Katso miten renkaanvaihdot ovat ajoittuneet aiempina vuosina AutoJerryssä


Kesärengassesonki:
Helsingissä kesärengassesongin ensimmäiset kiireet alkavat lisääntyä jo yleensä viikolla 12 ja rengas-tarjouspyyntöjen huippu osuu keskimäärin viikolle 15 (huhtikuun alkupuoli). 
Oulussa ja hieman yllättäen myös Rovaniemellä kesärengasesonki alkaa noin yhtä viikkoa myöhemmin, kuin Etelä-Suomessa ja isoin piikki nähdään yleensä huhtikuun puolivälin tienoilla viikolla 16. 

Talvirengassesonki: Helsingissä ruuhkahuippu osuu lokakuun loppupuolelle viikoille 43 ja 44. Pohjois-Suomessa sama tapahtuu jälleen noin yhden viikon eri tahdissa eli viikkoa aiemmin. Suurempi ero syntyy siitä, että Oulun ja Rovaniemen alueella ensilumi sataa runsaammin ja yhtäkkisesti, jolloin ruuhkahuippu on huomattavasti nopeampi. Eteläisemmässä Suomessa talvirengassesonki kestää loppupäästä jopa marraskuun loppupuolelle asti, kun Pohjois-Suomessa renkaat on vaihdettu lokakuun aikana.

Muilla alueilla rengaskiireet painottuvat yleensä säästä riippuen joko samoille viikoille kuin Helsingissä (erityisesti rannikkoalueet) tai yksi-kaksi viikkoa eri tahtiin, kuten Oulun alueella.

Kilpailuta tästä etukäteen sopivat renkaat, jotta vältät pahimmat ruuhkat.


Kilpailuta kesärenkaat >>

Tarvitsetko apua AutoJerryn käytössä?
Voit aloittaa palvelun käytön jättämällä
uuden tarjouspyynnön täältä >>

Jo yli 500 000 suomalaista käyttää AutoJerryä auton huoltamiseen!

Mikäli mieltäsi askarruttaa jokin, katso Asiakaspalvelu-sivumme josta löydät vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin.