Das Hotel V8 - Autoharrastajan unelmahotelli löytyy Saksasta

Saksassa sijaitsevalla Stuttgartin kaupungilla on ollut merkittävä rooli autoteollisuuden historiassa. Paitsi että ensimmäinen nelipyöräinen auto rakennettiin Stuttgartissa, siellä on myös suunniteltu esimerkiksi kuplavolkkarin prototyyppi. Kaupunkia kuvaillaankin autoharrastajien magneettina, sillä se vetää puoleensa autoista kiinnostuneita turisteja ympäri maailmaa. 

Stuttgartin läheisyydessä, Böblingenissä, sijaitsee myös yksi Euroopan erikoisimmista hotelleista. Vanhaan lentokenttärakennukseen loihdittu luksushotelli V8 sopii sellaiselle, joka kaipaa mielikuvituksellista hotellielämystä. Neljän tähden luksushotelli on herättänyt huomiota laajasti, ja se on mukana useissa internetissä kiertävissä teemahotelleja listaavissa artikkeleissa.

Hotellissa on yhteensä 34 huonetta, joiden sisustuksessa autoteema on mukana vahvasti. Todellista luksusta kaipaava voi varata entiseen lennonjohtotorniin rakennetun Mercedez-sviitin, jossa on oma kattoterassi ja sauna.

V8-hotelli on kuitenkin parhaiten tunnettu kymmenestä erikoishuoneestaan, joissa jokainen pieni yksityiskohta nivoutuu tiukasti yhteen. Miltä tuntuisi viettää yö Cadillacin runkoon rakennetussa sängyssä? Se onnistuu Drive-in-elokuvateattereiden tunnelmaa mukailevassa huoneessa, jossa kattoon on maalattu tähtitaivas ja kylpyhuoneen seinällä on kuvia klassikkoelokuvien tähdistä. Lisäksi asiakas voi valita vaikkapa formuloiden tai tulevaisuuden autojen mukaan suunnitellun huoneen itselleen. Inspiraatiota sisustukseen on haettu myös esimerkiksi huoltoasemista, autoverstaista ja autopesuloista. 

Yöpyminen hotellissa maksaa 135–650 euroa yöltä, huonetyypistä riippuen. Hotellin sijainti on autoharrastajalle ihanteellinen: lähistöllä sijaitsee esimerkiksi Porsche-museo ja Mercedes Benzin tehdas.

Hotellin internetsivut: http://www.v8hotel.de/en/the-v8-hotel.html

 

 


OSALLISTU JA VOITA 100 € lahjakortti omalle lähikorjaamolle!

Kommentoimalla tätä esittelyä vähintään kolmella sanalla olet mukana arvonnassa. Kommentin on toki oltava positiivinen. Ja muistathan valita alla "Julkaise myös Facebookissa"Ja kun kilpaillaan pitäähän ne säännöt olla. Voit niitä lueskella tästä. :)

 

Tarvitsetko apua AutoJerryn käytössä?
Voit aloittaa palvelun käytön jättämällä
uuden tarjouspyynnön täältä >>

Jo yli 500 000 suomalaista käyttää AutoJerryä auton huoltamiseen!

Mikäli mieltäsi askarruttaa jokin, katso Asiakaspalvelu-sivumme josta löydät vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin.