Yli 5000 tykkääjää arvonta

Likkojen Lenkki öljynvaihto kilpailu

Tämä kilpailu ei ole Facebookin sponsoroima, organisoima tai ylläpitämä. Informaatio annetaan AutoJerrylle, ei Facebookille. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä AutoJerry Oy:hyn.

Arvonnan tarkemmat säännöt

1. Järjestäjä

AutoJerry Oy. Myöhemmin käytetään termiä järjestäjä.

2. Ehtojen hyväksyminen

Tässä kerrotaan kilpailun osallistumisehdoista. Ehdot tulee lukea huolellisesti. Kilpailuun osallistuminen tarkoittaa sitä, että ehdot on hyväksytty.

3. Osallistumisoikeus

Osallistumisoikeus on kaikilla Suomessa asuvilla luonnollisilla henkilöillä. Järjestäjän tai muiden kilpailun tuottamiseen osallistuneiden organisaatioiden työntekijät eivät voi osallistua kilpailuun.

4. Osallistumisaika

Arvontaan voi osallistua 19.6.2015 klo 24 mennessä Palkinto arvotaan 22.6.2015. klo 12.00 jos AutoJerryn Facebook sivujen tykkääjä määrä ylittää 5000 hlöä ennen osallistumisajan päättymistä.

5. Osallistumisohjeet

Arvontaan voi osallistua jättämällä kommentti kilpailusta kertovaan Facebook postaukseen.

6. Palkinnot, niiden arvonta ja voittajan ilmoittaminen

Osallistuneiden kesken arvomme öljynvaihdon (hinta max. 100€), jollain järjestäjän korjaamoista. Voittajaan ollaan yhteydessä Facebookin välityksellä. Järjestäjä pidättää oikeuden ilmoittaa voittajan valitsemissaan medioissa, mukaan lukien mutta ei rajoittuen järjestäjän Twitter ja Facebook tileihin.

Kilpailun voittajille ilmoitetaan voitosta viipymättä arvonnan suorittamisen jälkeen. Mikäli voittajaa ei tavoiteta, tai voittaja ei ilmoita yhteystietoja järjestäjälle, tai hän ei muuten ole kykeneväinen ilmoittamaan palkinnon vastaanottamisesta seitsemän (7) tunnin kuluessa arvonnasta oikeus palkintoon evätään ja järjestäjällä on oikeus käyttää tätä palkintoa seuraavassa arvonnassa.

7. Palkintoihin liittyvät rajoitteet ja voittajien vastuut

Palkinto on henkilökohtainen, eikä sitä voi siirtää. Palkintoa ei vaihdeta rahaksi tai muuksi tavaraksi.

8. Järjestäjän vastuu

Järjestäjä vastaa lakisääteisen arpajaisveron suorittamisesta näissä säännöissä mainituista palkinnoista. Palkinnon voittaja vastaa muista mahdollisista palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen tai kilpailuun osallistumiseen liittyvistä kustannuksista. Palkinnon voittaja vapauttaa kilpailun järjestäjän ja yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen tähän kilpailuun osallistumisesta tai palkinnon vastaanottamisesta. Palkinnon voittaja vapauttaa järjestäjän ja yhteistyökumppanit myös kaikesta vastuusta liittyen palkinnon myöhempään käyttöön tai siinä ilmeneviin vikoihin sekä kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia. Järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä säännöissä mainitun palkinnon arvoa tai määrää.

9. Sääntöjen hyväksyminen ja muutosoikeus

Tämä kilpailu ei ole kolmansien osapuolien sponsoroima, organisoima tai ylläpitämä. Informaatio annetaan järjestäjälle, ei kolmansille osapuolille. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä järjestäjään. Osallistumalla tähän kilpailuun osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin tarpeen vaatiessa ilman eri ilmoitusta.

Tarvitsetko apua AutoJerryn käytössä?
Voit aloittaa palvelun käytön jättämällä
uuden tarjouspyynnön täältä >>

Jo yli 500 000 suomalaista käyttää AutoJerryä auton huoltamiseen!

Mikäli mieltäsi askarruttaa jokin, katso Asiakaspalvelu-sivumme josta löydät vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin.