Autohifi asennus

Tarvitsetko palvelua Autohifi asennus?

Vastaanota tarjouksia työstä Autohifi asennus

Kilpailuta sopivin huolto helpommin


Jätä tarjouspyyntö palvelusta Autohifi asennus

Yli 100 miljoonaa euroa tarjouksia välitetty


Lisää tietoa aiheesta autohifi asennus


Autohifin, eli soitinten, vahvistimien, jakosuotimien, signaaliprosessorien, kondensaattoreiden tai esimerkiksi subwoofereiden asentamiselle autoon pyritään parantamaan musiikin laatua omien mieltymysten mukaan.
Yksinkertaisimmillaan auton soitin voidaan uusia ja asentaa vakiokaijuttimien tilalle ns. erillissarja, eli yksinkertaisesti sanottuna laadukkaammat kaijuttimet. Erillissarjan sointia voi parantaa vahvistimella, joka tuottaa enemmän tehoa musiikin toistamiseen. Matalia ääniä voidaan parantaa subwooferilla, eli "subbarilla"  joka vaatii oman vahvistimensa, ellei siinä ole esimerkiksi sisäänrakennettua vahvistinta. On olemassa myös vahvistimia, joissa on useita kanavia ja joilla voidaan käyttää erillissarjaa/sarjoja ja subbaria yhtäaikaa.

Käytännössä autohifin asennuksen hinta määräytyy sen mukaan, minkälaiset laitteistot haluaa. On olemassa rajaton määrä toteuttaa omaan autoonsa mieltymystensä mukainen äänentoistolaitteisto. Äänentoistolaitteiston lisäksi autoon voi samalla asentaa esimerkiksi näytön/näyttöjä, joista esimerkiksi musiikkivideoita voi katsoa. Autohifiä asentaessa kannattaa myös panostaa ääneneristykseen asentamalla oviin ja muualle auton rakenteisiin ääneneristysmattoa. Tämä parantaa myös autolla ajamisen mukavuutta pienempänä sisämeluna.

Mikäli asennat autohifilaitteistoja itse, niin muistathan ottaa selvää oikeista kytkennöistä ja tarvittavien sulakkeiden sijainnista. Pahimmassa tapauksessa oikosulun vaara on todellinen ja koko auto voi syttyä palamaan.

Kilpailuta autoosi sopivat autohifin asennukset AutoJerryn kautta. Saat alueesi parhaat tarjoukset.


Aloita huoltoliikkeiden vertailu tästä


Asiakkaiden tarjouspyyntöjä

Jätä tarjouspyyntö ja vastaanota alueesi tarjoukset

Kilpailuta huoltosi tästä

Tarvitsetko apua AutoJerryn käytössä?
Voit aloittaa palvelun käytön jättämällä
uuden tarjouspyynnön täältä >>

Jo yli 500 000 suomalaista käyttää AutoJerryä auton huoltamiseen!

Mikäli mieltäsi askarruttaa jokin, katso Asiakaspalvelu-sivumme josta löydät vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin.