Opel autohifi asennus hinta

Kilpailuta autohifi asennus Opel

Keskihinta: 44 €

Mihin hinnat perustuvat?
Tietoa toimenpiteestä Opel autohifi asennus

Autohifin, eli soitinten, vahvistimien, jakosuotimien, signaaliprosessorien, kondensaattoreiden tai esimerkiksi subwoofereiden asentamiselle autoon pyritään parantamaan musiikin laatua omien mieltymysten mukaan.
Yksinkertaisimmillaan auton soitin voidaan uusia ja asentaa vakiokaijuttimien tilalle ns. erillissarja, eli yksinkertaisesti sanottuna laadukkaammat kaijuttimet. Erillissarjan sointia voi parantaa vahvistimella, joka tuottaa enemmän tehoa musiikin toistamiseen. Matalia ääniä voidaan parantaa subwooferilla, eli "subbarilla" joka vaatii oman vahvistimensa, ellei siinä ole esimerkiksi sisäänrakennettua vahvistinta. On olemassa myös vahvistimia, joissa on useita kanavia ja joilla voidaan käyttää erillissarjaa/sarjoja ja subbaria yhtäaikaa.


Miten hinta on arvioitu?

AutoJerryn hinta-arviot perustuvat palvelussa välitettyihin tuhansiin huoltotarjouksiin ja AutoJerryn huoltoneuvojan asiantuntemukseen.

Ne auttavat sinua saamaan käsityksen yleisimpien huolto- ja korjaustoimenpiteiden hintatasosta. Hinnaston tavoitteena ei ole kertoa sinulle 100 % tarkkaa hintaa, sillä hinta vaihtelee paljon automerkin, mallin, iän sekä varaosien tyypin ja laadun mukaan.

HOX HOX! Halvin ei ole aina edullisin.

Suosittelemme valitsemaan mieluummin laadukkaampia varaosia ja nesteitä, jotta autosi kestää pidempään.

Lue lisää aiheesta autohifi asennus


Kilpailuta Autohifi asennus ilmaiseksi

Yli 100 miljoonaa euroa tarjouksia välitetty

Valitse automalli

Opel autohifi asennus hintoja

Huolto Auto Vuosimalli Mittarilukema Keskihinta
Näytä huoltopyyntö Opel Astra 1.6 1999 128000 50 €
Näytä huoltopyyntö Opel Astra 1998 20000 39 €

Kilpailuta alueesi tarjoukset tästä

Kilpailuta huoltosi tästä