ECU korjaus

Tarvitsetko palvelua ECU korjaus?

Vastaanota tarjouksia työstä ECU korjaus

Kilpailuta sopivin huolto helpommin


Jätä tarjouspyyntö palvelusta ECU korjaus

Yli 100 miljoonaa euroa tarjouksia välitetty


Lisää tietoa aiheesta ecu korjaus


ECU, eli engine control unit (moottorinohjausyksikkö) on nykyautoissa ohjainlaite, joka säätelee ja ohjaa montaa eri toimintoa. ECU ohjaa mm. moottorin toimintaa ja siihen voi olla liitettynä muita elektronisia ominaisuuksia, kuten ajonestolaite.
Moottorinohjausyksikölle ei yleensä tarvitse auton elinaikana mitään, eikä niille yleensä ole myöskään mitään säännöllisesti tehtäviä huoltotehtäviä. Moottorinohjausyksikkö voi kuitenkin vioittua ja autoon tulla esimerkiksi käymiseen liittyviä ongelmia. On täysin tapaus- ja autokohtaista, että voidaanko moottorinohjausyksikkö korjata ja korjaaminen vaatii erittäin suuren asiantuntemuksen autoelektroniikasta.
Yleensä kannattavampaa onkin uusia koko moottorinohjausyksikkö, mikäli autossa ilmenee sen viallisuudesta johtuvia ongelmia.

ECUn korjauksen/vaihdon hintaan vaikuttaa se, kuinka paljon fyysistä työtä vaaditaan laitteen vaihtoon ja se, kuinka hyvät laitteet ohjelmointeja varten tarvitaan. Moottorinohjauslaitteen asetusten muuttaminen vaatii uusissa autoissa yleensä aina merkkikohtaisia testaus/diagnoosilaitteistoja.


Aloita huoltoliikkeiden vertailu tästä


Asiakkaiden tarjouspyyntöjä

Jätä tarjouspyyntö ja vastaanota alueesi tarjoukset

Kilpailuta huoltosi tästä

Tarvitsetko apua AutoJerryn käytössä?
Voit aloittaa palvelun käytön jättämällä
uuden tarjouspyynnön täältä >>

Jo yli 500 000 suomalaista käyttää AutoJerryä auton huoltamiseen!

Mikäli mieltäsi askarruttaa jokin, katso Asiakaspalvelu-sivumme josta löydät vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin.