OAMKn AutoJerry opinnäytetyökyselyn arvonnan säännöt

AutoJerry arpoo 50 euron lahjakortin Prismaan. 

Arvontaan voi osallistua vastaamalla OAMKn AutoJerry opinnäytetyökyselyihin alkuvuoden 2015 aikana ja jättämällä sähköpostiosoitteen kyselyssä. 

AutoJerry Oy vastaa lakisääteisen arpajaisveron suorittamisesta näissä säännöissä mainituista palkinnoista. 


Arvonnan tarkemmat säännöt

1. Järjestäjä

AutoJerry Oy

2. Ehtojen hyväksyminen

Tässä kerrotaan kilpailun osallistumisehdoista. Ehdot tulee lukea huolellisesti. Kilpailuun osallistuminen tarkoittaa sitä, että ehdot on hyväksytty.

3. Osallistumisoikeus

Osallistumisoikeus on kaikilla Suomessa asuvilla luonnollisilla henkilöillä. AutoJerry Oy:n tai muiden kilpailun tuottamiseen osallistuneiden organisaatioiden työntekijät eivät voi osallistua kilpailuun.

4. Osallistumisaika

Arvontaan voi osallistua 1.1.2015 - 1.5.2015. Palkinto arvotaan 4.5.2015.

5. Osallistumisohjeet

Arvontaan voi osallistua vastaamalla OAMKn AutoJerry opinnäytetyökyselyyn ja jättämällä oman sähköpostiosoitteen kyselyssä. 

6. Palkinnot, niiden arvonta ja voittajan ilmoittaminen

Arvomme 50 euron lahjakortin Prismaan 4.5.2015 mennessä osallistuneiden kesken. Voittajaan ollaan yhteydessä sähköpostin välityksellä. AutoJerry pidättää oikeuden ilmoittaa voittajan etunimen ja paikkakunnan valitsemissaan medioissa, mukaan lukien mutta ei rajoittuen AutoJerryn Twitter ja Facebook tileihin.

Kilpailun voittajille ilmoitetaan voitosta viipymättä arvonnan suorittamisen jälkeen. Mikäli voittajaa ei tavoiteta, eli hän ei ole kykeneväinen ilmoittamaan palkinnon vastaanottamisesta seitsemän (7) päivän kuluessa arvontapäivästä, voidaan arpoa uusi voittaja.

AutoJerry maksaa mahdolliset postikulut Suomen sisällä. 

7. Palkintoihin liittyvät rajoitteet ja voittajien vastuut

Palkinto on henkilökohtainen, eikä sitä voi siirtää. Palkintoa ei vaihdeta rahaksi tai muuksi tavaraksi.

8. Järjestäjän vastuu

AutoJerry Oy vastaa lakisääteisen arpajaisveron suorittamisesta näissä säännöissä mainituista palkinnoista. Palkinnon voittaja vastaa muista mahdollisista palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen tai kilpailuun osallistumiseen liittyvistä kustannuksista. Palkinnon voittaja vapauttaa kilpailun järjestäjän ja yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen tähän kilpailuun osallistumisesta tai palkinnon vastaanottamisesta. Palkinnon voittaja vapauttaa järjestäjän ja yhteistyökumppanit myös kaikesta vastuusta liittyen palkinnon myöhempään käyttöön tai siinä ilmeneviin vikoihin sekä kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia. Järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä säännöissä mainitun palkinnon arvoa tai määrää.

9. Sääntöjen hyväksyminen ja muutosoikeus

Tämä kilpailu ei ole kolmansien osapuolien sponsoroima, organisoima tai ylläpitämä. Informaatio annetaan AutoJerrylle, ei kolmansille osapuolille. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä AutoJerryyn. Osallistumalla tähän kilpailuun osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun sääntöjä ja AutoJerry Oy:n päätöksiä. AutoJerry Oy pidättää oikeuden sääntömuutoksiin tarpeen vaatiessa ilman eri ilmoitusta.

Tarvitsetko apua AutoJerryn käytössä?
Voit aloittaa palvelun käytön jättämällä
uuden tarjouspyynnön täältä >>

Jo yli 500 000 suomalaista käyttää AutoJerryä auton huoltamiseen!

Mikäli mieltäsi askarruttaa jokin, katso Asiakaspalvelu-sivumme josta löydät vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin.