Peugeot imusarjan puhdistus hinta

AutoJerryn hinnat:
Imusarjan puhdistus autoon Peugeot

Keskihinta: 260 €

Mihin tämä hinta perustuu?
Tietoa toimenpiteestä Peugeot imusarjan puhdistus

Moottorin imusarjan kautta kulkee moottoriin palamisessa tarvittava ilma. Ilma suodatetaan ilmansuodattimen lävitse. Imukava pääsee kuitenkin sotkeutumaan pikkuhiljaa kokoajan, sillä imuilman sekaan pääsee kuitenkin hieman epäpuhtauksia. Lisäksi imusarja voi sotkeutua esimerkiksi huohottimesta tulevista epäpuhtauksista ja esimerkiksi pakokaasujen takaisinkierrätyksestä. Mikäli imusarjan kanavien seinämille kertyy liikaa epäpuhtauksia, niin ne voivat vaikuttaa polttoaineen kulutukseen ja auton moottorin käyntiin.
Imusarjan puhdistamisen hintaan vaikuttaa erityisesti tarvittavan työn määrä. Vanhemmissa autoissa konehuoneessa on paljon tilaa ja puhdistus ja mahdollinen imusarjan irroittaminen on helpompaa, kuin uusissa autoissa, joissa työtä tarvitaan enemmän.Miten keskihinta on laskettu?

AutoJerryn hinta-arviot perustuvat palvelussa välitettyihin huoltotarjouksiin. Ne auttavat sinua muodostamaan käsityksen yleisimpien huolto- ja korjaustoimenpiteiden hintatasosta. Hinnaston tavoite ei ole antaa 100 % tarkkaa hintaa, sillä hinta vaihtelee automerkin ja mallin, auton iän sekä varaosien tyypin ja laadun mukaan.

HOX HOX! Halvin ei ole aina edullisin.

Suosittelemme valitsemaan laadukkaita varaosia ja nesteitä, jotta autosi kestää pidempään.

Lue lisää aiheesta imusarjan puhdistusKilpailuta huoltosi ilmaiseksi

Jo yli 100 miljoonaa euroa tarjouksia välitetty.

Valitse automalli

Peugeot imusarjan puhdistus hintoja

Huolto Auto Vuosimalli Mittarilukema Keskihinta
Näytä huoltopyyntö Peugeot 207 1.6 Turbo 2007 155000 235 €
Näytä huoltopyyntö Peugeot 508 1.6 THP SW 2012 150000 354 €

Kilpailuta alueesi tarjoukset tästä

Kilpailuta huoltosi tästä