Saab vauhtipyörän vaihto hinta

AutoJerryn hinnat:
Vauhtipyörän vaihto autoon Saab

Keskihinta: 400 €

Mihin tämä hinta perustuu?
Tietoa toimenpiteestä Saab vauhtipyörän vaihto


Kaksoismassavauhtipyörä on joissain autoissa käytetty rakenne, joka koostuu kahdesta osasta ja niitä yhdistävästä jousesta. Kaksiosaisen rakenteen tarkoituksena on tasata kampiakselista peräisin olevia vääntövärinöitä tavanomaista vauhtipyörää tehokkaammin. Tämän ansiosta moottoria kyetään käyttämään suurehkoilla vaihteilla tavanomaista alhaisemmilla kierrosluvuilla. Tämä on edullista polttoainetalouden kannalta, joskin rakenteessa on kestävyysongelmia. Niiden johdosta rakenne ei välttämättä kestä auton koko käyttöikää vaan vauhtipyörä saatetaan joutua uusimaan.Miten keskihinta on laskettu?

AutoJerryn hinta-arviot perustuvat palvelussa välitettyihin huoltotarjouksiin. Ne auttavat sinua muodostamaan käsityksen yleisimpien huolto- ja korjaustoimenpiteiden hintatasosta. Hinnaston tavoite ei ole antaa 100 % tarkkaa hintaa, sillä hinta vaihtelee automerkin ja mallin, auton iän sekä varaosien tyypin ja laadun mukaan.

HOX HOX! Halvin ei ole aina edullisin.

Suosittelemme valitsemaan laadukkaita varaosia ja nesteitä, jotta autosi kestää pidempään.Kilpailuta Vauhtipyörän vaihto ilmaiseksi

Jo yli 100 miljoonaa euroa tarjouksia välitetty.

Valitse automalli

Saab vauhtipyörän vaihto hintoja

Huolto Auto Vuosimalli Mittarilukema Keskihinta
Näytä huoltopyyntö Saab 9-3 1.9 TID mk2 2009 317000 423 €
Näytä huoltopyyntö Saab 9-3 2.0t 113kw 2000 215000 340 €
Näytä huoltopyyntö Saab 9-3 1.9 TID 2008 345000 400 €

Kilpailuta alueesi tarjoukset tästä

Kilpailuta huoltosi tästä