite ei ole antaa 100 % tarkkaa hintaa, sillä hinta vaihtelee automerkin ja mallin, auton iän sekä varaosien tyypin ja laadun mukaan.

HOX HOX! Halvin ei ole aina edullisin.

Suosittelemme valitsemaan laadukkaita varaosia ja nesteitä, jotta autosi kestää pidempään.

Lue lisää aiheesta turbon huoltoKilpailuta Turbon huolto ilmaiseksi

Jo yli 100 miljoonaa euroa tarjouksia välitetty.

Valitse automalli

BMW turbon huolto hintoja

Huolto Auto Vuosimalli Mittarilukema Keskihinta
Näytä huoltopyyntö BMW 5-Sarja 530d 1999 340000 240 €
Näytä huoltopyyntö BMW 3-Sarja 318d 2008 240000 1250 €
Näytä huoltopyyntö BMW 3-Sarja 320d 2002 320000 1190 €
Näytä huoltopyyntö BMW X3 2.0 d 2008 163000 1095 €
Näytä huoltopyyntö BMW 3-Sarja 320d 2007 212000 1602 €

Kilpailuta alueesi tarjoukset tästä

Kilpailuta huoltosi tästä