Aavan meren tuolla puolen

Tii-dii-dii-ditti-di-ditti ditti-di-ditti tit-tit-ti ”
Istuin Seinäjoella torikahvilassa ja koetin keskittyä löytämään parhaat jäljityslaitteet jenkkiläisestä verkkokaupasta. Tangon tahtiin.
Oli niin kuuma. Olin liikkeellä pappa Skytän Roverilla. Ilmastoinnin takiahan minä sen olin ottanut – mutta eihän se toiminut ja hikeä pukkasi jo heti alkumatkasta.
(isäpappa oli voittanut muutama vuosi sitten Ässä-arvalla muhkean summan. Ja pappa oli rällännyt rahat saman tien kunnon autoon, veneeseen ja sikareihin. Perillinen jäi nuolemaan näppejään, ja pyyhkimään kuolan Lidlin halpispyyhkeeseen)
”Missä onnen kaukorantaan laine liplattaaaaaaaa…”

Eilen olin napsutellut AutoJerry.fi palveluun tarjouspyynnön Seinäjoen seudun automaakareille, ja niinpähän sieltä oli jo sähköpostiini 2 tarjousta tullut.
Kiljahdin riemusta ja pari pulua taisi jarrutusjäljistä päätellen säikähtää kunnolla.
76 euroa!
Isäpappa oli siirtänyt tililleni ilmastoinnin korjausta varten sen arvioimani 500 eceä.
Sampsungilla katsoin huoltamon sijainnin – ajankin sain huomiselle, ennen pitkää ajorupeamaa paahteisella Pohojanmaalla.
Varasin netistä huoneen Seinäjoen Sokokselta aiemman telttayöpymisen sijaan, selaillessani sanomalehteä olin huomannut illan Virittämön ja Kaihon Karavaanin meiningin olevan makuuni.
Nyt Ykä taitaa hetken lomailla Suomen suvessa, Ilikka (se sanomalehti) kainaloon ja menoksi.


Blogia kirjoittaa : @psaastamoinen: Sitikalla kurvaileva parkkipirkkojen kauhu ja taajamaratsioiden raikulikuski, jolla todellisuus sekoittuu mahdollisuuksiin ja mielikuvitus tekee tepposia harva se päivä. Motto: Ota tilaisuudesta riski vaari.


OSALLISTU JA VOITA 100 € lahjakortti omalle lähikorjaamolle!

Kommentoimalla tätä esittelyä vähintään kolmella sanalla olet mukana arvonnassa. Kommentin on toki oltava positiivinen. Ja muistathan valita alla "Julkaise myös Facebookissa"Ja kun kilpaillaan pitäähän ne säännöt olla. Voit niitä lueskella tästä. :)

Katso myös ilmastointihuoltojen hintoja.

Tarvitsetko apua AutoJerryn käytössä?
Voit aloittaa palvelun käytön jättämällä
uuden tarjouspyynnön täältä >>

Jo yli 500 000 suomalaista käyttää AutoJerryä auton huoltamiseen!

Mikäli mieltäsi askarruttaa jokin, katso Asiakaspalvelu-sivumme josta löydät vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin.