Citroen vauhtipyörän vaihto hinta

AutoJerryn hinnat:
Vauhtipyörän vaihto autoon Citroen

Keskihinta: 1636 €

Mihin tämä hinta perustuu?
Tietoa toimenpiteestä Citroen vauhtipyörän vaihto


Kaksoismassavauhtipyörä on joissain autoissa käytetty rakenne, joka koostuu kahdesta osasta ja niitä yhdistävästä jousesta. Kaksiosaisen rakenteen tarkoituksena on tasata kampiakselista peräisin olevia vääntövärinöitä tavanomaista vauhtipyörää tehokkaammin. Tämän ansiosta moottoria kyetään käyttämään suurehkoilla vaihteilla tavanomaista alhaisemmilla kierrosluvuilla. Tämä on edullista polttoainetalouden kannalta, joskin rakenteessa on kestävyysongelmia. Niiden johdosta rakenne ei välttämättä kestä auton koko käyttöikää vaan vauhtipyörä saatetaan joutua uusimaan.Miten keskihinta on laskettu?

AutoJerryn hinta-arviot perustuvat palvelussa välitettyihin huoltotarjouksiin. Ne auttavat sinua muodostamaan käsityksen yleisimpien huolto- ja korjaustoimenpiteiden hintatasosta. Hinnaston tavoite ei ole antaa 100 % tarkkaa hintaa, sillä hinta vaihtelee automerkin ja mallin, auton iän sekä varaosien tyypin ja laadun mukaan.

HOX HOX! Halvin ei ole aina edullisin.

Suosittelemme valitsemaan laadukkaita varaosia ja nesteitä, jotta autosi kestää pidempään.Kilpailuta huoltosi ilmaiseksi

Jo yli 100 miljoonaa euroa tarjouksia välitetty.

Valitse automalli >

Citroen vauhtipyörän vaihto hintoja

Huolto Auto Vuosimalli Mittarilukema Keskihinta
Näytä huolto Citroen C5 2.0 HDI 2004 300000
Näytä huolto Citroen C4 Grand Picasso 2.0 HDI 2008 285000 1581 €
Näytä huolto Citroen C5 2.0 HDI 2003 314000 650 €

Pyydä parhaat tarjoukset alueeltasi