Mercedes-Benz turbon huolto hinta

AutoJerryn hinnat:
Turbon huolto autoon Mercedes-Benz

Keskihinta: 917 €

Mihin tämä hinta perustuu?
Tietoa toimenpiteestä Mercedes-Benz turbon huolto

Auton turboahdinta ei yleensä ole missään autossa määrätty säännöllisesti vaihdettavaksi huoltokohteeksi. Turbo vaatii toimenpiteitä yleensä vasta hajotessaan.
Turboahtimen huolto voi tulla ajankohtaiseksi silloin, jos esimerkiksi turbon laakerointi on päässyt väljistymään, hukkaportti ei toimi kunnolla tai esimerkiksi jokin muu turbossa oleva ongelma aiheuttaa auton tehon laskun tai esimerkiksi epämääräisen äänen auton käydessä.
Turbon laakerointia voidellaan moottoriöljyllä ja siksi myös turbon vuoksi on tärkeä huolehtia öljynvaihdoista.
Turbon tehtävä yksinkertaisesti ilmaistuna on ahtaa lisää ilmaa moottoriin ja tehostaa palotapahtumaa, jolloin auton teho kasvaa.
Turbon huollossa voidaan tehdä esimerkiksi seuraavia toimenpiteitä: koko turbo irrotetaan autosta ja puretaan osiin ja osat pestään huolellisesti, yleensä ultraäänipesurissa. Tarpeen vaatiessa katkenneet pultit korvataan uusilla ja kierteet korjataan ahtimen koteloista. Kotelot ja laakeripesät voidaan puhaltaa puhtaaksi lasikuulapuhalluksella. Osat tutkitaan virheiden varalta ja mitataan tarvittavat mitat kulumisien tutkimiseksi. Turbon akseli tasapainotetaan ja kaikki laakerit ja tiivisteet, sekä o-renkaat uusitaan. Ahtimen huolto on asiantuntemusta vaativa työ ja erityisesti tasapainottaminen on erikoisvälineitä vaativa vaihe.Miten keskihinta on laskettu?

AutoJerryn hinta-arviot perustuvat palvelussa välitettyihin huoltotarjouksiin. Ne auttavat sinua muodostamaan käsityksen yleisimpien huolto- ja korjaustoimenpiteiden hintatasosta. Hinnaston tavoite ei ole antaa 100 % tarkkaa hintaa, sillä hinta vaihtelee automerkin ja mallin, auton iän sekä varaosien tyypin ja laadun mukaan.

HOX HOX! Halvin ei ole aina edullisin.

Suosittelemme valitsemaan laadukkaita varaosia ja nesteitä, jotta autosi kestää pidempään.

Lue lisää aiheesta turbon huoltoKilpailuta Turbon huolto ilmaiseksi

Jo yli 100 miljoonaa euroa tarjouksia välitetty.

Valitse automalli

Mercedes-Benz turbon huolto hintoja

Huolto Auto Vuosimalli Mittarilukema Keskihinta
Näytä huoltopyyntö Mercedes-Benz C 270 CDI 2005 250000 924 €
Näytä huoltopyyntö Mercedes-Benz E 270 CDI 2003 285000 1495 €
Näytä huoltopyyntö Mercedes-Benz C 320 CDI 2008 277000 196 €
Näytä huoltopyyntö Mercedes-Benz C 200 CDI 2006 320000 60 €
Näytä huoltopyyntö Mercedes-Benz E 220 CDI 1999 400000 970 €

Kilpailuta alueesi tarjoukset tästä

Kilpailuta huoltosi tästä