Minä olen Jukka Nurmela

Jukka Nurmela ”Matkalla Tunturiralliin v. 2017”

Olen Rovaniemellä v. 1967 syntynyt ja nykyisin Oulussa asuva, moottoriurheilukärpäsen purema mies. Kaikenlaiset moottorikäyttöiset liikkumavälineet ovat aina olleet osa elämääni ja varsinkin ralli on lähellä sydäntäni. Henkilökohtaista kokemusta ralleista on sekä kuskin- että kartturin näkökulmasta.

Viimeisestä kisasta on jo aikaa 20v, mutta halu kokea rallin huuma vielä kerran on kova ja sen toteuttamiseksi olen aloittanut projektin nimeltä ”Matkalla Tunturiralliin v. 2017”. Projektin tarkoituksena on mahdollistaa osallistuminen vuoden 2017 Arctic Rally SM-osakilpailuun Rovaniemellä ja juhlistaa 50v. syntymäpäivääni rallin merkeissä. Ennen kuin voin konkreettisesti aloittaa valmistelut tähän projektiin pelkän haaveilun sijaan, niin ajattelin viihdyttää teitä kertomuksilla nuoruuden rallikokemuksilla tämän blogin kautta.

Tosi tarinaa siitä, miten jotkut asiat ja tuntemukset jäävät niin voimakkaasti mieleen että on pakottava tarve saada kokea ne vielä kerran. Minulle tällainen tunne on kun odottelen vatsahappoja takaisinpäin nieleskellessä ja tärisevin käsin rallin erikoiskokeelle pääsyä. Tällaisen huumaavan tunteen minä olen saavuttanut vain ralli-auton ratin takana ja minä haluan kokea sen vielä kerran.


p.s. Jukka etsii kauttamme yhteistyökumppaneita haaveensa toteuttamiseen. Jos haluat mukaan tähän vauhdinhurmaan edes pieneksi siivuksi ajopuvunhihaa, ota yhteyttä AutoJerryyn asiakaspalvelu@autojerry.fi "Matkalla tunturiin!"

Tarvitsetko apua AutoJerryn käytössä?
Voit aloittaa palvelun käytön jättämällä
uuden tarjouspyynnön täältä >>

Jo yli 500 000 suomalaista käyttää AutoJerryä auton huoltamiseen!

Mikäli mieltäsi askarruttaa jokin, katso Asiakaspalvelu-sivumme josta löydät vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin.