Honda Civic 1.5l Akku, * Muu työ *, Sähkötyöt

Huoltopyyntö: Honda Civic 1.5l
1999
Moottorikoodi D15Z8


Pyyntö jätetty: 02/2015
Huolto viimeistään: 02/2015
Kilometrit: 246tkm
Vuosimalli: 1999
Kategorioita: Akkuhuolto, Honda Civic
Alue: Ylivieska
Muuta: Honda huolto Ylivieska, Lisätietoa


Honda asiakkaan antama kuvaus:

Akkuhuolto:
Kts. kohta sähkötyöt. En tiennyt kumpaan kategoriaan vika kuuluu niin selitin sen kohdassa sähkötyöt, vaikka itsestäni viittaisi hyvinkin mahd. myös akun loppumiseen...

* Muu työ *:
Mikä vikana, kun autosta kuuluu ajaessa sellainen ylim. lisä-ääni, auton alapuolelta, rahiseva ääni kaasua lisätessä/kaasua painaessa, ääni ei muulloin kuulu. Muutin vastikään alueelle, jossa pari "töyssyä" eli korotettuja suojateitä ja vika alkoi niihin aikoihin ja mielestäni ääni voisi liittyä niihin eli ääni alkoi kuulua vasta muuton ja noiden töyssyjen jälkeen, tai sitten sitä ei ilmene ajoon lähtiessä pihalta, matkaa keskustaan 2-3 km ja tuo ääni ja 1. töyssy tulee vastaan lähes heti ja sen jälkeen myös ääni ilmenee, sen jälkeen jatkuen koko matkan. Olisiko pakoputki tms. irronnut/löystynyt pohjassa tod.näk. vai jokin isompi vika? Tuo ääni siis alkoi vasta muuton jälkeen, kun en alussa muistanut hiljentää ja varoa noita töyssyjä, joten viittaisi siihen, muuttoa (joulukuu) ennen ei tuota ong. ilmennyt.

Sähkötyöt:
Auto ei starttaa kuin vasta muutaman krt yrityksen jälkeen, akku 2,5 vuotta vanha Hankook 12/45. Onko vika akussa vai startissa, ajan kyläajoa, lyhyitä kauppareissuja, auto tänä talvena ollut usein viikonkin ilman ajoa/lämmitystä -) kannattaako vaihtaa suosiolla akku ja millainen akku paras vaihtoehto autooni, tilavuudeltaan ja soveltuvuudeltaan, jossa olisi hyvä kylmäkäynnistysteho, hopea-kalsiumakkua suositeltiin jossain? Öljyt vaihdettu, kun autolla ajettu 243tkm, mikä hyvä vaihtoväli, aika vai km-väli ?? Vai onko vika mahd. startissa, solenoidi- tms. startin puhd.vikaa, mikä viittaisi siihen? Jos vika tod.näk. akussa -) vaihto -) mikä hinta työ + akku ? Ja asialla KIIRE olisi, koska auton käynnistym. heikkenee koko ajan. Jos akun vaihto -) takuu ? (Kirjallinen)


Kilpailuta oma huoltosi tästä

Mikä on AutoJerry?

  • Kilpailuta huollot, korjaukset ja renkaat
  • Säästä jopa satoja euroja
  • Yli 500 000 suomalaista käyttäjää
  • 1700 korjaamoa
  • Ilmainen palvelu

Kilpailuta Honda huollot tästä

Kilpailuta huoltosi tästä

Tarvitsetko apua AutoJerryn käytössä?
Voit aloittaa palvelun käytön jättämällä
uuden tarjouspyynnön täältä >>

Jo yli 500 000 suomalaista käyttää AutoJerryä auton huoltamiseen!

Mikäli mieltäsi askarruttaa jokin, katso Asiakaspalvelu-sivumme josta löydät vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin.