Tiimi

AutoJerryn tiimin tavoitteena on auttaa autoilijoita ja huoltoliikkeitä kohtaamaan aiempaa helpommin ja tarjota kaikille mahdollisimman hyvä huoltokokemus.


Avainhenkilöt

Jari Vallström

AutoJerryn liiketoimintapäällikkö ja perustajajäsen.

Jarilla on takana 14 vuotta tuotehallinnan ja liiketoiminnan kehitystehtäviä Nokian eri yksiköissä Oulussa, Espoossa ja New Yorkissa. Yrittäjäksi Jari alkoi keväällä 2012 ja on toinen Cataya Oy:n perustajaosakkaista. Jari on ollut perustamassa myös suomalaista Tohtorille.fi palvelua.

jari.vallstrom(.at.)autojerry.fi
LinkedIn
 

Heikki Johansson

AutoJerryn perustajajäsen, pääkehittäjä ja digitaalisen markkinoinnin vastaava.

Heikin vahvuuksia ovat verkkoliiketoiminnan ymmärrys ja kehittäminen, digitaalinen markkinointi, analysointikyky sekä halu kokeilla uusia asioita. Heikki on myös Polarico Oy:n perustaja, toimitusjohtaja ja koulutukseltaan tuotantotalouden diplomi-insinööri. Heikki on Polaricossa vastannut Valokuvaajat.fi–palvelun suunnittelusta, toteutuksesta ja markkinoinnista. 

heikki.johansson(.at.)autojerry.fi
LinkedIn


Aleksi Piltonen

AutoJerryn myyntitykki ja asiakkaiden paras kaveri.

Aleksi on kauppatieteiden opiskelija Oulun yliopistossa ja häneltä eivät ideat lopu kesken. Aleksilla on kokemusta erityisesti myyntityöstä ja asiakastarpeiden ymmärtämisestä, joten hän tuo intoa ja jatkuvasti uusia ideoita asiakkailta AutoJerryn kehittämiseen.

aleksi.piltonen(.at.)autojerry.fi
LinkedIn


Aku Ojala

AutoJerryn autoinsinööri, asiakaspalvelija ja huoltoneuvoja.

Aku on autoinsinööri Oulusta. Aku toimii AutoJerryn asiakaspalvelussa ja on yrityksen auto- ja huolto-osaamisen kantava voima.

asiakaspalvelu(.at.)autojerry.fi

 


Ari Kairala

AutoJerryn ohjelmistokehittäjä ja yleismies-jantunen

Ari on tietojenkäsittelyn tradenomi, joka opiskelee nyt Oulun yliopistossa tietojenkäsittelytiedettä maisteriohjelmassa. Koodia siis koko ukko. Työskentelee pääasiassa AutoJerryn ohjelmistokehityksen parissa Heikin taisteluparina, mutta tarvittaessa antaa tulitukea asiakaspalvelussa, töhertää kuvia Photoshopilla ja ompa tavattu "kentältä" myyntipuuhistakin joskus

ari.kairala(.at.)autojerry.fi
LinkedIn

Tarvitsetko apua AutoJerryn käytössä?
Voit aloittaa palvelun käytön jättämällä
uuden tarjouspyynnön täältä >>

Jo yli 400 000 suomalaista käyttää AutoJerryä auton huoltamiseen!

Mikäli mieltäsi askarruttaa jokin, katso Asiakaspalvelu-sivumme josta löydät vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin.