Koululaisten AutoJerry-kuvakollaasi


Alakoululaiset tahtovat leirikouluun ja Jerryn mielestä sitä kannattaa tukea. Jerry lahjoitaa hiukka rahnaa koululaisten leirikoulurahastoon. Sinäkin voit kasvattaa Jerryn panosta, lue lopusta miten helppoa on olla kiva. :)

Kiitokseksi lapset piirsivät meille näin hienoja kuvia.

Nopeus on valttia ...Kun hätä on suurin, apu on lähellä ...AutoJerry antaa siivet ...Jerry on aina valmis, kuin partiolainen ...Kaikki lopulta aina superhyvin, kun auton väri on pinkki ...Quick Guide; Näin toimii AutoJerry! Ja kun AutoJerry auttaa kaikki ovat iloisia ...Super hyvää huoltoa ...Hyvissä käsissä, kaikki toimii ja matka jatkuu ...AutoJerryn superhuolto ja auto on (kuin) uusi ...Ja auto tuli heivauttamalla kuntoon ...Olemme palvelun ytimessä ...Vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Katse tiessä ja molemmat kädet ohjauspyörässä ... Onnellisena kohti ankkalinnaa ...Somewhere over the rainbow, skies are blue
And the dreams that you dare to dream,
Really do come true ...

AutoJerry tukee lasten leirikoulua 250€ rahasummalla. Jos kamppiksen aikana (30.9. mennessä - aikaa jatkettu) saamme 1000 tykkääjää lisää FB sivullemme TUPLAAMME TUEN 500€:oon. Voit ilahduttaa lapsia tykkäämällä meidän FB sivua! Ja jakamalla tätä blogia.

"FB-seuraa" ja "FB-jaa" napit alla. Helppoa eikö totta! :) 

Tarvitsetko apua AutoJerryn käytössä?
Voit aloittaa palvelun käytön jättämällä
uuden tarjouspyynnön täältä >>

Jo yli 500 000 suomalaista käyttää AutoJerryä auton huoltamiseen!

Mikäli mieltäsi askarruttaa jokin, katso Asiakaspalvelu-sivumme josta löydät vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin.