Nissan autohifi asennus hinta

AutoJerryn hinnat:
Autohifi asennus autoon Nissan

Keskihinta: 60 €

Mihin tämä hinta perustuu?
Tietoa toimenpiteestä Nissan autohifi asennus

Autohifin, eli soitinten, vahvistimien, jakosuotimien, signaaliprosessorien, kondensaattoreiden tai esimerkiksi subwoofereiden asentamiselle autoon pyritään parantamaan musiikin laatua omien mieltymysten mukaan.
Yksinkertaisimmillaan auton soitin voidaan uusia ja asentaa vakiokaijuttimien tilalle ns. erillissarja, eli yksinkertaisesti sanottuna laadukkaammat kaijuttimet. Erillissarjan sointia voi parantaa vahvistimella, joka tuottaa enemmän tehoa musiikin toistamiseen. Matalia ääniä voidaan parantaa subwooferilla, eli "subbarilla" joka vaatii oman vahvistimensa, ellei siinä ole esimerkiksi sisäänrakennettua vahvistinta. On olemassa myös vahvistimia, joissa on useita kanavia ja joilla voidaan käyttää erillissarjaa/sarjoja ja subbaria yhtäaikaa.Miten keskihinta on laskettu?

AutoJerryn hinta-arviot perustuvat palvelussa välitettyihin huoltotarjouksiin. Ne auttavat sinua muodostamaan käsityksen yleisimpien huolto- ja korjaustoimenpiteiden hintatasosta. Hinnaston tavoite ei ole antaa 100 % tarkkaa hintaa, sillä hinta vaihtelee automerkin ja mallin, auton iän sekä varaosien tyypin ja laadun mukaan.

HOX HOX! Halvin ei ole aina edullisin.

Suosittelemme valitsemaan laadukkaita varaosia ja nesteitä, jotta autosi kestää pidempään.

Lue lisää aiheesta autohifi asennusKilpailuta Autohifi asennus ilmaiseksi

Jo yli 100 miljoonaa euroa tarjouksia välitetty.

Valitse automalli

Nissan autohifi asennus hintoja

Huolto Auto Vuosimalli Mittarilukema Keskihinta
Näytä huoltopyyntö Nissan Almera 1.4 1997 260600 20 €
Näytä huoltopyyntö Nissan Micra 1.0 2002 100000 100 €

Kilpailuta alueesi tarjoukset tästä

Kilpailuta huoltosi tästä