Ähtärin kravattijengi

Äimistelin itsekin sijaintiani Ähtärin eläintarhassa. Kaikkeen sitä digidekkari päätyykin. Eläintarhan asukkaille oli viime viikkoina asenneltu kummia solmio- ja rusettikauluksia.

Olin tutkinut juttua ja hetken – ja minulla oli jo ratkaisukin tiedossa. Loppuraportin ja laskun kera, tietenkin.
Mielessäni kimmelsi palkkarahoilla hankittava uusi auto, sellainen punainen paholainen.
Olin ihan kypsähtänyt rakkaaseen Foordiini, taas se lekotteli AutoJerry-korjaamon lauteilla. Voisi sillä AutoJerryllä olla joku kanta-asiakaskortti… pitääpä raapustaa niille kehitysehdotusta.

Olin vienyt Ebay:sta tilaamani varaosat korjaamolle saadakseni kustannuksia vielä maltillisemmiksi. Puhuivat minut ympäri. Tai järkiini. Kuulemma ei kannata nuukailla, kun osilla ei ole mitään takuuta. Näyttipä pari EBay-varaosilla lasahtanutta menopeliä takapihaltaan.

Kravattijengi ja rusettimafia – kiinnostaako pulman ratkaisu? Asialla olivat poliittiset hallituksemme leikkauksia vastustavat voimat. Sakkojahan siitä olisi rapsahtanut, jos poliisiasiaksi asti olisi viety.
Eläintarhan markkinointiosasto tosin valitsi näemmä viisaan tien: Iltalehti, Iltasanomat, Hesari ja facebook – juttua jutun perään ja kävijämäärä kolminkertaistui.
Pandojen nimetkin on nyt Timppa, Aksu ja Jussi. Se pyörein on Timppa. ”Älä anna namupaloja köyhille” kyltti sentään poistettiin tihulaisten jäljiltä.

Päräytin Herzin vuokra-auton käyntiin ja kotia kohti. Taidanpa vielä leppyä sille Foordillekin, on se sentään vanha kunnon kaveri.


Blogia kirjoittaa : @psaastamoinen: Sitikalla kurvaileva parkkipirkkojen kauhu ja taajamaratsioiden raikulikuski, jolla todellisuus sekoittuu mahdollisuuksiin ja mielikuvitus tekee tepposia harva se päivä. Motto: Ota tilaisuudesta riski vaari.


OSALLISTU JA VOITA 100 € lahjakortti omalle lähikorjaamolle!

Kommentoimalla tätä esittelyä vähintään kolmella sanalla olet mukana arvonnassa. Kommentin on toki oltava positiivinen. Ja muistathan valita alla "Julkaise myös Facebookissa"Ja kun kilpaillaan pitäähän ne säännöt olla. Voit niitä lueskella tästä. :)


Tarvitsetko apua AutoJerryn käytössä?
Voit aloittaa palvelun käytön jättämällä
uuden tarjouspyynnön täältä >>

Jo yli 500 000 suomalaista käyttää AutoJerryä auton huoltamiseen!

Mikäli mieltäsi askarruttaa jokin, katso Asiakaspalvelu-sivumme josta löydät vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin.