Automaalaamo

Tarvitsetko palvelua Automaalaamo?

Vastaanota tarjouksia työstä Automaalaamo

Kilpailuta sopivin huolto helpommin


Jätä tarjouspyyntö palvelusta Automaalaamo

Yli 100 miljoonaa euroa tarjouksia välitetty


Lisää tietoa aiheesta automaalaamo


Mitä automaalaamo tekee?

Automaalaamot tekevät auton pintakäsittely- ja maalaustöitä. Maalauksella voidaan tarkoittaa esimerkiksi koko auton maalausta, tai vain pientä maalipinnan korjausta. Molemmissa toimenpiteissä työvaiheet ovat pääosin samanlaiset, mutta maalattavan pinnan koko vain vaihtelee.

Katso lisätietoja auton maalaus.

Maalaustyön tekeminen

Maalaustyö aloitetaan maalattavan auton huolellisella pesemisellä, erityistä huomiota täytyy kiinnittää mahdollisten rasvajäämien ja muun hankalasti lähtevän lian poistamiseen. Tämän jälkeen maalipintaa on helppo tarkastella ja löytää mahdolliset lommot ja naarmut.

Maalaustöissä tärkein vaihe on yleensä pohjatyöt, joissa käsiteltävän pinnan virheet oikaistaan, kitataan ja hiotaan tarpeen mukaan. Lisäksi mahdolliset ruosteet on poistettava työstettävältä pinnalta.

Jos autosta on korjattu vain tietty alue ja koko pintaa ei tarvitse maalata, voidaan autoon tehdä häivytysmaalaus. Häivytyksellä pyritään piilottamaan korjatun pinnan ja vanhan pinnan välinen sävyero. Ennen lopullista maalausta maalattava pinta pestään vielä kerran rasvanpoistoaineella ja puhdistetaan huolellisesti pölystä ja muusta irtoroskasta. Lopuksi pinta maalataan ja lakataan sopivaksi.Aloita huoltoliikkeiden vertailu tästä


Asiakkaiden tarjouspyyntöjä

Jätä tarjouspyyntö ja vastaanota alueesi tarjoukset

Kilpailuta huoltosi tästä

Tarvitsetko apua AutoJerryn käytössä?
Voit aloittaa palvelun käytön jättämällä
uuden tarjouspyynnön täältä >>

Jo yli 500 000 suomalaista käyttää AutoJerryä auton huoltamiseen!

Mikäli mieltäsi askarruttaa jokin, katso Asiakaspalvelu-sivumme josta löydät vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin.