Autopesuarvonnan säännöt

Osallistu arvontaan tilaamalla AutoJerryn ajankohtaiset autohuoltotarjoukset ja huoltovinkit jättämällä sähköpostiosoitteesi autopersoonallisuustestissämme!

Arvonta suoritetaan 2.7.2020 klo 12:00. Arvonnan voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti sähköpostilla.

1. Arvontaan voi osallistua kuka tahansa. Arvontaan osallistuminen ei edellytä minkään tuotteen tai palvelun ostamista.

2. Kukin henkilö voi osallistua arvontaan vain kerran. Saman henkilön useammat osallistumiset poistetaan. Osallistujan tulee ilmoittaa kaikki osallistumislomakkeessa pyydetyt tiedot.

3. Osallistumalla arvontaan henkilö hyväksyy Alma Media -konsernin ja yhteistyökumppanien tuotteiden, palveluiden ja kilpailuja koskevien markkinointiviestien ja uutiskirjeiden vastaanottamisen sähköpostitse eli osallistujien sähköpostiosoitteet lisätään uutiskirjelistaan. Uutiskirjetilauksen voi peruuttaa koska tahansa.

4. Arvonnan järjestäjä vastaa kaikista arvontaan liittyvistä kuluista. Arvonnan päätyttyä voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti arvonnan suorittajan toimesta. Järjestäjä sopii voittajan kanssa palkinnon järjestelyistä. Järjestäjällä on oikeus julkaista voittajan nimi internet-sivustollaan ja Facebook-sivullaan. Ellei voittajaa tavoiteta seitsemän arkipäivän sisällä ilmoittamisesta, Järjestäjällä on oikeus arpoa uusi voittaja.

5. Juhlapesun pesulahjakortti on hyödynnettävissä seuraavilla paikkakunnilla: Helsinki, Tuusula, Tampere, Kuopio, Mikkeli, Lohja, Vaasa, Pori, Porvoo ja Seinäjoki. Arvonnan palkintoja ei voi muuttaa rahaksi. Voittajan niin halutessa pesulahjakortti voidaan vaihtaa 100€:n polttoainelahjakorttiin.

6. AutoJerry varaa oikeuden muuttaa sääntöjä tai tarvittaessa keskeyttää arvonnan perustellusta syystä. Tällaisista muutoksista tiedotetaan AutoJerryn verkkosivujen kautta. Arvonnan järjestäjä pidättää oikeuden poistaa sääntöjen vastainen arvontaan osallistuminen ilman erillistä selitystä. Sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee arvonnan järjestäjä.

7. AutoJerry ei vastaa mahdollisista arvontaan vaikuttavista teknisistä ongelmista, mahdollisista viiveistä tai muista olosuhteista.

8. Alma Media -konsernin työntekijät eivät voi osallistua arvontaan.

9. Pesulahjakortti on Juhlapesu Oy:n tuote ja Juhlapesu Oy vastaa tuotteen toimivuudesta ja mahdollisista rajoituksista. Alma Mediaa ei voi pitää vastuullisena Juhlapesu tuotteen toimivuudesta tai tuotteen käyttämisestä mahdollisesti johtuvista välittömistä tai välillisistä haitoista.

10. Näiden sääntöjen lukeminen ja hyväksyminen ovat edellytys arvontaan osallistumiselle.

Tietosuojaseloste

Tarvitsetko apua AutoJerryn käytössä?
Voit aloittaa palvelun käytön jättämällä
uuden tarjouspyynnön täältä >>

Jo yli 500 000 suomalaista käyttää AutoJerryä auton huoltamiseen!

Mikäli mieltäsi askarruttaa jokin, katso Asiakaspalvelu-sivumme josta löydät vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin.