Lentävä Jussi, kitkaa ja suuteloita

”Kyllä shinäkin Ykä lähdet nyt mukaan” turisi Teemu kahdeksannen saunakaljan jälkeen. Yritin pudistella päätäni entistä tarmokkaammin, selitellä rähjäisiä Leviksiäni ja olematonta pankkitilin saldoani.
”Minä makshan, kuskille kaikki kahvit ja kerosiinit! Hommataan juhannusheila shullekin Ykä”.
Oltiin otettu autenttinen majoitus Komppaniasta ja tiirailtu niskat notkeina lentokoneita ja ilmailutaidetta.

Löysin sittenkin itseni kuskina iloiselle seurueelle kohti Kauhavan menopaikkoja. Jo puolen kilometrin päästä kuulin Pauli Hanhiniemen äänen kesäisessä illassa. Kansallisromantiikkaa parhaimmillaan. Kolmas nainen. Noh, olihan niitä naisia useampiakin. Tosin olivat aika juhannusmielellä ja sumealla logiikalla osa…

Aamuyöstä keräilin porukkaa kyytiin. You know. Naputtelin kojelautaa ja odotin Teemun ja tummaverikön suuteloiden päättymistä, samalla huomasin nuorehkon miesseurueen räpläävän autoaan.

Päättelin suuteloiden vielä jatkuvan tovin, joten astelin epätoivoisten nuorten luo.
”Taitaa pojilla olla kitkaa renkaissa” tuumasin.

”Nämähän oon rikki koko renkahat, notta millä me pääsemmä kotihin nyt?” tuskaili kuskina kurvaileva kundi.
Pojilla oli unohtunut autoon kitkarenkaat kesäksi, ja niistä peräti kaksi oli poksahtanut rikki. Tarkkailin tilannetta, ja totesin toisen tyhjentyneen lasinsiruun osuttuaan. Luennoin pojille hieman kitkojen käytöstä ja selasin Sampsungillani AutoJerryn palveluun, jonka linkin sitten lähetin Miikalle, sille kuskille. Poikien Nissani jäi juhannusta viettämään Lentosotakoulun parkkipaikalle.

Pojat nököttivät nuokkuvina takapenkillä, kun kuskasin heidät lähikylälle kotiin. Kello oli viisi, ja toinen kuskauskeikka odotti vielä. Teemu ja juhannusheila ynnä muu seurue odottelivat Komppaniaan pääsyä.
Noh, istui siinä etupenkillä yksi Piritta sulostuttamassa minunkin Jussiani!


Blogia kirjoittaa : @psaastamoinen: Sitikalla kurvaileva parkkipirkkojen kauhu ja taajamaratsioiden raikulikuski, jolla todellisuus sekoittuu mahdollisuuksiin ja mielikuvitus tekee tepposia harva se päivä. Motto: Ota tilaisuudesta riski vaari.


OSALLISTU JA VOITA 100 € lahjakortti omalle lähikorjaamolle!

Kommentoimalla tätä esittelyä vähintään kolmella sanalla olet mukana arvonnassa. Kommentin on toki oltava positiivinen. Ja muistathan valita alla "Julkaise myös Facebookissa"Ja kun kilpaillaan pitäähän ne säännöt olla. Voit niitä lueskella tästä. :)


Tarvitsetko apua AutoJerryn käytössä?
Voit aloittaa palvelun käytön jättämällä
uuden tarjouspyynnön täältä >>

Jo yli 500 000 suomalaista käyttää AutoJerryä auton huoltamiseen!

Mikäli mieltäsi askarruttaa jokin, katso Asiakaspalvelu-sivumme josta löydät vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin.