Yhtä Tuskaa ja Hihnaa …

Kiihdytin ohituskaistalla ja pyyhin hikeä otsaltani. Helteellä Helsingissä oli varsin kuumat oltavat.
Ehkä seuraavaan kulkuneuvoon on jo otettava ilmastointi. On näköjään tämä ilmastonmuutoskin iskemässä perisuomalaiseen suveen.

Kesälläkään ei ollut varaa kieltäytyä projekteista, joten ajelin Suvilahdelle päin. Tuska – festivaaleilla minun oli määrä nappailla muutamia kuvia, joilla nuori IT-miljonääri saisi varmuuden rakkaastaan ja tohtisi kosia tätä seuraavalla Monacon lomalla.
Tämän varjostettavan nimi oli Krisu. Enkä ensimmäisistä kuvista ollut varma, stalkkasinko gimmaa vai kundia.
Tarkempi keissikohtainen kyselylomakkeeni vahvisti helpotuksekseni kohteen olevan nainen. Myönnetään, pikkuisen olen vanhanaikainen näissä asioissa. Mutta pisnes on pisnestä – jäljittäisin vaikka minihameisia miehiä Likkojen Lenkillä (vaikka kukapa hullu karvajalka sinne lähtisi).
Oikealla kaistalle päästyäni ja liittymää lähestyessäni Fordi sanoi poks. Ja sitten se hiljeni. Sain nippanappa ohjattua sammuneen menopelini pientareelle.

Mietin ja napsuttelin Erkin numeron Sampsungiini. Kuulin kuinka puhelin hälyytti ulkomailla. Ai niin, Fuengricola. Siirryin nöyrästi selaimeen ja toivoin että AutoJerryllä olisi mobiiliAppsi. Samalla mieleeni hiipi muistikuva siitä, että jakopäänhihna OLISI pitänyt vaihtaa vuoden alussa…


Blogia kirjoittaa : @psaastamoinen: Sitikalla kurvaileva parkkipirkkojen kauhu ja taajamaratsioiden raikulikuski, jolla todellisuus sekoittuu mahdollisuuksiin ja mielikuvitus tekee tepposia harva se päivä. Motto: Ota tilaisuudesta riski vaari


OSALLISTU JA VOITA 100 € lahjakortti omalle lähikorjaamolle!

Kommentoimalla tätä esittelyä vähintään kolmella sanalla olet mukana arvonnassa. Kommentin on toki oltava positiivinen. Ja muistathan valita alla "Julkaise myös Facebookissa"Ja kun kilpaillaan pitäähän ne säännöt olla. Voit niitä lueskella tästä. :)


Tarvitsetko apua AutoJerryn käytössä?
Voit aloittaa palvelun käytön jättämällä
uuden tarjouspyynnön täältä >>

Jo yli 500 000 suomalaista käyttää AutoJerryä auton huoltamiseen!

Mikäli mieltäsi askarruttaa jokin, katso Asiakaspalvelu-sivumme josta löydät vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin.