Jaguar vauhtipyörän vaihto hinta

AutoJerryn hinnat:
Vauhtipyörän vaihto autoon Jaguar

Keskihinta: 1468 €

Mihin tämä hinta perustuu?
Tietoa toimenpiteestä Jaguar vauhtipyörän vaihto


Kaksoismassavauhtipyörä on joissain autoissa käytetty rakenne, joka koostuu kahdesta osasta ja niitä yhdistävästä jousesta. Kaksiosaisen rakenteen tarkoituksena on tasata kampiakselista peräisin olevia vääntövärinöitä tavanomaista vauhtipyörää tehokkaammin. Tämän ansiosta moottoria kyetään käyttämään suurehkoilla vaihteilla tavanomaista alhaisemmilla kierrosluvuilla. Tämä on edullista polttoainetalouden kannalta, joskin rakenteessa on kestävyysongelmia. Niiden johdosta rakenne ei välttämättä kestä auton koko käyttöikää vaan vauhtipyörä saatetaan joutua uusimaan.Miten keskihinta on laskettu?

AutoJerryn hinta-arviot perustuvat palvelussa välitettyihin huoltotarjouksiin. Ne auttavat sinua muodostamaan käsityksen yleisimpien huolto- ja korjaustoimenpiteiden hintatasosta. Hinnaston tavoite ei ole antaa 100 % tarkkaa hintaa, sillä hinta vaihtelee automerkin ja mallin, auton iän sekä varaosien tyypin ja laadun mukaan.

HOX HOX! Halvin ei ole aina edullisin.

Suosittelemme valitsemaan laadukkaita varaosia ja nesteitä, jotta autosi kestää pidempään.Kilpailuta huoltosi ilmaiseksi

Jo yli 100 miljoonaa euroa tarjouksia välitetty.

Valitse automalli

Jaguar vauhtipyörän vaihto hintoja

Huolto Auto Vuosimalli Mittarilukema Keskihinta
Näytä huolto Jaguar X-Type 2005 270000 1731 €
Näytä huolto Jaguar X-Type 2.0 D 2005 255000 1251 €
Näytä huolto Jaguar X-Type 2.0 Diesel 96 KW, 5-vaihteinen manuaali 2003 238000 1632 €

Pyydä parhaat tarjoukset alueeltasi